ایرانیان جهان

آخرين مطالب

توجه چین به بخش کشاورزی آمریکا و هشدارهای امنیتی اخبار ایران

  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - یک گزارش فدرال در آمریکا هشدار داد، عزم چین برای رسیدن به خودکفایی و حل چالش‌هایش در حوزه امنیت غذایی ممکن است آمریکا را به عنوان تولیدکننده پیشروی حوزه کشاورزی در جهان با تهدیدات امنیتی مواجه کند. به گزارش ایران اکونومیست، به نقل از شبکه فاکس نیوز، این گزارش که از سوی کمیسیون بررسی امنیتی و اقتصادی آمریکا-چین منتشر شده هشدار داد که تلاش‌های چین برای تقویت بخش کشاورزی‌اش نه فقط یک چالش اقتصادی ایجاد می‌کند، بلکه تهدیدی برای امنیت آمریکاست. بر اساس این گزارش، ناتوانی چین در رقم زدن تولیدات غذایی کافی در داخل برای تامین غذای جمعیت عظیمش به معنی این است که این کشور چشم به کشورهایی نظیر آمریکا برای اکتساب زمین‌های کشاورزی، دام، تجهیزات و مالکیت معنوی و در مواردی دزدی دوخته است. در این گزارش تصریح شده است: آمریکا در تمامی این حوزه‌ها یک رهبر جهانی بوده که این آن را بدل به یک شریک تجاری برجسته و اغلب هدفی برای تلاش‌های چین برای تقویت بخش کشاورزی و امنیت غذایی خود، گاهی از طریق تدابیر نامشروع، می‌سازد. در همین حال چین چشم به تسلط بر صنعت بذرهای اصلاح ژنتیکی شده که پتانسیل درآمدزایی زیادی ایجاد می‌کند، دارد. توسعه ذخایر بذری پکن نه تنها وابستگی آن را به کشورهایی مانند آمریکا کاهش می‌دهد، بلکه می‌تواند آن را به یک رقیب اصلی در بازار جهانی تبدیل کند. گزارش کمیسیون بررسی امنیتی و اقتصادی آمریکا-چین نشان داد که آمریکا در سال 2020 به ارزش 1.62 میلیارد دلار بذر، عمدتاً سبزیجات، ذرت، سویا و چمن صادر کرده است. در سال 2021، 173.9 میلیون دلار بذر صادراتی تنها به چین فروخته شد که تقریباً معادل 15 درصد از کل صادرات است. شی جینپینگ، رئیس جمهوری چین، به صنعت کشاورزی کشورش دستور داده است تا ذخایر بذری خود را همچنان که چشم به کاهش اتکای چین به منابع خارجی دارد، کاهش دهد. در گزارش مذکور آمده است: دستیابی به اسرار تجاری آمریکا از طریق جاسوسی کشاورزی راهی مناسب برای چین در راستای بهبود تولیدات کشاورزی خود و رقابتی‌تر شدن در بازارهای جهانی شده است. دزدی مالکیت معنوی کشاورزی می‌تواند به شرکت‌های کشاورزی چینی کمک کند تا رقبای آمریکایی را در بازارهای بین‌المللی بذر تضعیف کنند. اما خارج از مشکلات اقتصادی که پکن می‌تواند برای آمریکا ایجاد کند، تهدیدی شوم‌تر برای عرصه تولید مواد غذایی آمریکا وجود دارد. بذرهای مهندسی شده ژنتیکی به دور زدن واقعیت‌های غیر قابل پیش‌بینی پیش روی حوزه کشاورزی در هر فصل با تخفیف دادن ریسک خشکسالی، آفات و بیماری‌ها کمک می‌کنند. گرچه فناوری اصلاح ژنتیکی یک محصول می‌تواند یک فصل کشاورزی را نجات دهد، اما می‌توان از آن برای هدف قرار دادن محصولات مهندسی شده نیز استفاده کرد. در این گزارش آمده است: یکی از آسیب‌پذیری‌های دانه‌های اصلاح‌شده ژنتیکی تنوع ژنتیکی محدود آن‌هاست. در نتیجه، یک ویروس یا قارچ مهندسی شده برای کشتن یک گیاه اصلاح‌شده ژنتیکی می‌تواند کل محصول بدون هیچ گونه تنوع ژنتیکی برای کاهش خسارات را از بین ببرد. منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: چین ، آمریکا تبلیغات در خبربان

