ایرانیان جهان

آخرين مطالب

این دختر کوچک رهبر بعدی کره شمالی است؟ آسیا

این دختر کوچک رهبر بعدی کره شمالی است؟
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - خبرآنلاین / "شب پنجشنبه صف درازی از موشک‌های غول‌پیکر در پیونگ‌یانگ پایتخت کره شمالی به نمایش گذاشته شدند. ولی کیم جونگ-اون فقط سلاح‌های‌اش را نمایش نمی‌داد؛ دخترش نیز بخشی از این نمایش بود."
بی.بی.سی در گزارشی نوشته است: ضمن اینکه رهبر کره شمالی در مکان معمول‌اش در جایگاه رژه قرار می‌گرفت، در مرکز بالکن به طرز نامتعارفی دختر جوانی با لباسی سیاه به او پیوست.
گمان می‌رود که او دومین فرزندش به نام کیم جو-ئه باشد که نزدیک به 10 سال دارد.
این پنجمین بار در کمتر از سه ماه است که او در انظار عمومی حاضر می‌شود.
در این مدت کوتاه، او دستخوش دگرگونی قابل توجهی شده است و این انتخاب او به عنوان رهبر آینده کره شمالی را بسیار محتمل‌تر می‌کند.
اولین بار که او در نوامبر سال گذشته، در هنگام پرتاب یک موشک بالستیک قاره‌پیما ظاهر شد، گمانه‌زنی‌ها زیاد بود. بسیاری زمزمه کردند: آیا این دختر روزی مرموزترین کشور جهان را رهبری خواهد کرد؟
اما آن موقع این تصور خیلی گزافی به نظر می‌رسید.
او با پوشیدن یک کت پفی سفید، با کفش‌های باله قرمز و موهای دم اسبی، دست پدرش را گرفته بود و بسیار کم سن و سال به نظر می‌رسید. شاید کیم فقط می‌خواست خود را به‌عنوان یک پدر خوب به تصویر بکشد یا به وضوح نشان دهد که خانواده‌اش با تمام سلاح‌هایش اینجا هستند تا بمانند.
اما با هر بار ظاهر شدن کیم جوان به نظر می‌رسد که اهمیتش بیشتر شده است.
او سه‌شنبه شب، پیش از رژه، در ضیافتی برای مقامات ارشد نظامی کره شمالی شرکت کرد. این بار او یک بلوز سفید موقر و کت و دامن دکمه‌دار مشکی پوشیده بود و به موهایش سنجاق سر زده بود. این عکس‌ها برای بسیاری از ناظران کره شمالی شگفت انگیز بود. در هر تصویر او در مرکز صحنه قرار دارد، بین مادر و پدرش نشسته و در احاطه مقامات نظامی است.
یکی دیگر از تحولات جالب، زبانی است که برای توصیف خانم کیم جوان استفاده می‌شود.
او ابتدا در رسانه‌های دولتی به عنوان دختر «محبوب» کیم جونگ اون معرفی شد. در ضیافت نظامی روز سه‌شنبه او به مقام دختر «محترم» ارتقا یافت. این صفتی است که فقط برای محترم‌ترین افراد در نظر گرفته شده است. تنها پس از قطعی شدن مقام کیم جونگ اون به عنوان رهبر آینده، از او به عنوان «رفیق محترم» یاد شد.
کره شمالی از زمان تأسیس توسط سه نسل از خانواده کیم اداره شده است. به شهروندان این کشور گفته می‌شود که این خانواده تباری مقدس دارند، یعنی فقط آنها می‌توانند کشور را رهبری کنند. کیم جونگ-اون می‌خواهد اطمینان حاصل کند که ردای رهبری را به نسل چهارم می‌سپارد.
اما حتی اگر خانم جو-ئه این وارث مورد نظر باشد، چرا او را اینقدر زود و با این سرعت معرفی می‌کنند؟ کیم جونگ-اون فقط 39 سال دارد - دخترش هنوز بچه است.
بر اساس گزارش‌ها، کیم زمانی که هشت ساله بود به عنوان جانشین پدرش کیم جونگ-ایل معرفی شد، اما فقط به صورت خصوصی برای رهبران نظامی.
تنها یک سال قبل از مرگ پدرش بود که جانشینی‌ او به وضوح برای عموم مشخص شد. این امر باعث دشواری شروع کار برای اون شد، زیرا او بی‌رحمانه برای تحکیم قدرت تلاش می‌کرد.
شاید کیم در تلاش است تا با اطمینان از تثبیت موقعیت کیم جو-ئه تا زمانی که زمام امور را به دست می‌گیرد، کار را برایش آسان‌تر کند. شاید وضعیت سلامتی او خوب نیست و آنقدرها که ما فکر می‌کنیم فرصتی برایش باقی نمانده است. البته خبر داشتن از هر دو وضعیت احتمالی، غیرممکن است.
دلیل دیگری که ممکن است به خاطر آن کیم جونگ-اون به زمان زیادی نیاز داشته باشد، غلبه بر تعصبات جامعه‌ای به شدت مردسالار است. کره شمالی را هرگز یک زن رهبری نکرده است، علیرغم این‌که برخی از زنان در موقعیت‌های عالی‌رتبه‌ای بوده‌اند - که خواهر کیم، کیم یو-جونگ برجسته‌ترین نمونه آن است.
جیمز فرِتوِل، تحلیل‌گر ان‌کی نیوز، پلتفرم نظارتی کره شمالی، فکر نمی‌کند که این مشکلی لاینحل باشد.
او به بی‌بی‌سی گفت: کره شمالی جامعه‌ای در سلطه مردان است، اما جامعه نیز تحت سلطه خانواده کیم است. بیش از هر چیز، تبار و نسبت خونی کیم جو-ئه باعث می‌شود او نامزد بالقوه رهبری شود. اگر فردی خارج از خانواده کیم - زن یا مرد - بتواند مقام اول را به دست آورد، شگفت‌آورتر خواهد بود.
اما اگر قرار باشد یک زن را مردم، ارتش و نخبگان واقعاً بپذیرند، انتصاب او در بالاترین سطح مستلزم تلاش فراوانی است.
جایگاه کیم جو-ئه به عنوان رهبر بعدی کره شمالی کاملاً تضمین شده نیست، اما با هر بار که او در انظار عمومی ظاهر می‌شود، این اتفاق مطمئناً محتمل‌تر به نظر می‌رسد.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/357387/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کشف بقایای 3 جسد در حومه حلب

روی آوردن ساکنان غزه به شیوه‌های ابتدایی برای مقابله با کابوس قحطی

گام چین و پاکستان برای مهار نفوذ هند در افغانستان

رژیم صهیونیستی تیپ چتربازان را از سوریه به مرزهای غزه منتقل کرد

پول گندم‌ گندم‌کارها کجاست؟

دولت‌ها چگونه با تورم مقابله می‌کنند؟

خرید ارزان ترین لوله گالوانیزه برق ، از کجا بخریم؟

رویترز: ترامپ به‌دنبال جذب یک تریلیون دلار سرمایه‌گذاری عربستان است

رئیس‌جمهور لبنان: تصمیم برای انحصار سلاح در دست دولت گرفته شده است

احتمال حضور سوریه در نشست سران عرب قوت گرفت

هدیه تسلیحاتی آمریکا به اوکراین

اعتراف کارشناس اسرائیلی به فلج شدن رژیم صهیونیستی در پی حملات یمن

ممنوعیت واردات یا تعرفه‌گذاری؟

اقدامات بیمه دی برای جبران خسارت حادثه بندر شهید رجائی

سرمقاله صبح نو/ فرار B-2؛ پایان عصر شبح

مردان رادیکالی که آتش جنگ هند و پاکستان را هدایت می‌کنند

سرمقاله اطلاعات/ خلیج فارس نامی به بلندای تاریخ

هزاران کامیون آماده ورود به غزه

آمادگی ترکیه برای میزبانی مذاکرات روسیه و اوکراین

پایان دادن به گرسنگی مردم غزه خواسته تونسی‌ها

حماس: جهانیان «نه بزرگ» به نتانیاهو بگویند

تحریم های جدید انگلیس علیه روسیه

تخریب منازل فلسطینیان در شرق طولکرم و آوارگی ساکنان توسط اشغالگران

تسلیحات اسرائیلی هند در تقابل با پاکستان

پاپ جدید خواستار صلح پایدار در اوکراین شد

حرکت ارابه‌های مرگ به سوی غزه با اعزام تیپ‌های جدید

چالش جدی بازار مسکن؛ قیمت‌ها با درآمد خانوار هم‌راستا نیست

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

سرمقاله جمهوری اسلامی/ حوزه علمیه و نیم قرن حکمرانی

سرمقاله وطن امروز/ طلوع ایران پویا از افق جامعه مولد

دولت جدید آلمان روند ارسال تسلیحات به اوکراین را مخفی می‌کند

تلاش رژیم صهیونیستی برای ترغیب سربازان ذخیره

زلنسکی: بدون آتش‌بس، مذاکره‌ای در کار نیست

اعتراف رسانه‌ها و نظامیان صهیونیست به ناتوانی در برابر «حماس»

نگرانی رژیم صهیونیستی از تحولات اخیر سیاست‌های آمریکا

رئیس پارلمان لبنان:عادی‌سازی روابط با اسرائیل خیانت است

نخست‌وزیر اسبق اسرائیل: غزه متعلق به فلسطینیان است نه اسرائیل

وعده وزیر ارتباطات درباره افزایش سرعت اینترنت

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم

سرمقاله جوان/ قرن دوم حوزه قم

سرمقاله فرهیختگان/ جولانی در اورشلیم

قطع برق و ناامنی انرژی اروپا، اندیشکده بلژیکی را نگران کرد

ماکرون پیشنهاد پوتین را «گام اول اما ناکافی» دانست

آتش‌بس بدون دوام در آسیا

رسانه صهیونیست: اسرائیل ترجیح می‌دهد در باتلاق غزه غرق شود

بایدن سکوتش را شکست؛ ترامپ صداقت ندارد

کرملین:پیشنهاد مذاکرات مستقیم از سوی پوتین، بیانگر تمایل واقعی برای صلح است

منابع عربی: الجولانی و محمود عباس با ترامپ دیدار می‌کنند

اندیشکده انگلیسی: روابط پکن و دهلی، زمینه‌ساز نظم جدید جهانی است