ایرانیان جهان
فرستاده نظامی ویژه واشنگتن به اراضی اشغالی، به آمریکا برگشت
يکشنبه 7 آبان 1402 - 11:22:21
ایرانیان جهان - ایسنا / "جیمز گلین"، ژنرال سه ستاره تفنگداران ویژه آمریکایی که برای مشاوره به نیروهای نظامی رژیم صهیونیستی به سرزمین‌های اشغالی رفته بود، به خانه برگشت.
به نقل از شبکه خبری سی.ان.ان، ژنرال "اریک اسمیت" فرمانده تفنگداران دریایی آمریکا گفت: جیمز گلین به خانه برگشته و من با او صحبت کردم. گلین برای مشاوره رفته بود.
وی افزود: اما اشتباه نکنید، آنچه در غزه اتفاق می‌افتد یا رخ خواهد داد همگی تصمیم اسرائیل است. او فقط تخصص خود را در اختیار نیروهای نظامی اسرائیلی قرار داد. از او خواسته شد تا به آنجا برود. این فقط یک تبادل حرفه‌ای نظامی بود.
بازار
گلین در حال حاضر معاون فرمانده در امور نیروی انسانی و ذخیره است و قبلا فرمانده فرماندهی عملیات ویژه نیروهای دریایی آمریکا بود.
مقام‌های آمریکایی و غربی به سی.ان.ان گفتند، ایالات متحده درباره یک اشغالگری طولانی مدت در غزه هشدار داده و بر اجتناب از تلفات غیرنظامیان تاکید دارد.
ژنرال جیمز گلین، نظامی خبره در جنگ‌های زمینی، قبلا به رهبری عملیات نیروهای عملیات ویژه در عراق علیه داعش کمک کرده و در فلوجه در برخی از شدیدترین نبردهای شهری خدمت کرده بود.

http://www.ilandnews.ir/Fa/News/1077707/فرستاده-نظامی-ویژه-واشنگتن-به-اراضی-اشغالی،-به-آمریکا-برگشت
بستن   چاپ