ایرانیان جهان


یک گزارش فدرال در آمریکا هشدار داد، عزم چین برای رسیدن به خودکفایی و حل چالش‌هایش در حوزه امنیت غذایی ممکن است آمریکا را به عنوان تولیدکننده پیشروی حوزه کشاورزی در جهان با تهدیدات امنیتی مواجه کند.
به گزارش ایران اکونومیست، به نقل از شبکه فاکس نیوز، این گزارش که از سوی کمیسیون بررسی امنیتی و اقتصادی آمریکا-چین منتشر شده هشدار داد که تلاش‌های چین برای تقویت بخش کشاورزی‌اش نه فقط یک چالش اقتصادی ایجاد می‌کند، بلکه تهدیدی برای امنیت آمریکاست.
بر اساس این گزارش، ناتوانی چین در رقم زدن تولیدات غذایی کافی در داخل برای تامین غذای جمعیت عظیمش به معنی این است که این کشور چشم به کشورهایی نظیر آمریکا برای اکتساب زمین‌های کشاورزی، دام، تجهیزات و مالکیت معنوی و در مواردی دزدی دوخته است.
در این گزارش تصریح شده است: آمریکا در تمامی این حوزه‌ها یک رهبر جهانی بوده که این آن را بدل به یک شریک تجاری برجسته و اغلب هدفی برای تلاش‌های چین برای تقویت بخش کشاورزی و امنیت غذایی خود، گاهی از طریق تدابیر نامشروع، می‌سازد. در همین حال چین چشم به تسلط بر صنعت بذرهای اصلاح ژنتیکی شده که پتانسیل درآمدزایی زیادی ایجاد می‌کند، دارد.
توسعه ذخایر بذری پکن نه تنها وابستگی آن را به کشورهایی مانند آمریکا کاهش می‌دهد، بلکه می‌تواند آن را به یک رقیب اصلی در بازار جهانی تبدیل کند.
گزارش کمیسیون بررسی امنیتی و اقتصادی آمریکا-چین نشان داد که آمریکا در سال 2020 به ارزش 1.62 میلیارد دلار بذر، عمدتاً سبزیجات، ذرت، سویا و چمن صادر کرده است. در سال 2021، 173.9 میلیون دلار بذر صادراتی تنها به چین فروخته شد که تقریباً معادل 15 درصد از کل صادرات است.
شی جینپینگ، رئیس جمهوری چین، به صنعت کشاورزی کشورش دستور داده است تا ذخایر بذری خود را همچنان که چشم به کاهش اتکای چین به منابع خارجی دارد، کاهش دهد.
در گزارش مذکور آمده است: دستیابی به اسرار تجاری آمریکا از طریق جاسوسی کشاورزی راهی مناسب برای چین در راستای بهبود تولیدات کشاورزی خود و رقابتی‌تر شدن در بازارهای جهانی شده است. دزدی مالکیت معنوی کشاورزی می‌تواند به شرکت‌های کشاورزی چینی کمک کند تا رقبای آمریکایی را در بازارهای بین‌المللی بذر تضعیف کنند.
اما خارج از مشکلات اقتصادی که پکن می‌تواند برای آمریکا ایجاد کند، تهدیدی شوم‌تر برای عرصه تولید مواد غذایی آمریکا وجود دارد.
بذرهای مهندسی شده ژنتیکی به دور زدن واقعیت‌های غیر قابل پیش‌بینی پیش روی حوزه کشاورزی در هر فصل با تخفیف دادن ریسک خشکسالی، آفات و بیماری‌ها کمک می‌کنند.
گرچه فناوری اصلاح ژنتیکی یک محصول می‌تواند یک فصل کشاورزی را نجات دهد، اما می‌توان از آن برای هدف قرار دادن محصولات مهندسی شده نیز استفاده کرد.
در این گزارش آمده است: یکی از آسیب‌پذیری‌های دانه‌های اصلاح‌شده ژنتیکی تنوع ژنتیکی محدود آن‌هاست. در نتیجه، یک ویروس یا قارچ مهندسی شده برای کشتن یک گیاه اصلاح‌شده ژنتیکی می‌تواند کل محصول بدون هیچ گونه تنوع ژنتیکی برای کاهش خسارات را از بین ببرد.
منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: چین ، آمریکا
تبلیغات در خبربان

