ایرانیان جهان

آخرين مطالب

مالکی در نشست خبری مطرح کرد:

مراجعه 365 هزار خودرو به مراکز معاینه فنی در سال جاری/ راه‌اندازی دومین مرکز معاینه فنی ویژه بانوان در سال جاری شهرداری تهران

مراجعه 365 هزار خودرو به مراکز معاینه فنی در سال جاری/ راه‌اندازی دومین مرکز معاینه فنی ویژه بانوان در سال جاری
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - مدیرعامل سازمان معاینه فنی گفت: در سال جاری تا به امروز 365 هزار خودرو به مراکز مراجعه کردند.

به گزارش خبرنگار شهر؛ شادی مالکی، مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران در نشست خبری امروز -دوشنبه 8 خردادماه- در جمع خبرنگاران گفت: کلانشهرها به جهت رشد بی رویه جمعیت و وسایل نقلیه موتوری (برای مثال در تهران به ازای هر انسان یک موتور تردد می‌کند) با مشکلاتی رو به رو است. بنابراین، ترویج رویکردهای محیط زیستی بدون مشارکت مردم میسر نیست.
وی ادامه داد: معاینه فنی اول از منظر کاهش الودگی هوا و دوم از جهت ایمنی فنی یک الزام رانندگی است و کلیه راکبان وسایل نقلیه ملزم هستند برای حصول اطمینان از وسیله خود نسبت به اخذ گواهی مربوطه اقدام کنند. برگه گواهی معاینه فنی یعنی ضمانتی برای یک رانندگی ایمن. در پایش خودروها متوجه شدیم که 26 درصد خودروها در سال جاری در زمان مراجعه موفق به اخذ گواهی معاینه فنی نشدند.
مالکی بیان کرد: از منظر قانون اگر خودرویی معاینه فنی نداشته باشد در روز 50 هزار تومان جریمه می‌شود و خودروهای دودزا ممکن است متوقف و فک پلاک بشوند. فارغ از الزامات قانونی به جهت حصول اطمینان فنی و محیط زیستی شهروندان، خودروها بایستی به مراکز مراجعه کنند.
وی با بیان اینکه در تهران 17 مرکز معاینه فنی ثابت، 7 خط سیار، 3 مرکز مخصوص ماشین‌های سنگین و 11 مرکز مربوط به موتور سیکلت فعال هستند، گفت: یک میلیون و 700 هزار دستگاه خودرو در سال گذشته به مراکز ما مراجعه کردند و در سال جاری نیز تا به امروز 365 هزار خودرو به مراکز مراجعه کردند. اما در حوزه خودروهای سنگین سال گذشته مجموعا 7 هزار خودرو به مراکز مراجعه کردند.
به گفته وی؛ سال گذشته در بخش موتورسیکلت‌ها متاسفانه کمتر از 500 دستگاه مراجعه کردند. البته این مقدار نسبت به سال 1400 افزایش پیدا کرده است.
مدیرعامل ستاد معاینه فنی ادامه داد: خدماتی نظیر کارواش، کارشناسی رنگ و بدنه، واحدهای تعمیراتی با این رویکرد که شهروندان کلیه چالش‌های خودرویی خود را مرتفع کنند در مراکز حضور دارند. 30 درصد از مراجعین ما بانوان هستند و بعد از احصا آمارها متوجه شدیم که مرکز آبشناسان بیشترین مراجعه بانوان را دارد. بنابراین باتوجه به درخواست بانوان اولین تعمیرگاه بانوان در مرکز آبشناسان در بهمن سال گذشته افتتاح کردیم. همچنین بانوانی در حوزه تعمیر خودرو متخصص هستند و جایی برای ارائه تخصص خود ندارند؛ در سال جاری دومین مرکز بانوان افتتاح خواهد شد و این افراد می‌توانند در این محل به فعالیت بپردازند.
مالکی بیان کرد: اضافه شدن 8 خط سیار در کمتر از یک ماه آینده انجام می شود. با این اقدام 200 هزار خودرو به ظرفیت مراکز اضافه می‌شود.در حال حاضر مراکز معاینه فنی تهران حدود 3 میلیون ظرفیت سالانه دارد.
وی تصریح کرد: یکی از دغدغه‌های من به عنوان شهروند صف‌های طولانی مراکز معاینه فنی بود. با دستور شهردار تهران نسبت به فراهم کردن زیرساخت‌ها در بازه زمانی 3 ماهه اقدام کردیم و 10 مرکز اینترنتی صرفا به صورت اینترنتی فعال هستند. شهروندان با مراجعه به «تهران من» مراحل ثبت نام خود را طی می‌کنند و بعد از مراجعه به مرکز در بازه زمانی 20 الی 30 دقیقه کار خود را به انجام می‌رسانند.
مالکی افزود: از ابتدای سال 18 درصد از خودروهای مراجعه کننده موفق به اخذ گواهی شدند و کسی که گواهی برتر را دریافت کند می‌تواند از تخفیف 30 درصدی تردد در طرح ترافیک بهره‌مند می‌شود. مرکز معاینه فنی چمران هم به عنوان معاینه تخصصی تاکسی به زودی افتتاح می‌شود.
ادامه دارد...

