ایرانیان جهان

آخرين مطالب

وزیر دفاع ترکیه: نیروی‌های مسلح ما هرگونه تهدید را پاسخ می‌دهند ترکیه

وزیر دفاع ترکیه: نیروی‌های مسلح ما هرگونه تهدید را پاسخ می‌دهند
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - فارس / وزیر دفاع ترکیه رویارویی هوایی اخیر با یونان را نوعی «بی احتیاطی» از سوی آتن خواند و گفت که نیروهای مسلح ترکیه هر تهدیدی را پاسخ خواهند داد.
در حالی که یونان اعلام کرده که سامانه دفاع موشکی «اس-300» این کشور بر روی جنگنده‌های ترکیه قفل راداری نکرده بودند، وزیر دفاع ترکیه با رد این ادعا این اقدام را نوعی «بی احتیاطی» از سوی یونان خواند.
به نوشته روزنامه «دیلی صباح»، «حلوصی آکار» وزیر دفاع ترکیه در مراسمی که روز دوشنبه در ساختمان وزارت دفاع ترکیه برگزار شد اظهار داشت که اقدام سامانه موشکی اس-300 یونان «بی احتیاطی» و «غیرقابل قبول» است.
آکار با اشاره به تجاوزات هوایی و آزار و اذیت اخیر یونان گفت: «یونان به شیوه های مختلف ما را در دریای اژه مورد آزار و اذیت قرار می‌دهد. اجازه دهید یک بار دیگر این را روشن کنیم که نیروی دریایی، زمینی و هوایی ما نسبت به هرگونه آزار و اذیت بی اعتنا نخواهند ماند.»
آکار تاکید کرد که یونان جزایر دریای اژه را با نقض قراردادهای لوزان و پاریس مسلح کرده است.
وی گفت: «در 23 اوت (سه شنبه، یکم شهریور) یک حادثه رخ داد. در گذشته ما با ایالات متحده برای خرید سامانه دفاع هوایی "پاتریوت" وارد مذاکره شدیم آما آن‌ها این سامانه را به ما نداند. ما با فرانسه صحبت کردیم، آنها نیز به ما سامانه درخواستی "سامپ" را ندادند. بنابراین ما رفتیم و اس-400 از روسیه خریدیم. اکنون در 23 آگوست، یک مدل دیگر از این سامانه، اس-300، جنگنده‌های "اف-16" ترکیه را تحت قفل راداری قرار داد. چنین بی پروایی و بی احتیاطی غیرقابل قبول است.»
یونان روز دوشنبه ادعای ترکیه مبنی بر قفل شدن سامانه پدافند موشکی «اس-300» خود بر جنگنده‌های «اف-16» ترکیه را رد کرد. به نوشته روزنامه «اکاثیمرینی» منابع نظامی یونان این ادعا را رد کرده و افزودند: «رهگیری‌ها توسط جنگنده‌های ما و بر اساس قوانین بین‌المللی انجام می شود.»
این دو کشور همسایه مدت‌هاست که دچار تنش شده‌اند و دو طرف همدیگر را به نقض حریم دریایی و هوایی خود متهم می‌کنند. یونان و ترکیه در زمینه انرژی و موضوع پناهجویان نیز با هم اختلاف دارند.
 در حیطه نظامی یونان به تازگی 24 فروند جنگنده «رافال» ساخت فرانسه، 6 فروند جدید و 18 فروند دست دوم و همچنین سه فروند ناوچه فرانسوی سفارش داده است. یونان همچنین نامه‌ای را برای خرید یک اسکادران از جنگنده‌های «اف-35» در ماه ژوئن به ایالات متحده ارسال کرد.
در تحولی دیگر، سخنگوی دولت یونان روز دوشنبه اظهار داشت که یونان می‌تواند متحدان سنتی خود و قوه حقوقی بین‌الملل را برای جلوگیری از تشدید اقدامات تحریک کننده ترکیه بسیج کند.
«یوآنیس اویکونومو» سخنگوی دولت یونان در نشستی مطبوعاتی گفت که قابلیت‌های دفاعی یونان به اندازه کافی قوی است تا در صورت لزوم با هر تهدیدی مقابله کند. 

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/326288/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

توافق با تهران بدون چراغ سبز اسرائیل

سرمقاله همشهری/ حرم رضوی؛ پیوند هویت ملی و مذهبی ایرانیان

پاپ آمریکایی

سخنگو ارتش پاکستان: به حمله موشکی هند پاسخ می‌دهیم

درخواست مجدد چین از هند و پاکستان برای خویشتنداری

وقوع 2 انفجار مهیب نزدیک فرودگاه و مقر ارتش هند

طی هشت ماه گذشته رخ داد؛ هلاکت هفت داعشی در صحرای عراق

صدراعظم آلمان: ظرف چند روز آینده، آتش‌بس یک ماهه در اوکراین شدنی است

غنیمت ده‌ها میلیون دلاری حماس از رژیم صهیونیستی

انتظار و بلاتکلیفی در واردات خودرو

صادرات تخم مرغ افزایش یافت

سرمقاله ایران/ سوغات همدان

پیام غول‌ها به «مذاکرات»

پایان سلطه بر دریا

سرمقاله کیهان/ رژه روی اعصاب دنیا؛ با ترامپ چگونه باید برخورد کرد؟

پرواز گسترده جنگنده‌های صهیونیست در آسمان پایتخت سوریه

حضور رهبران اروپایی متحد اوکراین در کی‌یف هم‌زمان با اوج تنش با روسیه

عملیات جدید مقاومت علیه نظامیان صهیونیست در غزه

کرملین: آمریکا شروع به درک مواضع روسیه کرده است

تماس تلفنی وزیر خارجه آمریکا با رئیس ستاد ارتش پاکستان

آیا ترامپ می‌خواهد در عربستان «کشور فلسطین» را به رسمیت بشناسد؟

شرکت هواپیمایی ایتالیا نیز از تل‌آویو گریزان شد

برقراری اولین ارتباط تلفنی بین هند و پاکستان

فرمانده عملیات پروازی هند: نیروهای پاکستانی به مناطق مرزی گسیل شدند

حریم هوایی پاکستان برای 24 ساعت دیگر بسته خواهد ماند

مصرف برق هر ماینر به اندازه یک کولرگازی؛ افزایش مخفیانه ماینرهای غیرمجاز

مقام صنفی: سیاست خودرویی کشور، رونق تولید چین است!

راز شناسایی بیماری‌های پنهان قبل از اینکه دیر شود!

وبینار آموزشی تازه‌های سلامت در ارولوژی و سالمندی برگزار شد

سرمقاله اعتماد/ ترامپ و تغییر نام خلیج‌فارس؟!

دو موضع متناقض؛ انتقاد «کیهان» از پزشکیان

روزنامه صهیونیستی: «ترامپ» قصد دارد کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد

تشدید درگیری‌ها در مرز هند و پاکستان

همزمان با تشدید تنش‌ها بین دهلی‌نو و اسلام‌آباد؛ زلزله شدید در پاکستان

شرایط معافیت مالیاتی کودکستان‌ها اعلام شد

پرداخت تسهیلات اشتغال و کارآفرینی به ایثارگران 124 درصد افزایش داشته است

ماست‌مالی خباثت‌های ترامپ در روزنامه‌های اصلاح طلب

سرمقاله آرمان ملی/ ترامپ و تناقض‌های خودساخته

تغییر موضع دولت «ترامپ» درباره سلاح حماس

مجارستان: اروپا از ترس پاسخگو شدن مانع صلح در اوکراین می‌شود

وزارت خارجه آمریکا: همکاری چین و روسیه جهان را ناامن می‌کند

پاکستان نشست فوق‌العاده هسته‌ای تشکیل می‌دهد

گزارش معاون وزیر کار از دیدار امروز کارگران با رهبر انقلاب

شتاب بیمه دی در مسیر هوشمندسازی و ارتقاء خدمات پس از فروش

سفر رئیس مجلس شورای اسلامی به استان گلستان

پرداخت تسهیلات به ایثارگران 124 درصد افزایش داشته است

سرمقاله هم میهن/ ساعت به وقت بی‌نظمی

جنگ شدید هند و پاکستان در شبکه‌های اجتماعی

حزب الله: موضع‌گیری اخیر «ماکرون» مشکوک است

وزیر خارجه ترکیه: اقدامات پیشدستانه در سوریه را اتخاذ خواهیم کرد