ایرانیان جهان

آخرين مطالب

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور تاکید کرد:

رفع آسیب های متوجه خانواده، مهمترین ماموریت دانشگاه حضرت معصومه(س) است معاونت امور زنان و خانواده

رفع آسیب های متوجه خانواده، مهمترین ماموریت دانشگاه حضرت معصومه(س) است
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - معاون رییس جمهور در دیدار با سرپرست دانشگاه حضرت معصومه (س) ازبین بردن آسیب های متوجه خانواده و استحکام هسته اولیه جامعه را از مهمترین ماموریت های این دانشگاه دانست.

معاون رییس جمهور در دیدار با سرپرست دانشگاه حضرت معصومه (س) ازبین بردن آسیب های متوجه خانواده و استحکام هسته اولیه جامعه را از مهمترین ماموریت های این دانشگاه دانست. به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه حضرت معصومه (س)؛ سرپرست دانشگاه و هیأت همراه با معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در محل آن معاونت دیدار و گفتگو کردند .
خانم دکتر خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در این دیدار از اهمیت تقویت دانشگاه های ویژه بانوان سخن گفت و اظهار داشت: دانشگاه های تک جنسیتی ویژه بانوان همواره مورد تایید و تاکید مقام معظم رهبری بوده است و طبق توصیه ایشان، عملکرد و کیفیت دانشگاه های تک جنسیتی باید به گونه ای باشد که به خودی خود مورد انتخاب بانوان قرار گیرند .
وی افزود: مهمترین عاملی که باعث جذب دختران به دانشگاه های ویژه بانوان می شود، پیشرفت علمی و فرهنگی آن دانشگاه است .
خانم دکتر خزعلی از خانواده محور بودن برنامه ریزی ها و فعالیت ها در دانشگاه حضرت معصومه (س) ابراز خرسندی کرد و تاکید کرد: توجه ویژه به خانواده، از بین بردن آسیب های متوجه خانوده و استحکام هسته اولیه جامعه از مهمترین ماموریت های دانشگاه حضرت معصومه(س) است .
وی تشریح کرد: در کشورهای غربی بررسی علمی مسائل مرتبط با خانواده به مطالعات خانواده محدود نمی شود بلکه رشته های علمی و پژوهشی متعددی با محوریت خانواده مانند خانواده و اقتصاد، خانواده و روانشناسی، خانواده و جامعه شناسی و ... مورد توجه قرار گرفته است .
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور از سرپرست دانشگاه حضرت معصومه(س) خواست برنامه های جامعی برای کاربردی شدن رشته های موجود و ایجاد رشته های جدید برای حل مشکلات جامعه تدوین کند و اعلام کرد: معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهور حمایت های لازم برای پیشرفت دانشگاه در این مسیر را خواهد داشت .
وی تصریح کرد: رشته های کاربردی در زمینه خانواده و کسب و کارهای خانگی و رشته هایی که مهارت های دانشجویان را ارتقا دهد مورد حمایت این معاونت واقع می شود .
خانم دکتر خزعلی معضلات اقتصادی خانواده ها را مورد توجه قرار داد و ابراز امیدواری کرد: مشاغل خانگی برای از بین بردن معضلات اقتصادی خانواده با در نظر گرفتن همه جوانب، تبدیل به فرهنگ خانوادگی در کشور بشود .
وی افزود: این مورد اگر به صورت دانش بنیان تحقق یابد ماندگار خواهد بود و به طور پیوسته به روز خواهد شد .
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور به زیرساخت های مجازی که در سال های اخیر بوجود آمده است اشاره و توصیه کرد: دانشگاه های ویژه بانوان با استفاده از این امکانات ارتباطی به صورت متحد و مشترک به برنامه ریزی و عملیاتی کردن آن ها در سطح ملی و بین المللی اقدام کنند .
در ادامه این نشست، دکتر صادق‌زاده ریاست دانشگاه حضرت معصومه (س) با اشاره به اینکه شعار دانشگاه «بانوی فرزانه، اعتلای خانواده» است، بر تلاش برای عمل به این شعار تاکید کرد. همچنین به مناسب بودن تعامل دانشگاه های تک جنسیتی با یکدیگر اشاره کرد و این تعامل را عاملی برای کمک به تصمیم‌گیری‌ها معرفی نمود .
وی ضمن اشاره به ماموریت دانشگاه، به لزوم توجه به ظرفیت‌ها و استفاده از آن‌ها برای فایده رسانی به استان و کشور، تاکید داشت .
ریاست دانشگاه حضرت معصومه(س) ضمن امیدواری بر رویکرد مشوقانه وزارت علوم نسبت به این دانشگاه برای ایجاد رشد بهتر، معاونت امور زنان و خانواده را به عنوان مهمترین نهادی که می‌تواند به دانشگاه کمک کند، معرفی کرد .
وی اظهار داشت که در این دانشگاه از سطح توانمندسازی برای اشتغال بانوان تا حمایت از طرح‌های کارآفرینی و اختراعی با ایجاد تفاهم‌نامه‌های بین دانشگاهی برنامه وجود دارد.
وی همچنین به همکاری اعضای هیئت علمی دانشگاه حضرت معصومه(س) با بسیج سازندگی اشاره داشت .
دکتر صادق‌زاده با اشاره به اینکه در دانشگاه های شهر قم پذیرش دانشجوی رشته هنرهای اسلامی وجود ندارد، یادآور شد که این دانشگاه در سال جاری در رشته های هنر روی پارچه و فرش پذیرش دانشجو خواهد داشت.
وی در ادامه بیان کرد که پیش از ورود دانشجویان رشته فرش، اعضای هیئت علمی این دانشگاه با مسئولان بنیاد برکت همکاری داشته و در کارآفرینی در حیطه فرش در شهرهای مختلف فعال خواهند بود. همچنین ضمن اشاره به قدمت و توانمندی طراحان فرش استان قم، به اعلام آمادگی این طراحان و حتی خیرین برای حمایت از این رشته در دانشگاه اذعان کرد .
دکتر صادق زاده ضمن اشاره به نیاز حمایت مادی و معنوی دانشگاه یادآور شد: این دانشگاه می‌تواند ذیل تفاهم‌نامه بین معاونت امور زنان و خانواده و وزارت علوم فعالیت‌ها و طرح‌هایی را تعریف کند .
در ادامه این نشست، حجت الاسلام آخوندزاده، مسئول نهاد رهبری دانشگاه حضرت معصومه(س) ضمن اشاره به اینکه آمار ازدواج در دانشجویان دانشگاه حضرت معصومه(س) نسبت به دیگر دانشگاه های استان قم که دوجنسیتی هستند، بیشتر است، اذعان داشت که در این دانشگاه کانون ازدواج تشکیل شده و به کمک فعالان فرهنگی دانشگاه مرجعی مطمئن برای معرفی ازدواج تدارک دیده شده است. همچنین وی اظهار کرد که در بخش کمیته انضباطی این دانشگاه غیر از یک مورد، تمام موارد دیگر نزدیک به صفر است .
حجت الاسلام و المسلمین آخوندزاده، ضمن یادآوری این نکته که در ابتدا دانشگاه به صورت جامع بوده و پذیرش تمام رشته‌ها در آن پیش بینی شده بود، از اینکه در حال حاضر فقط به عنوان دانشگاه علوم انسانی درحال محدود شدن است، گلایه کرده و ابراز امیدواری کرد که دانشگاه مجددا جامع گردد .
دکتر فلاح، عضو هیئت علمی دانشگاه حضرت معصومه(س) نیز در سخنانی تاکید کرد: هدف از تاسیس دانشگاه تنها جدا کردن جنسیت نبوده بلکه هدف اصلی تربیت دانشجویی بوده است که بتواند مادر، همسر، دختر و خواهر باشد و نگاه خانواده محور در این دانشگاه حاکم شود؛ به همین دلیل هیئت علمی‌، رشته های طراحی شده و ساختار و تشکیلات بر همین اساس تشکیل شده است.
ایشان ضمن اشاره به اینکه تلاش شده فقط براساس نیاز بانوان استان و کشور، رشته های تحصیلی تعیین و دانشجو جذب شود و با تاکید بر اهداف کیفی دانشگاه، از محدودیت‌ها و مشکلاتی که برای آن ایجاد شده تا از این اهداف فاصله بگیرد، گلایه کردند.
وی تاکید کرد: متاسفانه دانشجویان دختر در تمام کشور با نگاه اقتصادی تربیت می‌شوند و اشتغال برای آن‌ها مهم می‌شود؛ به همین دلیل پس از خروج از دانشگاه اولویتی برای ازدواج ندارند.
در ادامه دکتر فلاح افزود: ما در دانشگاه ضمن حمایت از ازدواج دختران و همچنین کمک به دانشجویان مادر، ماموریت دانشگاه را خانواده محوری معرفی کرده ایم تا دانشجو حتی در فضای اشتغال به سمت کسب و کارهای خانگی حرکت کند.
در ادامه نیز به مسائلی که برای توسعه رشته‌های مورد نیاز در دانشگاه دارند اشاره کرد و از معاونت امور زنان و خانواده در این راستا حمایت و یاری درخواست کرد .
در ادامه این نشست؛ دکتر حاتمی، معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه، ضمن اشاره به اینکه کسانی که به این دانشگاه می‌آیند انتخابشان دانشگاه تک جنسیتی است، افزود که حتی در سطح دنیا نیز ممکن است افرادی تمایل به رفتن به دانشگاه تک جنسیتی داشته باشند و این شرایط باید برای ایشان فراهم باشد .
دکتر حاتمی افزود: بیش از 50درصد از دانشجویان این دانشگاه غیربومی هستند و از استان‌های مختلف به این دانشگاه می‌آیند و این دانشجویان می‌توانند گفتمان و فرهنگ اسلامی-ایرانی را با رشته‌های آکادمیک مددکاری اجتماعی، روانشناسی و ... ترویج کنند .

