ایرانیان جهان - از کارخانههای خودروسازی گرفته تا تأسیسات فرآوری مواد غذایی، با فراگیرتر شدن رباتها در صنایع مختلف، چرخه های تولید به طور مداوم در حال خودکارسازی بیشتر است. در سال 2023، بیش از 540،000 ربات صنعتی جدید نصب شد که باعث شد مجموع جهانی برای اولین بار از 4 میلیون فراتر رود. در مجموع، آسیا 70٪ از این ربات های جدید را به خود اختصاص داد، در حالی که اروپا و قاره آمریکا به ترتیب سهمهای 17٪ و 10٪ را تشکیل دادند.
اینفوگرافی زیر، افزایش نصب ربات های صنعتی را بر اساس کشور نشان میدهد که بر اساس دادههای فدراسیون بینالمللی رباتیک و گزارش شاخص هوش مصنوعی 2025 تهیه شده است. هند سریعترین رشد سالانه را تجربه میکند در حالی که نصب ربات های صنعتی جهان در سال 2023 با 10٪ افزایش همراه بود، هند با سرعتی تقریباً شش برابر از این رشد پیشی گرفت. بخش خودروسازی به طور عمده این تغییرات را تقویت کرد که در طول سال 139٪ افزایش یافت. در مجموع، این بخش 3،551 ربات را به کارخانهها اضافه کرد که سهم کلی آن42٪ بوده است.
همانطور که میبینیم، انگلستان با افزایش 51٪ در نصب رباتهای صنعتی در سال 2023، در رتبه بعدی قرار گرفت.

در ایالات متحده، نصبهای جدید به 37،587 رسید که نشاندهنده کاهش سالانه 5٪ است. صنعت خودروسازی یک سوم از این سهم را به خود اختصاص داد که آن را به بزرگترین بازار برای استقرار رباتها تبدیل کرد. به عنوان مثال، جنرال موتورز از collaborative robots استفاده میکند که ابزارها را در خط مونتاژ میگیرند.
لازم به ذکر است که بیش از 1 میلیون ربات در صنعت خودرو در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرند.
5 کشور برتر از نظر تعداد رباتهای صنعتی جدید وقتی صحبت از تعداد مطلق رباتهای صنعتی نصب شده میشود، چین با اختلاف زیادی پیشتاز است:

در حالی که چین در سطح جهانی تسلط دارد، کره جنوبی بالاترین سهم رباتهای صنعتی به ازای سرانه را دارد. در سال 2023، 1،012 ماشین به ازای هر 10،000 کارمند در مقایسه با 392 در چین و 285 در آمریکا وجود داشت. بسیاری از شرکتهای پیشرو کره جنوبی، مانند سامسونگ، هیوندای و الجی، از رباتهای صنعتی استفاده میکنند که توسط صنعت پیشرفته رباتیک این کشور پشتیبانی میشوند.
+
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.
تغییر مداوم قانون ساعت رسمی؛ بیثباتی در تصمیمگیری و بیتوجهی به کارشناسی «دبلنا» بازی مبتنی بر شانس، قمار با چاشنی توهین به شعور مخاطب! طرح دریا در فقدان ساز و کار باید ها و نبایدها سریال «پایتخت»: سرگرمی ملی یا پروژه تخریب فرهنگی؟ صداوسیما؛ همراه یا مخالف پویشهای ملی؟
http://www.ilandnews.ir/Fa/News/1420461/کدام-کشورها-بیشتر-به-استفاده-از-ربات-های-صنعتی-روی-آورده-اند؟---اینفوگرافی