ایرانیان جهان

آخرين مطالب

واکنش مسکو به حکم بازداشت پوتین: باطل است؛ چون ما عضو اساسنامه رم نیستیم، بنابراین هیچ تعهدی بر اساس آن نداریم اروپا

واکنش مسکو به حکم بازداشت پوتین: باطل است؛ چون ما عضو اساسنامه رم نیستیم، بنابراین هیچ تعهدی بر اساس آن نداریم
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت: حکم دادگاه بین‌المللی کیفری برای دستگیری پوتین و لووا-بلوا از نظر قانونی باطل است، زیرا روسیه عضو اساسنامه رم نیست و هیچ تعهدی بر اساس آن ندارد و همچنین با دیوان کیفری بین‌المللی همکاری نمی‌کند.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ایسنا: سخنگوی کرملین با ظالمانه و غیرقابل قبول خواندن حکم دادگاه کیفری بین‌الملل علیه پوتین گفت: احکام این نهاد برای روسیه از نظر حقوقی بی‌اعتبار است.
به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، روز جمعه، دیوان کیفری بین‌المللی حکم بازداشت پوتین و همچنین ماریا لووا-بلوا، کمیسر حقوق کودکان روسیه را به دلیل ادعای «اخراج غیرقانونی» کودکان اوکراینی به روسیه صادر کرد.
جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا هم حکم بازداشت را «موجه» دانست. او اگرچه اعتراف کرد که واشنگتن دیوان کیفری بین‌المللی را به رسمیت نمی‌شناسد، اما با ادعای آن مبنی بر ارتکاب جنایات جنگی ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در اوکراین، موافقت کرد.
ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت: حکم دادگاه بین‌المللی کیفری برای دستگیری پوتین و لووا-بلوا از نظر قانونی باطل است، زیرا روسیه عضو اساسنامه رم نیست و هیچ تعهدی بر اساس آن ندارد و همچنین با دیوان کیفری بین‌المللی همکاری نمی‌کند.
دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین بار‌ها اعلام کرده است که روسیه یکی از طرف‌های دیوان کیفری بین المللی نیست و صلاحیت آن توسط مسکو به رسمیت شناخته نمی‌شود، بنابراین هر یک از تصمیمات این نهاد علیه روسیه از نظر حقوقی بی اعتبار است.
پسکوف تاکید کرد که مسکو هیچ تعهدی به تایید "حکم دستگیری" رئیس جمهور ولادیمیر پوتین ندارد. ما این پیش‌فرض را ظالمانه و غیرقابل قبول می‌دانیم. روسیه، مانند بسیاری از کشور‌های دیگر، صلاحیت این دادگاه را به رسمیت نمی‌شناسد. بر این اساس، فدراسیون روسیه هر یک از اعلامیه‌های این نهاد را از نظر قانونی باطل و بی اعتبار می‌داند.
سفارت روسیه در آمریکا اعلام کرد، حمایت آمریکا از تصمیم دیوان کیفری بین‌الملل در صدور حکم دستگیری برای پوتین یادآور بیمار شیزوفرنی (روان پریش) است.
سفارت روسیه در واکنش به واکنش آمریکا گفت: مقامات ایالات متحده با اجازه اظهارات غیرقابل قبول در مورد رهبر روسیه، عمداً در مورد جنایات خود در عراق، یوگسلاوی، لیبی و ویتنام سکوت می‌کنند. علاوه بر این، ایالات متحده در تلاش برای محافظت از شهروندان خود در برابر تعقیب بین‌المللی از تمام ابزار‌های موجود و اقدامات نفرت انگیز بهره می‌برد. به عنوان مثال، تحریم‌های اقتصادی بی‌سابقه‌ای که بر رهبری دادگاه، از جمله فاتو بنسودا، دادستان سابق، که تحقیقات در مورد جنایات ایالات متحده در افغانستان را آغاز کرد، اعمال شد. در این صورت از چه استقلال و بی‌طرفی می‌توان صحبت کرد؟
سفارت روسیه تاکید کرد که واشنگتن از "امتیازات حقوقی بی سابقه" که توسط دیوان بین‌المللی کیفری به منظور حفاظت از منافع ژئوپلیتیکی خود به راه انداخته، حمایت می‌کند، علیرغم این واقعیت که نه ایالات متحده و نه روسیه صلاحیت دادگاه را به رسمیت نمی‌شناسند.
سفارت روسیه در ادامه آورده است: چنین موضعی یادآور اسکیزوفرنی است. منافع استراتژیک برای آزار روسیه تا حد ممکن مورد استفاده قرار گیرد.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/631972/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مدیرمسئول کیهان: آیا هنوز هم به مذاکره ادامه می‌دهید؟

