ایرانیان جهان
آسیای مرکزی در 24 ساعت گذشته
شنبه 8 مهر 1402 - 09:18:04
ایرانیان جهان - به گزارش خبرنگار دفتر منطقه‌ای خبرگزاری فارس، دیدار هیات استان گلستان ایران با معاون وزیر خارجه ترکمنستان، اعلام آمادگی قزاقستان برای تامین مواد خام مورد نیاز آلمان و توسعه همکاری‌های اقتصادی ایران و قرقیزستان؛ تنها بخشی از مهم‌ترین اخبار آسیای مرکزی در 24 ساعت گذشته است.
مقامات ارشد سازمان‌های شانگهای، همسود و پیمان امنیت جمعی در «پکن» دیدار و در مورد امنیت و ثبات در منطقه تبادل نظر کردند.
وزیر امور خارجه ترکمنستان و دبیرکل سازمان جهانی گمرک دستور کار همکاری بین دو طرف و چشم‌انداز تعامل بیشتر را بررسی کردند.
در دیدار هیات استان گلستان ایران با معاون وزیر امور خارجه ترکمنستان بر توسعه مداوم همکاری‌های دوجانبه سودمند بین دو کشور تاکید شد.
نماینده ویژه رئیس جمهور ازبکستان در امور افغانستان با وزیر نیروهای مسلح انگلیس در «تاشکند» دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
رئیس پارلمان قرقیزستان در چارچوب سفر رسمی خود به ازبکستان با رئیس مجلس سنای این کشور دیدار و در مورد گسترش روابط پارلمانی گفت‌وگو کرد.
رئیس جمهور قزاقستان در دیدار صدراعظم آلمان گفت: هیچ نگرانی در مورد ادعاهای احتمالی ارضی روسیه وجود ندارد.
وزیر اقتصاد و بازرگانی قرقیزستان با معاون وزیر صمت جمهوری اسلامی ایران در «بیشکک» دیدار و گفت‌وگو کرد.
وزیر سرمایه گذاری، صنعت و تجارت ازبکستان به عنوان رئیس شورای حکام بانک سرمایه گذاری زیرساخت آسیا انتخاب شد.
معاون وزیر دارایی ژاپن از آمادگی این کشور جهت اعزام متخصصان اقتصادی به قرقیزستان خبر داد.
اعلام آمادگی قزاقستان برای تامین مواد خام مورد نیاز آلمان
رئیس جمهور قزاقستان گفت: این کشور آماده تبدیل شدن به شریک قابل اعتماد برای آلمان و سایر کشورهای اروپایی در زمینه منابع طبیعی و مواد خام معدنی است.
توافق قرقیزستان و چین بر توسعه همکاری‌های اقتصادی
معاون نخست وزیر قرقیزستان در چارچوب سفر کاری به چین با رؤسای تعدادی از شرکت‌های این کشور دیدار کرد.
پایان پیام/

http://www.ilandnews.ir/Fa/News/1069528/آسیای-مرکزی-در-24-ساعت-گذشته
بستن   چاپ