ایرانیان جهان

آخرين مطالب

چه اتفاقی برای ثروت عظیم الیزابت دوم خواهد افتاد؟ انگلیس

چه اتفاقی برای ثروت عظیم الیزابت دوم خواهد افتاد؟
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - فرارو /متن پیش رو در فرارو منتشر شده و بازنشر آن در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
املاک مرتبط با ملکه الیزابت دوم به طور خودکار و بدون اخذ مالیات به چارلز سوم پادشاه تازه آن کشور انتقال خواهد یافت. با این وجود، ثروت خصوصی ملکه را می‌توان آزادانه و مخفیانه توزیع کرد.
 ملکه الیزابت نه تنها ملکه بریتانیا بلکه یکی از ثروتمندترین افراد جهان نیز بود. در حالی که از پیش مشخص بود که چه فردی تاج و تحت سلطنت را به ارث خواهد برد اطمینان کم‌تری در مورد سرنوشت دارایی‌ها و ثروت او وجود دارد. بر اساس فهرست ثروتمندان منتشر شده از سوی نشریه «ساندی تایمز» در سال 2022 میلادی ملکه الیزابت دوم ثروتی خصوصی به ارزش 370 میلیون پوند (حدود 426 میلیون یورو یا 429 میلیون دلار) را در اختیار داشت.
به گزارش ال پائیس، این اعداد صرفا تخمین‌های تقریبی هستند، زیرا ملکه مجبور نبود وضعیت مالی خصوصی خود را به طور عمومی اعلام کند. تمام دارایی‌های مرتبط با نهاد سلطنت به شخص او تعلق ندارند بلکه متعلق به خاندان سلطنتی نیز هستند اگر کل این دارایی را در نظر بگیریم ارزش آن احتمالا از 14 میلیارد پوند (کمی بیش از 16 میلیارد یورو، 16.2 میلیارد دلار) فراتر خواهد رفت. درک تفاوت بین ثروت خصوصی پادشاه و دارایی دربار و خاندان سلطنتی برای درک چگونگی توزیع ثروت الیزابت دوم کلیدی می‌باشد.
پروفسور «سرجیو لباریا سامپر» استاد حقوق مدنی در دانشکده حقوق اساد اسپانیا می‌گوید: «لازم است بین دارایی‌ها و حقوق شخصی ملکه الیزابت دوم که بخشی از ارث ملکه الیزابت دوم است و در وصیت نامه وی به آن اشاره خواهد شد تمایز قائل شویم».
او می‌گوید دارایی‌ها و حقوق دیگری که به خاندان سلطنتی و دربار تعلق دارند طبق قوانین تاج و تحت انتقال خواهند یافت. او می‌افزاید: «اراده او نمی‌تواند با این دارایی‌ها تداخل داشته باشد و این دارایی به طور خودکار به چارلز سوم جانشین‌اش انتقال خواهد یافت».
پادشاه تازه تجارت املاک و مستغلات که متعلق به شخص ملکه یا پادشاه است، اما به طور مستقل اداره می‌شود را به ارث خواهد برد و از آن 15 درصد سود دریافت خواهد کرد. این شامل املاکی مانند مرکز خرید مهم ریجنت استریت یا خیابان استریت در لندن و پیست اسب دوانی اسکوت می‌شود. هم چنین، مزارع، جنگل‌ها و خطوط ساحلی وجود دارند که حدود 1.4 درصد از زمین‌های انگلستان را تشکیل می‌دهند.
در این بخش نیز دوک‌نشین لنکستر قرار دارد که شامل زمین‌هایی است که خاندان سلطنتی بریتانیا در بازه زمانی بیش از 700 سال به دست آورده اند. این املاک شامل 18000 هکتار زمین، 9 قلعه و املاک مختلف است. این دو شبکه املاک و مستغلات (املاک کرون و دوک‌نشین لنکستر) تنها بخشی از امور مالی بسیار پیچیده قلعه ویندزور را تشکیل می‌دهند. در واقع، این امپراتوری تجاری پیچیده‌ای است که به آن لقب شرکت را داده اند.
افراد عادی معمولا حقوق و دستمزدی را به ارث نمی‌برند، اما در مورد چارلز سوم پادشاه تازه بریتانیا این گونه نیست. او در منصب تازه خود به اصطلاح «کمک مالی» دریافت خواهد کرد مبلغی که هزینه‌های سفر، امنیت، کارکنان و نگهداری کاخ‌های سلطنتی را پوشش می‌دهد. ملکه در سال 2021 کمک مالی 85.9 میلیون پوندی (99.1 میلیون یورو، 99.65 میلیون دلار) دریافت کرد.
با این وجود، این عجیب‌ترین میراثی نیست که چارلز سوم باید با آن دست و پنجه نرم کند. هم چنین، او باید 32 هزار قو و تعداد نامعلومی دلفین، نهنگ و ماهیان خاویاری را مدیریت کند. برای بیش از 800 سال نمونه‌هایی از این گونه‌ها که آزادانه در آب‌های بریتانیا زندگی می‌کنند متعلق به پادشاه بریتانیا محسوب می‌شوند. این اقدام در قرن دوازدهم انجام شد، زمانی که قو‌ها یک غذای لذیذ و در معرض خطر شکار غیرقانونی بودند. برای حفظ جمعیت، قو‌ها را به همراه نهنگ‌ها، دلفین‌ها و ماهیان خاویاری در اختیار پادشاه قرار دادند. بنابراین، هر چند به صورت نمادین، چارلز سوم تعداد قابل توجهی از حیوانات را به همراه تاج به ارث خواهد برد.
