ایرانیان جهان
تمدید تعلیق پروازهای سوئیس، آلمان و هند به سرزمین‌های اشغالی
جمعه 19 ارديبهشت 1404 - 19:41:32
ایرانیان جهان - مهر / خطوط هوایی سوئیس، شرکت آلمانی «لوفتهانزا» و خطوط هوایی هند اعلام کردند که تعلیق پروازهای خود را به سرزمین‌های اشغالی تمدید کرده‌اند.
خبرگزاری رویترز اعلام کرد که خطوط هوایی سوئیس تعلیق پروازهای خود را به سرزمین های اشغالی تا 18 ماه مه جاری تمدید کرده است.
روزنامه عبری «اسرائیل هیوم» نیز گزارش داد که شرکت آلمانی «لوفتهانزا» پروازهای خود را به سرزمین های اشغالی تا 18 ماه مه جاری تمدید کرده است.
کانال 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی هم اعلام کرد که خطوط هوایی هند تعلیق پروازهای خود را به تل آویو تا 25 ماه مه جاری تمدید کرده است.
تعلیق پروازهای خطوط هوایی سوئیس به سرزمین‌های اشغالی در حالی است که رسانه‌های عبری اذعان کرده اند که حدود 27 شرکت هواپیمایی پس از حمله موشکی اخیر یمن به فرودگاه بن گوریون پروازهای خود را به تل آویو لغو کرده اند.
در تازه ترین خبر، رسانه های رژیم صهیونیستی از شلیک مجدد موشک از یمن به اراضی اشغالی خبر دادند.
این منابع تاکید کردند که آژیر خطر در بخش‌های وسیعی از اراضی اشغالی از جمله تل آویو، قدس اشغالی و بیش از 200 نقطه دیگر به صدا درآمده است.
بازار

http://www.ilandnews.ir/Fa/News/1432646/تمدید-تعلیق-پروازهای-سوئیس،-آلمان-و-هند-به-سرزمین‌های-اشغالی
بستن   چاپ