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/313584/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بحران بی‌سابقه بین آمریکا و اسرائیل

واکنش حماس به موافقت مجمع عمومی سازمان ملل با عضویت کامل فلسطین

درخواست آفریقای جنوبی از لاهه در مورد رژیم صهیونیستی

هلاکت پنج نظامی صهیونیست در نوار غزه

سازمان ملل پاره کردن منشور توسط نماینده اسرائیل را نمایشی خواند

شلیک به نظامیِ صهیونیست توسط القسام

اعلام همبستگی سوئدی‌ها با مردم فلسطین

آتش‌سوزی گسترده در اطراف شهرک کریات شمونا

پیش‌ بینی قیمت دلار 22 اردیبهشت 1403

قیمت روز تخم‌مرغ

مدیرعامل جدید باشگاه سپاهان معرفی شد

سومین مدیرعامل طلایی پوشان در یک فصل

«لیبرمن» خطاب به سیاستمداران اسرائیلی: دهان‌تان را ببندید!

افزایش شمار شهدای نوار غزه به 34 هزار و 943 نفر

هیلاری کلینتون: دانشجویان معترض تاریخ نمی‌دانند!

لیمو شیرین ایران وارد چین شد

جانبازان سرمایه‌های ارزشمند نظام اسلامی و دانش آموختگان مکتب دفاع مقدس هستند

هشدار صندوق بین المللی پول درباره تکه‌تکه شدن اقتصاد جهان

خطای شدید؛ چرا انتقال مالکیت باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس اشتباه است؟

رای مثبت به عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل

کلمبیا: نتانیاهو مستحق صدور حکم بازداشت بین‌المللی است

آکسیوس: کابینه نتانیاهو با گسترش عملیات ارتش در رفح موافقت کرد

زنبور‌ها نظامیان اسرائیل را نیش زدند؛ 11 نفر روانه بیمارستان شدند

شرکت ملی فرآورده‌های نفتی: 7.5 میلیون لیتر تولید روزانه بنزین افزایش یافته است

واشنگتن پست: آمریکا در بحرانی‌ترین دوره‌ تاریخ خود قرار دارد

عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل تصویب شد

زلنسکی فرمانده محافظان خود را اخراج کرد

اعتراف موساد به غافلگیری از حمله 7 اکتبر

تصاویری از هلاکت نظامیان صهیونیست توسط حماس

اکسل بازار خودرو پایین آمد

8 میلیارد دلار تفا‌هم‌نامه نفتی امضا شد

نگرانی آمریکا از تبعات اقتصادی حمله چین به تایوان

دبیرکل سازمان ملل: حمله به رفح منجر به فاجعه انسانی عظیم خواهد شد

مجمع عمومی سازمان ملل به عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل رای مثبت داد

نرخ فقر در غرب چه میزان است؟

کسری بالقوه بنزین چقدر است؟

کاهش سرانه بدهی خارجی با رفع ناترازی صندوق‌های بازنشستگی

7 محور تثبیت برای کنترل تورم

داستانی عالی که هیچ کس باورش نمی‌کرد

حمله زمینی روسیه به «خارکیف» اوکراین

شکار پهپاد صهیونیستی«اسکای لارک» توسط سرایاالقدس

وزیر شهرسازی دچار فراموشی آماری شد؟

بلاتکلیفی وارثان سهام عدالت متوفیان پایان یافت

امام جمعه رشت : نیمی از زنان در اروپا مورد آزار و اذیت قرار می‌گیرند/ ایران تنها کشور رعایت کننده حقوق زنان است

ضرورت تقنین قوانین مناسب به منظور تغییر شرایط اقتصادی روز

دفاع نوه ماندلا از معترضان طرفدار فلسطین

پاسخ بانک مرکزی به همتی؛ مدام فرافکنی با ادعاهای مغرضانه

مالیات 6 میلیاردی برای صاحبه‌خانه‌ها در راه است

انتقادات اقتصادی مکارم شیرازی خطاب به رئیسی؛ راهکاری بیابید

واکنش بورل به تصمیم اروپایی‌ها برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین