ایرانیان جهان

آخرين مطالب

تدوین برنامه های راهبردی با هدف رونق گردشگری کیش منطقه آزاد کیش

تدوین برنامه های راهبردی با هدف رونق گردشگری کیش
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در نشست هم اندیشی با نمایندگان حوزه های مختلف گردشگری؛ از تدوین برنامه های راهبردی در راستای رونق بخشی به کسب و کارها در این منطقه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، در این جلسه هم اندیشی که شامگاه سه شنبه سوم مرداد در محل سازمان برگزار شد، ضمن بررسی مشکلات و موانعی پیش رو در حوزه فعالیت مراکز تجاری با رویکرد رونق بخشی به کسب و کارها گفتگو و تبادل نظر شد.
بنابراین گزارش «کمبود پروازهای ورودی به کیش، رونق گردشگری و هموار سازی جذب گردشگران خارجی، بررسی مشکلات گمرکی و ورود کالا، لغو مالیات بر ارزش افزوده و اجرای قانون همکاری و تعامل دستگاه‌های دولتی با بخش خصوصی از جمله موضوعات مطرح شده در این نشست بود.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش «برگزاری رویدادها و جشنواره های جذاب، برپایی نمایشگاه‌های تخصصی و برجسته سازی جاذبه های کیش برای بازارهای هدف داخلی و خارجی را از مولفه های اصلی رونق بخشی به حوزه گردشگری کیش برشمرد و بر اجرایی شدن محورهای توسعه صنعت گردشگری جزیره تاکید کرد.
رحیم سرهنگی در خصوص این که سازمان منطقه آزاد کیش خود را بخشی از بدنه و جامعه اقتصادی و گردشگری کیش می‌داند، خاطرنشان کرد: همه متعهد هستیم در زمینه پیشرفت و توسعه کیش از هیچ تلاشی فروگذاری نکنیم.
سرهنگی با اشاره به مشکلات ناشی از کاهش پرواز ها، بیان داشت: در مذاکره ای با وزارت راه و شهرسازی، مدیرعامل سازمان هواپیمایی کشوری و تمام طرف‌های موثر در بهبود این وضعیت؛ موضوعات مربوطه را پیگیری می کنیم.
وی در تکمیل سخنان خود، افزود: با دو رویکرد دراز مدت و کوتاه مدت برنامه‌های مدون در دستور کار قرار گرفته و حضور ایرلاین‌ها در کیش و اعطای مشوق به آنها از جمله برنامه‌های راهبردی سازمان منطقه آزاد کیش در این زمینه است و به نتایج خوبی هم رسیدیم.
رییس هیات مدیره سازمان منطقه آزاد کیش، گفت: با فعال‌تر شدن و مشارکت بیشتر بخش‌های خدماتی و آژانس‌ها امیدواریم سازمان هواپیمایی کشوری و ایرلاین ها نیز رویکرد متعادل و مثبتی به حمل و نقل حوزه گردشگری داشته باشند.
سرهنگی، خاطر نشان کرد: با تمرکز بیشتر بر رفاه حال کیشوندان؛ امتیازات خوبی به کارت کیشوندی به ویژه در زمینه استفاده از حمل و نقل هوایی اختصاص خواهد یافت.
مهدی ادیبان سرپرست معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش نیز در این نشست با اشاره بر جایگاه این منطقه به عنوان اکوسیستم کامل گردشگری، گفت منطقه آزاد کیش دارای ساختار کامل رنجیره صنعت گردشگری است؛ از این رو تمام بخش های فعال و اصناف مرتبط با این سند باید استانداردهای کیفی خدمات را به بالاترین سطح ممکن ارتقا دهند.
ادیبان با تاکید بر جلب رضایتمندی مسافران اقصی نقاط کشور با ارائه خدمات شایسته گردشگری، اظهار داشت: اصناف مختلف کیش با تدوین برنامه‌های بلند مدت و کوتاه مدت در راستای رونق بخشی صنعت گردشگری می توانند گام های موثری در این زمینه بردارند و سازمان منطقه آزاد کیش نیز نقش تعاملی و حمایتی خود را به نحو مطلوب ایفا می کنند.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1047865/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رویترز: آمریکا و اروپا در حال نهایی‌سازی پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه بین اوکراین و روسیه هستند

آلمان، اوکراین را نا اُمید کرد

شرط عجیب اسراییل برای صدور مجوز ورود کمک‌های غذایی به غزه

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

ارتش پاکستان: پاسخ به هند قطعی و در زمان مشخص از سمت ما خواهد بود

احتمال حذف اسرائیل از معادله توافق هسته‌ای واشنگتن-ریاض

پوتین: مصر شریک کلیدی ما در آفریقا است

فرمانده مقاومت در حمله اسرائیل به شهادت رسید

پیشنهاد آتش‌بس روسیه و اوکراین در حال نهایی شدن است

آلمان، اوکراین را نا اُُمید کرد

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

سفیر روسیه تحریم‌های جدید لندن را «بی‌اثر» خواند

چراغ سبز ترامپ به خزانه‌داری آمریکا برای کاهش تعرفه چین

حمله به نظامیان پاکستان در وزیرستان 9 کشته برجای گذاشت

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

تمدید تعلیق پروازهای سوئیس، آلمان و هند به سرزمین‌های اشغالی

انتقاد رئیس‌جمهوری برزیل از ترامپ در دیدار با پوتین

دستیار پوتین: روسیه دنبال ازسرگیری صادرات گاز به اروپا است

ارتش یمن: به فرودگاه بن‌گوریون حمله موشکی کردیم

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

تصاویری از فرار دسته جمعی شهرک نشینان صهیونیست در پی شلیک موشک یمن

واکنش صهیونیست‌ها به حمله موشکی انصارالله یمن

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

حمله موشکی یمن به فلسطین اشغالی؛ پروازهای فرودگاه تل‌آویو متوقف شد

حماس: حقوق ابتدایی ملت فلسطین قابل مذاکره نیست

پایه‌گذار مفهوم "قدرت نرم"، در 88 سالگی درگذشت

انگلیس: تنش‌ها میان هند و پاکستان نگران‌کننده است

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

آمریکا به اسرائیل: آتش‌بس در غزه را به عملیات نظامی ترجیح می‌دهیم

ترامپ: چین بازارهایش را به روی آمریکا بگشاید

کره شمالی رزمایش موشکی ضدهسته‌ای برگزار کرد

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

روسیه: ایجاد رابطه با طالبان برای منافع ما ضروری است

اسلام‌آباد: هند منبع تأمین مالی ترورها در پاکستان است

شمار شهدای نوار غزه به 52 هزار و 787 نفر رسید

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404

رسانه عبری: تنها در صورت تحقق معامله تبادل اسرا احتمالا ترامپ به اسرائیل سفر می‌کند

توافق روسیه و چین برای کمک به ثبات افغانستان

350 میلیون متر مکعب ناترازی گاز در زمستان گذشته

آمریکا: قصد مداخله در مناقشه هند و پاکستان را نداریم

ترامپ مجری «فاکس نیوز» را به عنوان دادستان فدرال پایتخت آمریکا معرفی کرد

لهستان به دنبال پیمان دفاع مشترک با فرانسه

نماینده مجلس: باید قواعد بازی مدیریت منابع آبی را اصلاح و به روز کنیم

تلاش خاموش هند و پاکستان برای تنش زدایی در میانه‌ی موشک‌پراکنی

انتقاد «بیل گیتس» از «ایلان ماسک»

رسانه های عبری: سفر وزیر دفاع آمریکا به اسرائیل لغو شد