تمام این دارایی‌ها به طور کامل و بدون مالیات به پادشاه منتقل می‌شوند. طبق قوانین بریتانیا، ارثی که از همسر به حاکم منتقل می‌شود (مانند مورد شاهزاده دوک ادینبرو به الیزابت دوم) و ارثی که از حاکم پیشین به حاکم جدی انتقال می‌یابد (مانند مورد الیزابت دوم به چارلز سوم) از پرداخت 40 درصد مالیات بر دارایی به هر ارثی به ارزش بیش از 325000 پوند (375000 یورو، 377000 دلار) معاف هستند.
همه نگاه‌ها به دارایی‌های خصوصی ملکه الیزابت است دارایی‌هایی که او می‌توانست آزادانه بین فرزندانش تقسیم کند. این احتمال وجود دارد که این ثروت بین چهار فرزند او تقسیم شود: چارلز، شاهدخت آن، شاهزاده اندرو و شاهزاده ادوارد و هشت نوه او. با این وجود، ملکه هیچ تعهدی در این باره نداشته است. قانون انگلیسی با آزادی وصیتی گسترده مشخص می‌شود. هیچ وارث اجباری‌ای وجود ندارد (برای مثال، آن گونه که در قوانین اسپانیا وجود دارد) مگر آن که مقام قضایی اعلام کند که بخشی از ارث باید به بستگانی که در وضعیت وابستگی اقتصادی به متوفی هستند برسد. از آنجایی که به نظر نمی‌رسد در مورد خویشاوندان ملکه این گونه باشد او می‌توانست آزادی کامل داشته باشد تا دارایی‌های خصوصی خود را به میل خویش به ارث بگذارد.
دارایی‌های خصوصی ملکه الیزابت دوم شامل اقامتگاه‌هایی مانند قلعه بالمورال، اقامتگاه تابستانی و محل مرگ او و کاخ ساندرینگهام که معمولا کریسمس را در آنجا می‌گذراند می‌باشند. هم چنین، او ثروت شخصی به ارزش 370 میلیون پوند در اختیار داشت مجموعه‌ای چشمگیر از جواهرات و مجموعه دیگری از تمبر‌های کمتر درخشان، اما به همان اندازه ارزشمند.
این که چه بر سر این دارایی‌ها خواهد آمد مشخص نیست و تا 100 سال آینده نیز مشخص نخواهد شد! از سال 1911 میلادی به این سو خاندان سلطنتی بریتانیا موفق شده قوانین بریتانیا را دور بزند که مستلزم آن است که وصیت نامه شهروندان بریتانیایی علنی شود.
عمل مهر و موم کردن وصیت نامه‌های سلطنتی با مرگ شاهزاده فرانسیس دوک تک در سال 1910 آغاز شد. این شاهزاده در وضعیت نامه خود ارزشمندترین جواهرات خانواده خود را به معشوقه‌اش که زنی متاهل بود انتقال داد. ملکه مری خواهر فرانسیس از دادگاه خواست تا وصیت بستگان‌اش را پنهان کنند تا از رسوایی جلوگیری شود. او موفق شد و پیشینه‌ای را ایجاد کرد که تاکنون اعضای خاندان سلطنتی بریتانیا پس از مرگ هر یک از اعضای خاندان به اصطلاح به آن چسبیده‌اند و از آن به نفع خود استفاده می‌کنند.
از آن زمان به این سو، خاندان سلطنتی از دادگاه خواسته‌اند تا 33 وصیت نامه را پنهان نگه دارد در حالی که طبق محاسبات گاردین، دارایی‌هایی به ارزش حداقل 187 میلیون پوند (حدود 223 میلیون یورو، 217 میلیون دلار) با استاندارد‌های امروزی است و دادگاه هرگز هیچ یک از وصیت نامه‌ها را فاش نساخته است.
بعید است که وصیت‌نامه ملکه الیزابت دوم حاوی مسائل عاشقانه رسوایی آمیز، اسرار یا توزیع اختیاری جواهرات خاندان باشد. با این وجود، بدون شک اعضای دربار درخواست خواهند کرد که وصیت نامه او نیز مهر و موم شود همان طور که بیش از یک قرن است این کار را انجام داده اند. بنابراین، نمی‌توانیم هیچ چیزی را در مورد ذینفعان و یا بازندگان احتمالی اراده ملکه بدانیم. در قلعه ویندزور به اصطلاح کتانی کثیف پشت در‌های بسته در قلعه شسته می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/328099/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رسانه عبری: تنها در صورت تحقق معامله تبادل اسرا احتمالا ترامپ به اسرائیل سفر می‌کند

