ایرانیان جهان
زیان 3 میلیارد دلاری هوندا از تعرفه‌های آمریکا
سه شنبه 23 ارديبهشت 1404 - 15:29:06
ایرانیان جهان - ایسنا / هوندا موتور ژاپن پیش‌بینی کرد سود این شرکت در سال مالی جاری، 59 درصد کاهش خواهد یافت و اعلام کرد که در بحبوحه ابهامات ناشی از تعرفه‌های ترامپ، طرح ساخت زنجیره تامین خودروهای برقی در کانادا را متوقف خواهد کرد.
دومین خودروساز بزرگ ژاپن انتظار دارد درآمد عملیاتی در سال مالی منتهی به 31 مارس 2026، به 500 میلیارد ین (3.38 میلیارد دلار) در مقابل 1.21 تریلیون ین در سال مالی که به تازگی به پایان رسید، برسد.
بازار
پیش‌بینی هوندا، جدیدترین نشانه از دشواری‌هایی است که خودروسازان برای عبور از تعرفه‌های دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بر خودروهای خارجی با آن مواجه هستند. آن هم در زمانی که این صنعت از ظهور تولیدکنندگان خودروهای برقی چینی ضربه خورده است.
هوندا همچنین اعلام کرد که طرحی را که در آوریل 2024 برای ایجاد یک زنجیره تامین خودروهای برقی در انتاریو کانادا اعلام شد، به مدت حدود دو سال به حالت تعلیق در خواهد آورد. این شرکت اعلام کرد که این تصمیم به دلیل کاهش تقاضای فعلی برای خودروهای برقی گرفته شده است.
مذاکرات میان شرکت‌های هوندا و نیسان برای ادغام در اوایل سال میلادی جاری، متوقف شد. البته این دو خودروساز، هنوز توافقی برای همکاری در زمینه فناوری دارند.
«توشیهیرو میبه»، مدیرعامل هوندا، در یک کنفرانس خبری گفت: با وجود اینکه صنعت خودرو در شرایط بسیار دشواری قرار دارد اما ما قطعا از طریق مشارکت‌های راهبردی به دنبال مسیرهای جدید رشد خواهیم بود. وی گفت: از زمان لغو مذاکرات در فوریه، هیچ پیشرفتی در همکاری احتمالی با نیسان حاصل نشده است.
طبق گزارش رویترز، هوندا انتظار دارد که تعرفه‌ها در کشورهای مختلف، 650 میلیارد ین به سود عملیاتی سال مالی 2026 آن آسیب بزند که 300 میلیارد ین آن به دلیل تاثیر آنها بر واردات حدود 550 هزار خودروی تمام شده، بوده است. این شرکت اعلام کرد که پیش‌بینی می‌کند بتواند حدود 200 میلیارد ین از تعرفه‌ها را با تلاش‌هایی برای کاهش تاثیر آن جبران کند.

http://www.ilandnews.ir/Fa/News/1435980/زیان-3-میلیارد-دلاری-هوندا-از-تعرفه‌های-آمریکا
بستن   چاپ