ایرانیان جهان
فن دایک پردرآمدترین مدافع اروپا شد
پنجشنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۸:۲۵
ایرانیان جهان - به گزارش “ورزش سه”، ویرژیل فن دایک با امضای قرارداد دو ساله جدید با این باشگاه، هفته‌ای حدود 400 هزار پوند درآمد خواهد داشت. پس از ماه‌ها گمانه‌زنی درباره تمدید قرارداد این مدافع میانی و ادامه حضورش در آنفیلد پس از تابستان، فن دایک 33 ساله بالاخره قرارداد جدیدی امضا کرد که او را تا ژوئن 2027 در مرسی‌ساید نگه می‌دارد.
این مدافع هلندی چند روز پس از پایان قرارداد جدیدش 36 ساله می‌شود، اما این موضوع مانع از هزینه بالای لیورپول برای حفظ او در تیم نشده است. به گزارش میل اسپورت، او کاهش حقوقی نداشته و از این پس کمی کمتر از 400 هزار پوند در هفته دریافت خواهد کرد.
این رقم مشابه درآمد محمد صلاح، ستاره لیورپول، است که هفته گذشته قرارداد 380 هزار پوندی در هفته امضا کرد. قرارداد فن دایک او را به پردرآمدترین مدافع اروپا تبدیل کرده و قراردادش بند فسخ ندارد.
دادن چنین قرارداد گرانقیمتی به بازیکنی که کمی بیش از دو ماه تا 34 سالگی‌اش باقی مانده، ممکن است برای برخی هواداران ریسک به نظر برسد. با این حال، فن دایک در 7 سال گذشته، از زمان پیوستن از ساوتهمپتون با 75 میلیون پوند، نقش کلیدی در موفقیت‌های لیورپول داشته است.

ایرانیان جهان

او به وب‌سایت رسمی باشگاه گفت: «خیلی خوشحالم، خیلی افتخار می‌کنم. الان احساسات زیادی در ذهنم دارم که درباره‌اش حرف می‌زنم. احساس غرور دارم، احساس شادی دارم. واقعاً فوق‌العاده است. با توجه به مسیری که در دوران حرفه‌ای‌ام داشتم، تمدید قرارداد برای دو سال دیگر با این باشگاه شگفت‌انگیز است و خیلی خوشحالم. همیشه لیورپول در ذهنم بود.»

http://www.NewsSystem.ir/Fa/News/1410784/فن-دایک-پردرآمدترین-مدافع-اروپا-شد
بستن   چاپ