ایرانیان جهان

آخرين مطالب

سخنگوی وزارت خارجه چین: روابط ایران و چین به طور سنتی دوستانه است آسیا

سخنگوی وزارت خارجه چین: روابط ایران و چین به طور سنتی دوستانه است
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - وانگ ونبین، سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز دوشنبه با تاکید بر روابط دوستانه تهران و پکن، گفت: چین همواره از کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس و ایران در بهبود روابط بر اساس اصل حسن همجواری حمایت کرده است.
تسنیم: وانگ ونبین، سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز دوشنبه با تاکید بر روابط دوستانه تهران و پکن، گفت: چین همواره از کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس و ایران در بهبود روابط بر اساس اصل حسن همجواری حمایت کرده است.
وانگ ونبین که در نشست رسانه‌ای هفتگی صحبت می‌کرد درباره سوالی درباره سفر اخیر رئیس جمهوری چین به منطقه غرب آسیا و اجلاس سران با شورای همکاری خلیج فارس گفت: نشست چین و کشور‌های عضو شورای همکاری خلیج (فارس) که چندی پیش برگزار شد برای توسعه روابط چین و کشور‌های عضو این شورا اهمیت زیادی دارد.
وی ادامه داد: این اجلاس "بیانیه مشترک اجلاس جهانی چین" را صادر کرد و همچنین "برنامه اقدام 2023 – 2027 دیالوگ راهبردی جهانی چین " را تصویب کرد. توسعه روابط جهانی چین و کشور‌های عضو خلیج فارس با هدف تعمیق همکاری‌های عملی دوجانبه در زمینه‌های مختلف و به نفع دو ملت است.
این سخنگو درباره روابط این کشور با ایران تاکید کرد: روابط چین و ایران به طور سنتی دوستانه است و انتخاب مشترک چین و ایران برای تحکیم و توسعه مشارکت راهبردی جامع چین و ایران است. طرف چینی مایل به تقویت ارتباطات و هماهنگی با طرف ایرانی برای تداوم و ارتقاء پیشرفت جدید در روابط دوجانبه است.
ونبین ادامه داد: چین و ایران یک طرح همکاری جامع امضا کردند و کار اجرایی را از ابتدای سال جاری آغاز کردند. چین با ایران همکاری خواهد کرد تا توسعه پایدار و بلندمدت همکاری عملی ایران و چین را ارتقا دهد.
وانگ ونبین با اشاره به سفر معاون نخست وزیر چین به تهران، گفت: هو چونهوا، معاون نخست وزیر امروز به ایران سفر خواهد کرد. اعتقاد بر این است که این سفر تأثیر مثبتی بر تعمیق مشارکت راهبردی همه جانبه چین و ایران خواهد داشت.
این سخنگو درباره رویکرد پکن به منطقه گفت: هم کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس و هم ایران دوستان چین هستند. توسعه روابط چین با هر دو طرف هیچ طرف ثالثی را هدف قرار نمی‌دهد.
وی تاکید کرد: چین همواره از کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس و ایران در بهبود روابط بر اساس اصل حسن همجواری و دوستی و انجام همکاری برای دستیابی به منافع متقابل و نتایج برد-برد حمایت کرده است. چین مایل است به ایفای نقش سازنده در زمینه توسعه و ثبات در منطقه خلیج فارس ادامه دهد.
صدور بیانیه مشترک شورای همکاری خلیج فارس و چین که در آن ادعا‌هایی درباره جزایر ایرانی سه‌گانه در خلیج فارس و برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران مطرح شده بود، با واکنش محافل سیاسی ایران همراه شد.
حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان در صفحه توئیتر خود در واکنش به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس نوشت: جزایر سه گانه ابوموسی، تنب کوچک و تنب بزرگ در خلیج فارس، اجزای جدایی ناپذیر خاک پاک ایران است و به این مام میهن تعلق ابدی دارد.
وی افزود: در ضرورت احترام به تمامیت ارضی ایران با هیچ طرفی تعارف نداریم.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/339136/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رئیس علمای هند: دفاع از هند وظیفه‌ای همگانی است

