ایرانیان جهان
دیدار محرمانه قانونگذار آلمانی با دستیاران پوتین چالش برانگیز شد
شنبه 20 ارديبهشت 1404 - 14:05:55
ایرانیان جهان - ایسنا /پس از گفت‌وگوی محرمانه یکی از قانونگذاران آلمانی با دستیاران پوتین، قانونگذاران آلمانی خواستار توضیح از این عضو پارلمانی حزب سوسیال دموکرات شدند.
«رالف استگنر» عضو کمیته کنترل پارلمانی آلمان به همراه قانونگذارانی از حزب سوسیال دموکرات و محافظه کاران فردریش مرتس، صدراعظم آلمان در نشست آوریل در باکو حضور داشت و به صورت محرمانه با دستیاران ولادیمیر پوتین،‌ رئیس جمهور روسیه دیدار کرد.
به نقل از خبرگزاری رویترز، در نشست آوریل در باکو «ویکتور سوبکوف» نخست وزیر سابق روسیه که اکنون ریاست شرکت گازپروم را برعهده دارد و همچنین «والری فدیف» رئیس شورای حقوق بشر روسیه حضور داشتند.
بازار
چهار شرکت‌کننده در این نشست شامل استگنر و رونالد پوفالا و همچنین دو مقام سابق منطقه‌ای آلمان تایید کردند که در نشست خصوصی در باکو حضور داشتند.
این چهار نفر در بیانیه‌ای نوشتند، گفت‌وگو حتی در دوران سخت تنش فزاینده، یک اصل اساسی سیاست خارجی خوب است. این جلسه «محرمانه» مخفیانه نبود و هیچ‌کدام از آنها مجوز عمومی برای حضور در آنجا نداشتند و برای حضورشان پولی دریافت نکرده بودند.
این دیدار که اولین بار توسط تلویزیون دولتی ARD و روزنامه دی تسایت گزارش شد، در زمانی برگزار شد که روابط روسیه با اتحادیه اروپا به دلیل حمله به اوکراین در حالت تعلیق عمیقی قرار دارد. زمان‌بندی این دیدار، سوالاتی را در مورد تمایل ظاهری برخی از سیاستمداران برای ایجاد روابط حسنه حتی در حالی که مسکو علیه اوکراین در جنگ است، مطرح می‌کند.
درباره حضور استگنر در این دیدار محرمانه انتقادهایی درباره نگرانی‌های امنیتی وجود دارد؛‌ اعضای کمیته کنترل پارلمان، دسترسی محرمانه و ویژه‌ای به فعالیت سرویس‌های امنیتی داخلی و خارجی آلمان دارند که هر دو به شدت در جمع‌آوری اطلاعات مربوط به روسیه و جنگ دخیل هستند.
رئیس کمیته مذکور به اشپیگل گفت: «این یک وضعیت غیرممکن است که باید به سرعت رفع شود.»
عضو محافظه کار کمیته نیز گفت، استگنر باید درباره این وضعیت توضیح دهد.

http://www.ilandnews.ir/Fa/News/1433201/دیدار-محرمانه-قانونگذار-آلمانی-با-دستیاران-پوتین-چالش-برانگیز-شد
بستن   چاپ