ایرانیان جهان
انفجار بمب در پاکستان منجر به کشته شدن 7 نظامی شد
سه شنبه 16 ارديبهشت 1404 - 19:52:10
ایرانیان جهان - فارس / مقامات پاکستانی اعلام کردند روز سه‌شنبه یک حمله با بمب دست‌ساز به کاروان نیروهای شبه‌نظامی در استان بلوچستان منجر به کشته شدن 7 نفر و زخمی شدن 5 نفر دیگر شد.
این حمله در منطقه کچی، نزدیک شهر مَچ، رخ داد و گروه "ارتش آزادی‌بخش بلوچ" (BLA) مسئولیت آن را بر عهده گرفت.
بازار
یک مقام محلی به خبرگزاری فرانسه گفت که این خودرو بخشی از یک کاروان نظامی بود که برای انجام یک عملیات امنیتی در حرکت بود. پنج مجروح این حادثه با هلیکوپتر به بیمارستان نظامی کویته، مرکز استان بلوچستان، منتقل شدند.
این حمله در منطقه‌ای کوهستانی و غنی از معادن زغال‌سنگ رخ داد که پیش از این نیز بارها هدف حملات گروه‌های جدایی‌طلب، به ویژه تحت رهبری BLA، قرار گرفته است.
تاکنون هیچ گروهی مسئولیت این حمله را بر عهده نگرفته است.
بر اساس آمار خبرگزاری فرانسه، از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون بیش از 200 نفر، عمدتاً از اعضای نیروهای امنیتی، در حملات گروه‌های مسلح در بلوچستان و استان همجوار خیبرپختونخوا کشته شده‌اند.

http://www.ilandnews.ir/Fa/News/1430408/انفجار-بمب-در-پاکستان-منجر-به-کشته-شدن-7-نظامی-شد
بستن   چاپ