توافق روسیه و چین برای کمک به ثبات افغانستان

350 میلیون متر مکعب ناترازی گاز در زمستان گذشته

آمریکا: قصد مداخله در مناقشه هند و پاکستان را نداریم

ترامپ مجری «فاکس نیوز» را به عنوان دادستان فدرال پایتخت آمریکا معرفی کرد

لهستان به دنبال پیمان دفاع مشترک با فرانسه

نماینده مجلس: باید قواعد بازی مدیریت منابع آبی را اصلاح و به روز کنیم

تلاش خاموش هند و پاکستان برای تنش زدایی در میانه‌ی موشک‌پراکنی

انتقاد «بیل گیتس» از «ایلان ماسک»

رسانه های عبری: سفر وزیر دفاع آمریکا به اسرائیل لغو شد

فشار شدید دولت آمریکا بر تل آویو برای رسیدن به توافق با حماس

دستیار ویژه ریگان: آیا ترامپ به جنگ با ایران «نه» می‏‌گوید؟

انگلیس سنگین‌ترین بسته تحریمی علیه روسیه را اعمال کرد

استقبال چین از انتخاب پاپ جدید

سفیر آمریکا: تل آویو مسئول توزیع کمک‌ها در غزه نخواهد بود

نصری: هدف آشکار منافقین، تخریب اقدامات دیپلماتیک ترامپ با ایران است

آغاز عملیات اجرایی حفاری اکتشافی نفت در دریای خزر پس از سه دهه وقفه

پوتین در میدان سرخ: روسیه سدی شکست‌ناپذیر در برابر نازیسم خواهد بود

در بحبوحه درگیری با پاکستان؛ هند «اس-400» مستقر کرد

پرنده‌های آهنین چینی بازار هواپیماهای نظامی را به هم ریخت؛ داستان چیست؟

افشای دیدار نامتعارف وزیر امور راهبردی اسرائیل با ترامپ در کاخ سفید

نیوزویک نظر پاپ جدید در مورد سیاست‌های مهاجرتی ترامپ را اعلام کرد

الجولانی در ازای لغو تحریم‌ها، پیشنهادهایی به آمریکا داده است

رژه هوایی جنگنده‌های نیروی هوایی ارتش روسیه بر فراز میدان سرخ

وزیر نفت از تسریع فرآیند جذب سرمایه‌گذاری در بخش بالادستی صنعت نفت خبر داد

بیت‌کوین به کانال 100 هزار دلار بازگشت

آزار جنسی خاخام صهیونیست به دخترانش رسوایی به بار آورد

برنامه پوتین و شی برای تضعیف دلار

قصد ترکیه برای افزایش مبادلات با عراق تا 30 میلیارد دلار

حضور بیش از 11 هزار نظامی در مراسم رژه «روز پیروزی» مسکو

چرا یک توافق هسته‌ای جدید به نفع مسکو است؟

تولید بمب گرما-هسته‌ای جدید در آمریکا علیرغم شعارهای ترامپ

رایزنی‌های جدید روسیه و آمریکا برای عادی‌سازی روابط

حملات موشکی هند به پاکستان از دریای عرب

استقبال پوتین از رؤسای جمهور چند کشور در مراسم رژه «روز پیروزی»

متقاضیان واحدهای مسکن ملی بخوانند

نرخ مالیات و عوارض ارزش افزوده انواع سیگار اعلام شد

طلای جهانی افزایشی ماند

چشم‌پوشی آمریکا از پیش‌شرط عادی‌سازی روابط عربستان با تل‌آویو

رهگیری موشک‌ها و پهپادهای پاکستان توسط هند

گفتگوی زلنسکی و ترامپ درباره آتش‌بس 30 روزه در جنگ اوکراین

رشد 12 درصدی ارزش سهام در بورس تهران

کشته شدن 5 پاکستانی درپی درگیری‌های مرزی با هند

وعده یک و نیم ساله برای تکمیل راه‌آهن چابهار ـ زاهدان

ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد

افشای تجارت مقامات اوکراینی با پیکر سربازان کشته‌شده

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

سخنان نتانیاهو درباره عملیات بزرگ نظامی در غزه

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار