ایرانیان جهان
«جنبلاط» برای پایان درگیری‌ها در سوریه پادرمیانی کرد
چهارشنبه 10 ارديبهشت 1404 - 15:48:49
ایرانیان جهان - فارس / در پی درگیری‌ها میان دروزی‌ها و شورشیان حاکم بر سوریه؛ ولید جنبلاط، رهبر دروزی لبنانی تماس‌هایی با کشورهای مختلف برای آرام کردن اوضاع برقرار کرد.
حزب سوسیال ترقی‌خواه لبنان اعلام کرد که ولید جنبلاط، رئیس سابق این حزب و رهبر دروزی تماس‌های فشرده‌ای با دولت شورشیان حاکم بر سوریه و نیز با ترکیه، عربستان، قطر و اردن برقرار کرد و از افراد ذی‌ربط در این کشورها خواست تا برای آتش بس در منطقه اشرفیه صحنایا جهت «جلوگیری از حمام خون» تلاش کنند.
جنبلاط خواهان رسیدگی به امور بر اساس منطق دولت و وحدت سوریه با تمامی اقشارش شد. حزب سوسیال ترقی خواه لبنان عنوان داشت که در نتیجه این تماس‌ها، در مورد آتش بس توافق شد و این آتش بس از نیم ساعت قبل اجرایی شده است. جنبلاط خواهان حفظ آتش بس شد و عنوان داشت که پیش بینی می‌شود هیئتی از جبل العرب از جمله رهبران دروزی در کنار هیئتی از شیوخ به ساختار نهایی دست یابند که ضامن عدم بازگشت درگیری‌های داخلی باشد که تنها دشمن اسرائیلی از آن بهره می‌برد.
پیشتر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر و اسرائیل کاتز، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کردند که ارتش این رژیم عملیاتی هشدارآمیز انجام داده و به گروهی تندرو حمله کرده است که این گروه برای حمله به دروزی‌ها در صحنایا در حومه دمشق آماده می‌شد.
در این بیانیه نتانیاهو و کاتس آمده است: ما پیامی را به نظام سوریه مبنی بر این امر فرستادیم که اسرائیل از آن نظام انتظار دارد دست به تحرکاتی برای جلوگیری از آسیب رساندن به دروزی‌ها بزند.در همین راستا، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که حمله در سوریه با یک پهپاد انجام شد که موشکی را به سمت ساختمانی شلیک کرد که در آن ساختمان افراد مسلحی حضور داشتند که برای هدف قرار دادن دروزی‌ها آماده می‌شدند.
سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی عنوان داشت، این حمله که از آغاز هدفش این بود که پیامی هشدارآمیز باشد، جراحت‌هایی به دنبال نداشت.این رسانه عنوان داشت که ارتش و واحد اطلاعات نظامی و فرماندهی منطقه شمالی رژیم صهیونیستی تحولات اوضاع در سوریه را دنبال می‌کنند.پیشتر منابع اعلام کردند که نیروهای وابسته به دولت شورشیان حاکم بر سوریه در اطراف شهر صحنایا در حومه دمشق تجمع کرده تا برای بازگشت درگیری‌ها با گروه‌های دروزی آماده شوند. تلویزیون العربی نیز از ازسرگیری درگیری‌های مسلحانه و تبادل آتش شدید در میان محله‌های مسکونی در اشرفیه صحنایا در حومه دمشق خبر داد.
بازار

http://www.ilandnews.ir/Fa/News/1426049/«جنبلاط»-برای-پایان-درگیری‌ها-در-سوریه-پادرمیانی-کرد
بستن   چاپ