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/283231/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قیمت جهانی طلا امروز 10 اردیبهشت ماه؛ اونس به 3309 دلار رسید

ترامپ: فکر کردن به چین خواب را از من گرفته است

از تاثیر طالب‌زاده روی پنتاگون تا نقش هوش مصنوعی در آینده جهان

حمله هماهنگ انگلیس و آمریکا به یمن

استفاده از خطرناک‌ترین سلاح‌های ممنوعه از سوی آمریکا علیه یمن – آفتاب نو | اخبار ورزشی

حمله موفق ارتش یمن به ناو هری ترومن از فاصله 900 کیلومتری / دومین گل به خودی عجیب نیروی دریایی آمریکا در ماه‌های اخیر +تصاویر

قیمت جهانی طلا 10 اردیبهشت 1404 | اونس طلا 3309 دلار و 30 سنت

قیمت جهانی نفت 10 اردیبهشت 1404 | برنت 63 دلار و 80 سنت

قیمت جهانی نفت امروز 10 اردیبهشت؛ برنت 63 دلار و 80 سنت شد

ترامپ برای مقابله با ایران نقش «پلیس بد» را به اروپا سپرده است

سرمقاله آرمان ملی/ اروپا و ورود به مذاکرات مسقط

ترامپ: من دوست دارم پاپ باشم

واکنش نمایندگان عراق به حضور الجولانی در نشست اتحادیه عرب

رگبار باران و رعد و برق در 12 استان طی امروز و فردا | ورود توده غلیظ گرد و خاک از عراق به کشور

تولد نخستین گوساله‌های گوزن زرد ایرانی

انقلاب «قهوه» در ایران!

قیمت دلار در بازار آزاد به 72 هزار تومان می‌رسد؟

بادامچیان: آمریکا متوجه شده نمی‌‎تواند ایران را تحت فشار بگذارد

دورخیز قطر برای افزایش 60 درصدی برداشت گاز از پارس جنوبی

ارائه بسته ویژه ضمانت صادراتی برای اتحادیه آفریقا

انگلیس بیانیه داد: با آمریکا در حمله به یمن مشارکت کردیم

ایران و آمریکا می‌توانند برای ساخت نیروگاه‌های اتمی توافق کنند

سرمقاله سازندگی/ نگرانی اصلی

ترامپ: از فکر شکست چین خوابم نمی‌برد

قالیباف: کارگران افسران خستگی ناپذیر جنگ اقتصادی دشمن هستند

طلای جهانی به کُما رفت

دلیل عدم جمع بندی در مورد واردات بنزین سوپر مشخص شد

مخالفت بیش از 50 نماینده عراقی با سفر الجولانی به بغداد

مراسم بزرگداشت روز روانشناس با حضور روانشناسان بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

مقامات آفریقایی برای شرکت در اجلاس ایران و آفریقا وارد اصفهان شدند

خراسان شمالی بر زنجیره‌های گوشت قرمز فرش و گیاهان دارویی تمرکز می‌کند

پیش‌بینی بازار سهام امروز 10 اردیبهشت 1404

بحران آلودگی هوا، مرگ تدریجی سرمایه‌های انسانی و اقتصادی کشور

میزان خسارت آتش سوزی بندر رجایی به اقتصاد کشور

ترکیه به دنبال افزایش باروری است

نسل جدید در آمریکا دین‌دار می‌شوند

دفاع ترامپ از سیاست‌های خود در صدمین روز ریاست‌جمهوری

واکنش به سخنان وقیحانه مقام اروپایی علیه ایران | برای مقابله با ایران؛ ترامپ نقش «پلیس بد» را به اروپا سپرده است

تکرار عوام‌فریبی‌های ترامپ: عصر طلایی آمریکا آغاز شد!

هشدار آمریکا به روسیه و اوکراین

زخم بندرعباس و هزار خنجر اسرائیل

استفاده از خطرناک‌ترین سلاح‌های ممنوعه از سوی آمریکا علیه یمن

هشدار یک اقتصاددان؛خدا می‌داند چه‌خبر است که... | ببینید ما را دچار چه اوهامی می‌کنند

سرمقاله دنیای اقتصاد/ انفجار فاجعه‌بار بندر شهید رجایی و چند نکته

دو خواسته مهم کارگران در هفته کارگر

قیمت دلار و سایر ارزها امروز 10 اردیبهشت 1404/ توقف دلار در کریدور 80

سرمقاله خراسان/ زیارت؛ سفر آسان یا آزمون صبر؟

نقدی بر موضع عراقچی؛ رسانه‌ها یار کمکی هستند یا مزاحم؟

غارت در آمریکا، فداکاری در ایران | حل معمای بنزین | اژدهایان تهران به دام افتادند | مهم‌ترین فقدان پرسپولیس در این فصل

بیانیه وزارت خارجه آمریکا:واشنگتن شبکه تهیه سدیم‌پرکلرات و دی‌اکتیل سباکات از چین به ایران را هدف قرار داد