ایرانیان جهان
مشارکت شهروندان ناحیه4 منطقه 5 در دومین دوره طرح من شهردارم
دوشنبه 20 آذر 1402 - 16:14:27
ایرانیان جهان - شهرداری ناحیه4 منطقه 5، فضاسازی برای مشارکت حداکثری شهروندان در سطح محلات این ناحیه را برای اجرای دور دوم طرح من شهردارم انجام داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه5، صدیقه صدرالهی شهردار ناحیه4 این منطقه اظهار کرد: برای اولویت دادن به نظر مردم، طرح من شهردارم ایجاد شد تا هر یک از شهروندان خودشان طرح‌های پیرامون منطقه و محله خود را اعلام و درباره اولویت آن اظهار نظر کنند.
وی با اشاره به اینکه هدف از اجرای طرح من شهردارم، استفاده از مشارکت شهروندان در بهره برداری و اولویت بندی پروژه ها است، گفت: شهروندان می‌تواند با قرار دادن خود به جای شهردار محله خود، پروژه‌های شهری را اولویت‌بندی کرده و در مرحله بعد حتی به عنوان یک شهروند که اداره شهر برایش مهم است، می‌تواند پیشنهادات خود را در اجرای طرح‌های شهری مطرح کند.
صدرالهی در ادامه افزود: جلسات توجیهی پرسنل در ناحیه به طور مستمر برگزار می‌شود و شهرداری ناحیه4 با تمام قوا در ثبت نظر شهروندان در سطح سرای محلات، میادین میوه و تره‌بار، مجتمع های تجاری، بازارچه‌ها و بوستان ها، کوشا و فعال است.
انتهای پیام/

http://www.ilandnews.ir/Fa/News/1092723/مشارکت-شهروندان-ناحیه4-منطقه-5-در-دومین-دوره-طرح-من-شهردارم
بستن   چاپ