ایرانیان جهان

آخرين مطالب

پیام قاضی‌زاده هاشمی در سالروز رحلت حضرت امام خمینی (ره) و قیام 15 خرداد/آرزومندان شهادت امام شهیدان را شناخته‌اند بنیاد شهید و امور ایثارگران

  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با صدور پیامی سالروز رحلت امام فرزانه و پاک نهاد، حضرت امام خمینی (ره) را تسلیت گفت و یاد و خاطره همه شهدا به ویژه شهدای گرانقدر قیام 15 خرداد را گرامی داشت.

به گزارش «ایثار»، متن پیام دکتر سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی به شرح زیر است:
« شناسایی امام برای نسل جوان از این جهت اهمّیّت دارد که به آنها کمک می‌کند برای اداره‌ی بهینه‌ی آینده‌ی کشور؛ امام، فقط امامِ دیروز نیست؛ امامِ امروز هم هست، امامِ فردا هم هست» مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)
چهاردهم خردادماه سالروز عروج «آموزگار بزرگ شهادت» و پیام‌آور پیروزی حقانیت، حضرت امام خمینی (ره) است که با به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی در بهمن 1357 روح امیدواری را بر کالبد ملتی دمید که رنج و جور 2500 ساله بر دل داشتند .
امروز در چهاردهم خردادماه یاد رهبری را گرامی می‌داریم که امام و مراد شهیدان بودند و عشق به امام خمینی (ره) در وصیت نامه‌هایشان موج می‌زد؛ شهیدان جان بر کفی که در خط مقدم جبهه و گاه در لحظه شهادت بانگ «یاحسین (ع)» سر می‌دادند و بر «ادامه دادن راه امام (ره)» و تنها نگذاشتن ایشان که «امید و رهبر مستضعفان» بودند، تأکید داشتند .
نهضت امام خمینی (ره) آغازگر مکتبی الهی با ارزش‌های والای اسلامی و انسانی بود و در این مکتب مردان و زنان تاریخ‌سازی تربیت یافتند که مردم دنیا هنوز در بُهت رشادتشان مانده‌اند. آن روز که قیام خونین 15 خرداد 1342 به وقوع پیوست و چه انسان‌های وارسته‌ای مظلومانه به شهادت رسیدند، یا آن دم که نوجوانان و جوانان پای آرمان‌هایشان با حضرت امام (ره) ایستادند و پدران و مادرانشان با کفن گلگون با جگرگوشه‌شان وداع کردند، به یقین عشق به امام خمینی (ره) و حقانیت مکتب ایشان قلبشان را آرام می‌نمود .
اگر امروز نیز دلیرمردانی از کشور، مدافع امنیت، حرم، سلامت و... می‌شوند و آرزوی شهادت دارند، با تمام جان امام شهیدان را شناخته‌اند و پا در این مسیر گذاشته‌اند. امام خمینی (ره) بزرگمرد تاریخ معاصر و رهبر بزرگ‌ترین انقلاب مردمی قرن بودند که با انتشار خبر رحلتشان در چهاردهم خرداد ماه 1368 دل مردم ایران و مظلومان دنیا را لرزاند. حضور میلیون‌ها نفر در تشییع باشکوه پیکر مطهر ایشان، نقشه‌های دشمنان برای نفوذ در بین مردم ایران و ایجاد گسست بین ملت و مسئولان را بر هم ریخت و امام خمینی (ره) با رجعت ملکوتی‌شان نقش روشنگری و بیداری به معنای واقعی کلمه را ایفا کرد و «با دلی آرام و قلبی مطمئن و روحی شاد و ضمیری امیدوار» به سوی جایگاه ابدی سفر کرد .
اینجانب سالروز رحلت امام فرزانه و پاک نهاد، حضرت امام خمینی (ره) را تسلیت می‌گویم و یاد و خاطره همه شهدا به ویژه شهدای گرانقدر قیام 15 خرداد که نقطه عطف مبارزات ملت شریف ایران در برابر طاغوتیان بودند را گرامی می‌دارم و به روان پاک امام شهیدان و همه شهدای انقلاب و آزادگی درود می‌فرستم.
سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1031116/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سفر کاری یک‌روزه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان به شهرستان لنگرود

لاپید: نتانیاهو باید ترس از یمنی‌ها را کنار بگذارد

مدودف: عملیات نظامی روسیه در اوکراین ابدی نیست

رویترز: آمریکا و اروپا در حال نهایی‌سازی پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه بین اوکراین و روسیه هستند

آلمان، اوکراین را نا اُمید کرد

شرط عجیب اسراییل برای صدور مجوز ورود کمک‌های غذایی به غزه

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

ارتش پاکستان: پاسخ به هند قطعی و در زمان مشخص از سمت ما خواهد بود

احتمال حذف اسرائیل از معادله توافق هسته‌ای واشنگتن-ریاض

پوتین: مصر شریک کلیدی ما در آفریقا است

فرمانده مقاومت در حمله اسرائیل به شهادت رسید

پیشنهاد آتش‌بس روسیه و اوکراین در حال نهایی شدن است

آلمان، اوکراین را نا اُُمید کرد

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

سفیر روسیه تحریم‌های جدید لندن را «بی‌اثر» خواند

چراغ سبز ترامپ به خزانه‌داری آمریکا برای کاهش تعرفه چین

حمله به نظامیان پاکستان در وزیرستان 9 کشته برجای گذاشت

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

تمدید تعلیق پروازهای سوئیس، آلمان و هند به سرزمین‌های اشغالی

انتقاد رئیس‌جمهوری برزیل از ترامپ در دیدار با پوتین

دستیار پوتین: روسیه دنبال ازسرگیری صادرات گاز به اروپا است

ارتش یمن: به فرودگاه بن‌گوریون حمله موشکی کردیم

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

تصاویری از فرار دسته جمعی شهرک نشینان صهیونیست در پی شلیک موشک یمن

واکنش صهیونیست‌ها به حمله موشکی انصارالله یمن

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

حمله موشکی یمن به فلسطین اشغالی؛ پروازهای فرودگاه تل‌آویو متوقف شد

حماس: حقوق ابتدایی ملت فلسطین قابل مذاکره نیست

پایه‌گذار مفهوم "قدرت نرم"، در 88 سالگی درگذشت

انگلیس: تنش‌ها میان هند و پاکستان نگران‌کننده است

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

آمریکا به اسرائیل: آتش‌بس در غزه را به عملیات نظامی ترجیح می‌دهیم

ترامپ: چین بازارهایش را به روی آمریکا بگشاید

کره شمالی رزمایش موشکی ضدهسته‌ای برگزار کرد

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

روسیه: ایجاد رابطه با طالبان برای منافع ما ضروری است

اسلام‌آباد: هند منبع تأمین مالی ترورها در پاکستان است

شمار شهدای نوار غزه به 52 هزار و 787 نفر رسید

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404

رسانه عبری: تنها در صورت تحقق معامله تبادل اسرا احتمالا ترامپ به اسرائیل سفر می‌کند

توافق روسیه و چین برای کمک به ثبات افغانستان

350 میلیون متر مکعب ناترازی گاز در زمستان گذشته

آمریکا: قصد مداخله در مناقشه هند و پاکستان را نداریم

ترامپ مجری «فاکس نیوز» را به عنوان دادستان فدرال پایتخت آمریکا معرفی کرد

لهستان به دنبال پیمان دفاع مشترک با فرانسه

نماینده مجلس: باید قواعد بازی مدیریت منابع آبی را اصلاح و به روز کنیم