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1027020/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مرد سایه اسرائیل کیست؟

تصویر واقعی؛ درباره عکسی از خلوتی نمایشگاه کتاب

رایزنی در جده

اشغالگران از خدمت‌رسانی شهرداری غزه به فلسطینیان جلوگیری می‌کنند

جهاد اسلامی: مقاومت فلسطین بدون برقراری آتش‌بس، اسرای صهیونیست را آزاد نخواهد کرد

بایواتانول در مسیر ورود به جایگاه‌های بنزین؛ سوخت سبز می‌شود

سیر تاریخی تورم؛ از ثبات تا بحران و فشار بی‌سابقه بر رفاه ایرانیان

مهاجرت طراحان و مرمت‌کاران فرش؛ ترکیه و پاکستان مقصد اصلی مهاجرت این صنعت است

بازگشت تریاک افغانستان و پاکستان به پشت مرزهای ایران

نسیم آرامش در شبه‌قاره

نظارت نبود، مهسا در آتش سوخت

بازداشت بیش از 770 کودک زیر 18 سال در کرانه باختری از 7 اکتبر

دیدار وزیر کشور طالبان با نمایندگان چین و پاکستان درباره همکاری‌های منطقه‌ای

کرملین: استقرار صلح‌بانان اروپایی در اوکراین را نمی‌پذیریم

امیدی به احیای بانک آینده نیست؛ مجوز گزیر بدهید

معامله 94 کیلوگرم شمش طلا در 21 اردیبهشت ماه

مرحله دوم سود سهام عدالت چه زمانی واریز می‌شود؟

قیمت ارز‌های دیجیتال در 21 اردیبهشت 1404؛ بیت کوین حدوداً 8.5 میلیارد تومان

شوک قیمتی تخم مرغ: از ایران تا سوئیس

اخبار مثبت از مذاکرات امروز ایران - آمریکا در عمان: این توافق صورت گرفت

پایان دور چهارم مذاکرات هسته‌ای اعلام شد

ان‌بی‌سی: اختلاف بر سر ایران و غزه روابط ترامپ و نتانیاهو را متشنج کرده است

خبر فوری آسوشیتدپرس بعد از پایان دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا

پایان دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا؛ مذاکراتی دشوار اما مفید برای درک بهتر از مواضع یکدیگر

تداوم فضای تعلیق نه به نفع ایران و نه به نفع امریکاست

گروگان‌گیری تروئیکا

دوگانه بهارستانی‌ها در رفتار با پاستور

14 سالمند در غزه از گرسنگی جان دادند

اذعان ارتش هند به انهدام جنگنده‌هایش توسط پاکستان

تلفات نظامیان صهیونیست در عملیات نیروهای مقاومت در غزه

نشست ترکیه، اردن و سوریه در آنکارا برای بررسی تحولات امنیتی منطقه

خبرگزاری فرانسه: هدف حمایت اسرائیل از دروزی‌ها، تضعیف سوریه است

جزئیات تماس تلفنی جولانی با بن‌سلمان

سکه در مسیر افزایش قیمت؛ دلار 83 هزار تومان شد

صلح لرزان

از بندر تا «باغو»؛ بندرعباس 15 روز پس از انفجار

حمایت مادورو از ابتکار پوتین برای مذاکره با اوکراین

آتش‌سوزی گسترده در نزدیکی «اشدود» اشغالی و تخلیه خانه‌های مسکونی «کفار آفیو»

استاد مطالعات خاورمیانه دانشگاه تل‌آویو: اسرائیل در باتلاق سوریه گرفتار خواهد شد

سود هواپیمایی امارات؛ 6.2 میلیارد دلار در سال

قیمت برنج هندی قد کشید؛ این برنج در آستانه میلیونی‌شدن است

زیان 1.5 میلیارد دلاری صنعت گردشگری اسرائیل از جنگ و ناامنی

نماینده کنگره هند: ترامپ نیاز به آموزش دارد

استقبال «اردوغان» از پیشنهاد «پوتین» برای مذاکرات صلح استانبول

روزنامه عبری از 3 اختلاف در روابط تل‌آویو و آمریکا پرده برداشت

دنبال این هستیم که تحریم‌ها برداشته شود و نفع آن به ما برسد

هواپیمایی امارات : سود 6.2 میلیارد دلاری

صفر تا صد هزینه‌های بانکی به صفر می‌رسد؟

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی

ترسناک‌ترین خط آتش اروپا مقابل بهترین گلر دنیا