اروپا: هدف روسیه از مذاکرات آتش بس در استانبول، وقت کشی است

نتانیاهو: ممکن است آتش‌بس را برای یک دوره مشخص قبول کنیم

بورس رکوردشکنی کرد؛ عبور از تراز 3.2 میلیون واحدی

کره جنوبی می‌خواهد تجربیات خود را در حوزه مسکن به ایران منتقل کند

ادعای فارس در مورد بابک زنجانی و بیژن زنگنه

ویتکاف دست به دامن تونی بلر شد

ترامپ در دیدار با بن سلمان: عربستان و آمریکا دوست یکدیگر هستند

رویترز: ویتکاف و کلاگ برای مذاکرات صلح اوکراین عازم استانبول می‌شوند

دبیر سندیکای صنعت برق: اهمیت مدیریت مصرف برق کمتر از افزایش ظرفیت تولید نیست

قیمت جدید مرغ زنده و گوشت مرغ منجمد اعلام شد

زادروز نابغه فروتن و وارسته ایرانی

سرمقاله سازندگی/ سه پیام دور چهارم

پادشاه انگلیس، میزبان ماکرون خواهد بود

یک خبرنگار دیگر در غزه به شهادت رسید؛ «حسن اصلیح» خبرنگار شهید شماره 215

آزادی 119 پناهجوی افغان از زندان‌های پاکستان

آمریکا پیشنهاد جدیدی در مورد غزه مطرح کرد

روسیه خود را برای مذاکرات استانبول آماده می‌کند

6 کشته طی درگیری‌های ‌پایتخت لیبی

سوئد یک دیپلمات را به اتهام جاسوسی بازداشت کرد

رهبر جمهوری شوروی سابق: تا 2028 عضو اتحادیه اروپا می‌ شویم

مخالفت مجلس با افزایش تعرفه اینترنت موبایل

جزئیات دریافت وام مشاغل خانگی

افزایش و اصلاح قیمت 900 قلم دارو در سال گذشته

سرامیک خودرو چیست ؟ آموزش و اجرا

زیان 3 میلیارد دلاری هوندا از تعرفه‌های آمریکا

سرمقاله فرهیختگان/ آقایان! وقت جنگ سنگر را رها نکنید

سرمقاله اطلاعات/ این وضعیت دوام می‌یابد؟

آمریکا برنامه حمایت از پناهجویان را لغو کرد

جدیدترین آمار شهدا و مجروحان غزه

حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

حمله هوایی به یک موتور سیکلت در لبنان

ادامه حملات به مناطق مختلف نوار غزه/ ساکنان غزه با قحطی و گرسنگی روبه‌رو هستند

جولان نظامیان اسرائیلی در جنوب لبنان

کالیفرنیا دستور جمع آوری چادرهای بی‌خانمان‌ها را صادر کرد

نشست ترامپ و بن سلمان در کاخ «یمامه» در ریاض

نماینده اسبق مجلس: عده‌ای جاسوس نمی‌گذارند ایران در شرایط جنگ اقتصادی با چین و روسیه رابطه خوبی برقرار کند

تحویل پروژه‌های حمایتی مسکن در شهرها، فقط 6 درصد

وعده جدید دولت درباره تامین برق: 50 هزار مگاوات انرژی خورشیدی در کشور مستقر می‌شود

قیمت انواع تخم مرغ در بازار

فرار مالیاتی 350 فعال رمز ارز با 150 همت گردش مالی رو شد

سرمقاله جوان/ ضرورت پرورش مجاهد فرهنگی

سرمقاله وطن امروز/ «مرگ خودخواسته» در «بن‌بست خودخواسته»

وزیر صهیونیست: ترامپ یک شبه مواضعش را تغییر می‌دهد

اسرائیل خواهان لغو حکم بازداشت نتانیاهو شد

حماس: ترور «حسن اصلیح» جنایتی جنگی است

شرط و شروط زلنسکی پیش از نشست استانبول

سفر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به ژاپن

استقبال رسمی از ترامپ در کاخ پادشاهی عربستان

احوال پرسی ترامپ با مقامات عربستان