ایرانیان جهان
وزیر خارجه ترکیه از تلاش برای ترور خود خبر داد
شنبه 20 ارديبهشت 1404 - 13:18:17
ایرانیان جهان - فارس /وزیر خارجه ترکیه برای اولین بار به طور عمومی فاش کرد که هدف یک ترور شیمیایی قرار گرفته است.
وزیر امور خارجه ترکیه «هاکان فیدان» شامگاه جمعه در مصاحبه‌ با شبکه ترکیه‌ای «24» این مسئله را فاش کرد و گفت این اقدام حدود 4 یا 5 سال پیش رخ داده است.
بازار
او در این مصاحبه اظهار داشت که در این اقدام از مقادیر قابل‌توجهی جیوه و آرسنیک استفاده شده و پس از انجام آزمایش‌های پزشکی او تحت درمان قرار گرفته است.
فیدان که پیش از این به مدت 13 سال ریاست سازمان اطلاعات ترکیه را بر عهده داشته، از ارائه جزئیات بیشتر در مورد این حادثه خودداری کرد و تنها گفت که «دشمنان در داخل و خارج» وجود دارند.
این اولین بار است که فیدان به طور علنی مسمومیت خود را تأیید می‌کند. این اظهارات در رسانه‌های ترکیه بازتاب گسترده‌ای داشته و نام او در شبکه‌های اجتماعی ترکیه مورد توجه قرار گرفته است.

http://www.ilandnews.ir/Fa/News/1433170/وزیر-خارجه-ترکیه-از-تلاش-برای-ترور-خود-خبر-داد
بستن   چاپ