ایرانیان جهان
نشست ترامپ با سران کشورهای عربی خلیج فارس در عربستان
شنبه 13 ارديبهشت 1404 - 18:10:00
ایرانیان جهان - فارس / وبگاه خبری آکسیوس امروز به نقل از یک مقام آمریکایی و دو مقام عرب گزارش داد که انتظار می‌رود دونالد ترامپ در سفر آتی خود به عربستان سعودی، نشستی با سران کشورهای خلیج فارس برگزار کند.
طبق گزارش آکسیوس، مقصد اولین سفر خارجی ترامپ، منعکس‌کننده اهمیت فزاینده‌ای است که دولت او برای همکاری اقتصادی و سرمایه‌گذاری بین ایالات متحده و کشورهای خلیج فارس قائل است.ولی‌عهد عربستان سعودی محمد بن سلمان قصد دارد سران کشورهای شورای همکاری خلیج فارس شامل امارات، بحرین، کویت، عمان و قطر را به این نشست دعوت کند.انتظار می‌رود رئیس‌جمهور آمریکا 13 مه (23 اردیبهشت) وارد عربستان شود و نشست‌های دوجانبه‌ای داشته باشد و بعد صبح 14 مه در نشست مذکور حضور یابد.به گفته یک مقام عرب، در حال حاضر برنامه‌ای برای دعوت از سران دیگر کشورهای عربی به این نشست وجود ندارد، اما ممکن است تغییر کند. بعد از این نشست، ترامپ به دوحه سفر و با امیر قطر دیدار خواهد کرد و 15 مه عازم ابوظبی خواهد شد و با رئیس امارات دیدار خواهد کرد.
به گزارش آکسیوس به نقل از مقام‌های آمریکایی و عرب، سفر ترامپ به سه کشور خلیج فارس بر مسائل دوجانبه به‌ویژه سرمایه‌گذاری، فروش سلاح و همکاری در هوش مصنوعی متمرکز خواهد بود.وزارت امور خارجه آمریکا جمعه اعلام کرد که فروش احتمالی 3.5 میلیارد دلاری موشک‌های هوا به هوای میان‌برد و تجهیزات پشتیبانی به عربستان سعودی را تأیید کرده است.به گزارش آکسیوس، انتظار نمی‌رود که ترامپ از تور خاورمیانه خود برای پیشبرد هیچ ابتکار دیپلماتیک جدیدی استفاده کند و همچنین در حال حاضر سفر به فلسطین اشغالی در برنامه او نیست. به گفته مقام‌های آمریکایی و اسرائیلی، «در حال حاضر سفر دونالد ترامپ به اسرائیل سودی برای او نخواهد داشت، به‌ویژه با توجه به اینکه توافقی برای آزادی گروگان‌ها و توافق آتش‌بس غزه، در آینده نزدیک محتمل نیست».
بازار

http://www.ilandnews.ir/Fa/News/1428204/نشست-ترامپ-با-سران-کشورهای-عربی-خلیج-فارس-در-عربستان
بستن   چاپ