بازگشت به قرنطینه و ماسک؟

موضع‌گیری علیه صادرات پنهان آب

گام تاکتیکی یا پایان یک منازعه دیرینه؟

چرا مذاکرات ایران و آمریکا پیشرفت مشهودی نداشته است؟

سایه توافق بر دیوار بی‌اعتمادی؟

تعطیلی بانک‌ها در روزهای پنجشنبه تا پایان تابستان

مکرون و کوکایین؛ رسوایی یا شایعه‌سازی؟

قالیباف فعلا برای ریاست مجلس رقیب ندارد

در خدمت و خیانت کنسرسیوم هسته‌ای

چرایی عقب‌نشینی همزمان آمریکا و چین

دلار نفتی؛ کشورهای جنوب خلیج‌فارس چگونه توسعه یافتند؟

بحران کم‏‌سوادی میان فقرا

ترامپ بایدن شد؛ سردرگمی رئیس جمهور آمریکا در پیدا کردن مسیر!

گزارشی از چرایی توقف حملات آمریکا به یمن

یمن : فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک هایپرسونیک هدف قرار دادیم

سازمان غذا و دارو از اصلاح قیمت داروها خبر داد

پولدارها 29 برابر فقرا یارانه انرژی می‌گیرند

اجاره بها در تهران؛ مطالبه حداقل 20 تا 100 درصدی افزایش اجاره بها در مقایسه با سال گذشته را نشان می‌دهد

تفاوت عجیب قیمت آرد آزاد و یارانه‌ای

اعتراض خریداران به تغییر قیمت در قراردادهای قطعی خودرو

قیمت خودروهای گروه بهمن

پیش‌بینی بورس چهارشنبه 24 اردیبهشت 1404

پیش بینی قیمت دلار 24 اردیبهشت 1404

آغاز شمارش معکوس برای مستأجران / بیگی‌نژاد: اجاره مسکن با درآمد خانوارها متناسب نیست

استاد دانشگاه جرج واشنگتن: ایران مهم‌ترین محور سفر ترامپ است

شلیک موشک از یمن به اراضی اشغالی

ادعای تل‌آویو درباره تلاش برای ترور محمد السنوار

ترامپ: عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد

تأکید اردوغان بر کمک آنکارا برای توقف جنگ اوکراین

11 بانک روسی از کارت‌های ایرانی پشتیبانی می‌کنند، رونمایی از شبکه شتاب ایران و میر روسیه

رقم عجیب زیان صنعت کشور از قطعی برق؛ بیش از 20 میلیارد دلار

برق اتمی نیروگاه بوشهر به مدار می‌آید

وقتی سیب را به جای موز قالب می‌کنند!؛ واردات موز با مجوز سیب

قیمت نجومی گیلاس نوبرانه

رییس سازمان غذا و دارو: قیمت داروها اصلاح می‌شود

نشست هم‌اندیشی کارشناسان حوزه آموزش شاهد و ایثارگر گلستان با حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان

دیدار چهره به چهره مدیر کل بنیاد مازندران با جامعه ایثارگری قائمشهر

برگزاری نخستین همایش بین‌المللی مصدومین شیمیایی با تأکید بر دیپلماسی ایثار و حمایت وزارت امور خارجه

آقایان این حیات خلوت را جمع کنید

ترامپ در خاورمیانه متفاوت

ارزیابی سفیر سابق ایران در مسکو از «سفر پوتین به تهران»

ماموریت ترامپ در قلب صحرا!

کاخ سفید: ترامپ با الجولانی دیدار کوتاهی خواهد داشت

زلنسکی: تنها دیدار مستقیم با پوتین می‌تواند صلح را برقرار کند

گاردین: درخواست‌ ترامپ از اوکراین برنامه‌های اروپایی‌ها را به خطر انداخته است

قطعه‌سازان ایرانی در روسیه

11 بانک روسی از کارت‌های ایرانی پشتیانی می‌کنند، رونمایی از شبکه شتاب ایران و میر روسیه

فرزین: نیازی به استفاده از سوئیفت نداریم

وزیر نیرو: برق را 5000 تومان می‌خریم 49 یا 39 تومان می‌فروشیم!