ایرانیان جهان
در یکصد و یازدهمین جلسه شورا مطرح شد ؛
مدیریت شهری به تنهایی نمی‌تواند تمامی مشکلات محله هرندی را رفع کند/ تقدیر از شهرداری برای مناسب‌سازی فضاهای عمومی
يکشنبه 13 آذر 1401 - 10:24:59
ایرانیان جهان - اعضای شورای اسلامی شهر تهران در یکصد و یازدهمین جلسه شورا در خصوص ضرورت رفع مشکلات معلولین، تقدیر از تلاش‌های شهرداری برای مناسب‌سازی شهر و لزوم ورود دولت برای رفع مشکلات محله هرندی سخن گفتند.

به گزارش خبرنگار شهر ، سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران در یکصد و یازدهمین جلسه شورا با اشاره به روز 12 آذرماه روز جهانی معلولین، اظهار کرد: جامعه بیش از اینکه بخواهد این روز را گرامی بدارد باید نگران برخورداری عادلانه از خدمات و تأسیسات شهری برای این قشر باشد. روز گذشته توسط شهرداری تهران تعدادی از معابر و بوستان ها مناسب سازی شد که جای تقدیر دارد.
وی تأکید کرد: بسیاری از پیاده‌روهای ما تحت عنوان اینکه مانع پارک خودروها و موتورسوارها شوند، برای معلولین و سالمندان مزاحمت ایجاد می کند به طوریکه دستک هایی برای مقابله با تردد موتورسیکلت ها در پیاده روها نصب شده که باعث سختی تردد معلولان و حتی افراد سالم می شود. تقاضا می کنیم این موانع جمع آوری شود و برای برخورد با تخلفات از پلیس کمک گرفته شود.
تشکری هاشمی با بیان اینکه استفاده معلولین از مترو باید با آسانسور انجام شود، تصریح کرد: با توجه به تولید آسانسور در داخل کشور با قیمت مناسب، باید از این ظرفیت استفاده شود. در برخی خطوط اتوبوس نیز که ایستگاه ندارند، باید اتوبوس ها دارای رمپ ویژه معلولان باشند.
وی ادامه داد: صندلی ویژه معلولان و سالمندان در تمام دنیا در اتوبوس ها در نظر گرفته می شود و تقاضا می کنیم در مترو و اتوبوس نزدیک ترین صندلی ها به درب های ورودی برای معلولان و سالمندان علامت گذاری شود.
رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه بسیاری از پروژه ها پس از تکمیل مناسب سازی می شوند، گفت: این پروژه ها باید هنگام اجرا از لحاظ مناسب سازی مورد توجه قرار بگیرند. با توجه به اینکه تعداد زیادی از ساختمان ها و ادارات فاقد شرایط مناسب سازی برای معلولان است، تقاضا داریم این موضوع در اولویت قرار بگیرد.
سید محمد آقامیری رئیس کمیته عمران شورا نیز در ادامه این جلسه با تأکید بر ضرورت رسیدگی به معلولان تصریح کرد: در حوزه معاونت فنی و عمرانی، طرح جامع مناسب سازی شکل گرفته و اقدامات ویژه ای انجام شده است.
وی ادامه داد: امسال 283 کیلومتر مناسب سازی معابر پیاده انجام شده و 242 کیلومتر اجرای طرح بساوایی است. هزار و 252 مورد هم سطح سازی دریچه سازی، 523 مورد رفع معارض پیاده رو، هزار و 488 مورد رفع خطر در تقاطع ها انجام شده که آماده بهره برداری است. همچنین 53 مورد از 117 مورد مناسب سازی بوستان ها نیز در طول این مدت انجام شده است.
ناصر امانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا در ادامه این جلسه با بیان اینکه اقدامات انجام شده در زمینه مناسب سازی باید شفاف تر و عینی تر اطلاع رسانی شود، خاطرنشان کرد: می توان گزارش مستندی را در این زمینه تهیه کرد تا برای افراد معلول ملموس تر باشد.
وی با اشاره به وضعیت محله هرندی یادآور شد: 6 هزار و 400 نفر معتاد و هزار و 233 نفر معتاد متجاهر کارتن خواب در این محله جمع آوری شدند. شهرداری این افراد را به بهزیستی تحویل داده اما متأسفانه شهردار ناحیه یک این منطقه و مردم اعلام کردند که 80 درصد از این افراد بازگشته اند.
امانی همچنین تصریح کرد: بر اساس سرشماری انجام شده، 11 هزار نفر اتباع بیگانه در این محله ساکن هستند که منسجم تر و سامان یافته تر در محله زندگی و فعالیت می کنند. تا مشکل اتباع بیگانه و معتادان متجاهر برطرف نشود، سایر مشکلات محله قابل تکرار خواهد بود.
وی با بیان اینکه 150 پلاک قرمز و 141 پلاک متروکه در این محدوده شناسایی شده است، یادآور شد: 44 پلاک پلمپ شده و مجدداً 33 پلاک فک پلمپ شده که مشکلاتی را از بابت استقرار معتادان متجاهر در این فضاها ایجاد می کند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا با بیان اینکه تغییر در بافت مسکونی محله را نیز شاهد هستیم، شهرداری منطقه اقدامات بسیار خوبی انجام داده اما مشکلات این محله تنها به دست شهرداری رفع نمی‌شود و باید دولت در این زمینه ورود پیدا کند اما هیچ اثری را از ورود دولت ندیده ایم.
مهدی اقراریان عضو کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه اشتغال افراد معلول یکی از مواردی است که باید مورد توجه قرار بگیرد، گفت: شهرداری گزارشی در خصوص به کارگیری افراد معلول و استخدام آنها ارائه دهد.
وی با اشاره به بارندگی امروز در تهران و آب گرفتگی در برخی معابر همچون پل سید خندان، گفت: من از مردم برای آب گرفتگی امروز عذرخواهی می کنم.
اقراریان تأکید کرد: دکل های مخابراتی بدون هماهنگی با شهرداری در حال افزایش است که حق و حقوق شهروندان و شهرداری را تضییع می کند و باید مباحث به صورت دقیق تر بررسی شود. اصل موضوع دکل ها و شرکت ارتباطات مشترک شهر باید مورد توجه ویژه ای قرار بگیرد.
انتهای پیام/

http://www.ilandnews.ir/Fa/News/338138/مدیریت-شهری-به-تنهایی-نمی‌تواند-تمامی-مشکلات-محله-هرندی-را-رفع-کند--تقدیر-از-شهرداری-برای-مناسب‌سازی-فضاهای-عمومی
بستن   چاپ