ایرانیان جهان

آخرين مطالب

انتقاد رئیس‌جمهوری برزیل از ترامپ در دیدار با پوتین خواندنی ها

انتقاد رئیس‌جمهوری برزیل از ترامپ در دیدار با پوتین
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایرنا / رئیس جمهوری برزیل در دیدار با همتای روسی خود در کرملین از سیاست‌های دونالد ترامپ رئیس‌ جمهوری ایالات متحده آمریکا از جمله در عرصه اقتصادی انتقاد کرد.
لولا داسیلوا روز جمعه 19 اردیبهشت 1404 در دیدار با ولادیمیر پوتین در کاخ کرملین گفت:‌ ما در دوران بسیار سختی زندگی می‌کنیم. بسیاری از مواردی که ما معتقد بودیم پس از جنگ جهانی دوم اتفاق خواهند افتاد، مانند تقویت چندجانبه‌گرایی، تقویت سازمان ملل و رشد تجارت آزاد محقق نشد.
وی اظهار داشت:‌ فکر می‌کردیم که این اتفاقات در درازمدت رخ می‌دهند به طوری که تضمین‌هایی برای صلح در جهان وجود خواهد داشت اما متأسفانه امروز ما در این آرامش زندگی نمی‌کنیم.
بازار
رئیس‌جمهوری برزیل با اشاره به اعمال تعرفه‌های جدید گمرکی از سوی دونالد ترامپ اظهار داشت: تصمیماتی که گرفته شده و توسط رئیس جمهور ایالات متحده بیان شده است، سیاست تعرفه‌ای برای همه کشورها، مسأله تجارت آزاد، مسأله تقویت چندجانبه‌گرایی و همچنین احترام به ملت‌های آزاد را که نمی‌توان به آن بی‌اعتنا بود را دفن می‌کند.
داسیلوا که با هدف توسعه مناسبات دوجانبه و شرکت در آیین رژه 9 مه و گرامیداشت هشتادمین سالگرد پیروزی در جنگ جهانی دوم به مسکو سفر کرده است،‌ یادآور شد: این سفر، نخستین بازدید من از روسیه پس از 15 سال است.
وی ادامه داد: در واقع، این سفر بازگشت به رویایی است که ما طی 15 سال گذشته ساخته‌ایم.
رئیس‌جمهوری برزیل گفت: هدف از سفر امروز من تقویت ساختار مشارکت راهبردی دو کشور است و برزیل از نظر سیاسی، فرهنگی و تجاری،‌ فناوری و علم به توسعه همکاری‌ها با روسیه علاقه‌مند است.
داسیلوا با اشاره به حجم تجارت 12.5 میلیارد دلاری برزیل و روسیه گفت: ما کشورهای جنوب جهانی هستیم و فرصتی را فراروی خود داریم که مبادلات تجاری را افزایش دهیم.
رئیس‌جمهوری برزیل در ادامه علاقه‌مندی کشورش را برای مناسبات با روسیه در زمینه ساخت نیروگاه‌های کوچک هسته‌ای اعلام کرد.
رئیس‌جمهوری روسیه نیز در این دیدار خطاب به همتای برزیلی خود گفت: آخرین بار حدود 15 سال قبل به روسیه سفر کردید و دو کشور بیانیه مشترکی به مناسبت شصت و پنجمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم تصویب کردند.
ولادیمیر پوتین افزود: روز پیروزی همیشه برای مردمان ما که علیه فاشیسم جنگیدند، معنای ویژه‌ای خواهد داشت. همه ما به خوبی می‌دانیم که برزیل نیز به ائتلاف ضد هیتلر پیوست. واحدهای شما در عملیات نظامی در ایتالیا شرکت کردند و در حفاظت از ارتباطات در اقیانوس اطلس جنوبی مشغول بودند و بدین ترتیب سهم خود را در پیروزی کلی بر دشمن ایفا کردند.
وی ادامه داد: روابط روسیه و برزیل امروز به طور فزاینده‌ای در حال توسعه است و تماس‌ها در سطوح بالا دائماً حفظ می‌شود. تجارت دوجانبه در حال توسعه است.
پوتین اظهار داشت:‌ ما در عرصه بین‌المللی و سازوکارهای چندجانبه مانند بریکس و گروه 20 همکاری نزدیکی داریم و امروز برای توسعه مناسبات در این عرصه‌ها نیز گفت و گو می کنیم.
رئیس‌جمهوری برزیل که در رأس هیأتی سیاسی و اقتصادی به مسکو سفر کرده است، قبل از این دیدار در آیین رژه 9 مه در میدان سرخ شرکت کرد.
به گزارش ایرنا، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا 13 فروردین 1404 دیوار تعرفه‌ای با ارتفاع‌های مختلف علیه جهان برپا کرد و جنگ تجاری تمام عیاری را کلید زد که بسیاری آن را تهدیدی در راستای آغاز یک بحران اقتصادی جهانی می‌دانند.
در منطقه آمریکای لاتین، تنها کالاهایی که از این بار تعرفه‌ای معاف هستند، عبارتند از مس، فرآورده‌های دارویی، نیمه هادی‌ها، چوب، طلا، انرژی و برخی مواد معدنی.
اکثر کشورهای آمریکای لاتین با حداقل تعرفه 10 درصدی مواجه خواهند شد، به استثنای ونزوئلا (15 درصد) و نیکاراگوئه (18 درصد).
پس از مکزیک که به دلیل توافق تجاری با آمریکا و کانادا از تعرفه 10 درصدی اعمال شده توسط ترامپ معاف شده است، برزیل و آرژانتین دو بازار اصلی این منطقه هستند.
برزیل با وجود مازاد تجاری قابل توجه با آمریکا، تنها حداقل تعرفه 10 درصدی را دریافت کرده است. عمده صادرات این کشور به آمریکا نفت خام و تصفیه شده، آهن نیمه ساخته، دانه سویا، سنگ آهن، شکر و ذرت است.
پیش از این داسیلوا رئیس‌جمهوری برزیل در واکنش به سیاست تعرفه‌ای ترامپ گفته بود: دولت او با «هر گونه تلاش برای تحمیل حمایت‌گرایی» مقابله خواهد کرد و «همه اقدامات ممکن» را در برابر تعرفه‌های ترامپ اجرا خواهد کرد.
در همین راستا، کنگره برزیل قانونی را تصویب کرد که به موجب آن، در برابر کشورهایی که محدودیت هایی را برای صادرات آنها اعمال می‌کنند، اجازه اقدام تلافی‌جویانه را می‌دهد.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1432645/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله دنیای اقتصاد/ پیچیدگی مذاکرات ناشی از چیست؟

تب تنش میان اسلام آباد و دهلی‌نو بالا گرفت؛ حمله تلافی‌جویانه پاکستان به هند

جزئیات مبنای محاسبه گمرکی کالاها در گمرکات

جزئیات جدید تسهیلات مشاغل خانگی در 1404

سازمان ملل در آستانه فروپاشی مالی

دیدار سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با خانواده شهدای عشایر

سرمقاله خراسان/ ضرورت ‌کتاب‌بازی رسانه

تشدید تنش هند و پاکستان؛ 32فرودگاه هند تعطیل و آسمان پاکستان کلیر شد

الزام ادارات به تنظیم دمای محیط کار بر روی 27 درجه

کیهان: مذاکراه با آمریکا را متوقف کنید

بازی مالیاتی شرکت های بزرگ با معافیت‌های رسمی

سفر کاری یک‌روزه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان به شهرستان لنگرود

لاپید: نتانیاهو باید ترس از یمنی‌ها را کنار بگذارد

مدودف: عملیات نظامی روسیه در اوکراین ابدی نیست

رویترز: آمریکا و اروپا در حال نهایی‌سازی پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه بین اوکراین و روسیه هستند

آلمان، اوکراین را نا اُمید کرد

شرط عجیب اسراییل برای صدور مجوز ورود کمک‌های غذایی به غزه

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

ارتش پاکستان: پاسخ به هند قطعی و در زمان مشخص از سمت ما خواهد بود

احتمال حذف اسرائیل از معادله توافق هسته‌ای واشنگتن-ریاض

پوتین: مصر شریک کلیدی ما در آفریقا است

فرمانده مقاومت در حمله اسرائیل به شهادت رسید

پیشنهاد آتش‌بس روسیه و اوکراین در حال نهایی شدن است

آلمان، اوکراین را نا اُُمید کرد

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

سفیر روسیه تحریم‌های جدید لندن را «بی‌اثر» خواند

چراغ سبز ترامپ به خزانه‌داری آمریکا برای کاهش تعرفه چین

حمله به نظامیان پاکستان در وزیرستان 9 کشته برجای گذاشت

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

تمدید تعلیق پروازهای سوئیس، آلمان و هند به سرزمین‌های اشغالی

انتقاد رئیس‌جمهوری برزیل از ترامپ در دیدار با پوتین

دستیار پوتین: روسیه دنبال ازسرگیری صادرات گاز به اروپا است

ارتش یمن: به فرودگاه بن‌گوریون حمله موشکی کردیم

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

تصاویری از فرار دسته جمعی شهرک نشینان صهیونیست در پی شلیک موشک یمن

واکنش صهیونیست‌ها به حمله موشکی انصارالله یمن

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

حمله موشکی یمن به فلسطین اشغالی؛ پروازهای فرودگاه تل‌آویو متوقف شد

حماس: حقوق ابتدایی ملت فلسطین قابل مذاکره نیست

پایه‌گذار مفهوم "قدرت نرم"، در 88 سالگی درگذشت

انگلیس: تنش‌ها میان هند و پاکستان نگران‌کننده است

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

آمریکا به اسرائیل: آتش‌بس در غزه را به عملیات نظامی ترجیح می‌دهیم

ترامپ: چین بازارهایش را به روی آمریکا بگشاید

کره شمالی رزمایش موشکی ضدهسته‌ای برگزار کرد

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