ایرانیان جهان

آخرين مطالب

عوامل دوری آمریکا از کردهای سوریه ایالات متحده آمریکا

عوامل دوری آمریکا از کردهای سوریه
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - دیپلماسی ایرانی /متن پیش رو در دیپلماسی ایرانی منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
با این فاصله کردها از ایالات متحده، برخی معتقدند که نیروهای دموکراتیک سوریه با تکیه بر چه کسی در مسیر نابودی آینده خود در کشور قدم برداشته است؟ آنها اکنون به آمریکا تکیه دارند در حالی آمریکا آنها را در مقابل ترکیه تنها گذاشته است. این در حالی است که این کردهای سوریه، که وابستگی سازمانی به پ.ک.ک دارند، با دولت سوریه نیز اختلاف دارند.
نیروهای سوریه دموکراتیک از سکوت آمریکا در مورد حملات مکرر ترکیه ناامید شدند
برای نخستین مرتبه نیروهای دموکراتیک سوریه به صراحت از واشنگتن خواستند تا موضع رسمی خود را در قبال حملات مداوم آنکارا علیه نیروهای کُرد در سوریه اعلام کند.
به گزارش دیپلماسی ایرانی، شبه‌نظامیان کرد تحت حمایت ایالات متحده، نیروهای سوریه دموکراتیک (SDF)، به دلیل عدم تمایل واشنگتن در محکومیت ادامه حملات ترکیه علیه این گروه، از آن ناامید شده است.
این در حالی است که این نیروها، عملا به نیروی زمینی آمریکا در جنگ با داعش تبدیل شده بودند و متحمل تلفات انسانی و مادی زیادی شدند.
این گروه کرد در ماه جاری ضمن انتشار چندین بیانیه «سکوت» ائتلاف آمریکایی در سوریه را محکوم کرده و آنها را مسئول افزایش حملات علیه رهبران خود می‌­داند. 
مقامات کرد اخیرا مصاحبه‌ای انجام دادند که در آن برای اولین بار به صراحت سکوت آمریکا در قبال حملات آنکارا را محکوم کردند. منابع کرد به روزنامه الاخبار گفتند که افزایش شکاف بین واشنگتن و نماینده کُردها را می­ توان به سه عامل نسبت داد: اولین مورد این است که برخی از نیروهای دموکراتیک سوریه همچنان واشنگتن را به عنوان یک شریک دائمی می‌­بینند، در حالی که ایالات متحده می‌­خواهد روابط خود را با این گروه کرد را «محدود کند».
در این گزارش «تمایل واشنگتن به حفظ روابطش با ترکیه» دلیل رویکرد آمریکا در قبال کردهای سوریه بیان شده است. دلیل دوم شکست ایالات متحده در کمک به نیروهای دموکراتیک سوریه برای اجرای هدف خود مبنی بر خودمختاری کامل در شمال سوریه است. عامل سوم توسط نیروهای دموکراتیک سوریه «خطرناک‌ترین» عامل تلقی می‌­شود و برنامه ایالات متحده برای ایجاد اتحادهای جدید با قبایل عرب منطقه است که طبق گزارش‌­های قبلی، ممکن است شامل ادغام نیروهای دموکراتیک سوری با نیروهای قبیله‌­ای عرب باشد که توسط واشنگتن سازماندهی شده‌­اند. نیروهای دموکراتیک سوریه از مدت­‌ها پیش چنین طرحی را تهدیدی برای هویت کردی خود می­‌دانستند.
به گزارش الاخبار، یکی از رهبران شورای نظامی دیرالزور – شورایی متشکل از عشایر عرب که توسط آمریکا سازماندهی شده – اخیرا با حمایت واشنگتن شورش علیه نیروهای دموکراتیک سوریه را آغاز کرده است.
 این گزارش می­‌افزاید، رهبر قبیله عرب، ابوخوله، «اگر حمایت ضمنی ایالات متحده نبود، جرأت شورش علیه نیروهای دموکراتیک سوریه را نداشت».
گفتنی است در 3 آگوست، حمله هواپیمای بدون سرنشین ترکیه منجر به کشته شدن چهار تن از اعضای نیروهای دموکراتیک سوریه شد. روز بعد، نیروهای دموکراتیک سوریه بیانیه­‌ای منتشر کردند و از واشنگتن خواستند تا موضع روشن و نهایی­‌اش را در مورد حملات مداوم آنکارا علیه متحد کُرد خود اتخاذ کند. 
با این فاصله از ایالات متحده، برخی معتقدند که نیروهای دموکراتیک سوریه با تکیه بر چه کسی در مسیر نابودی آینده خود در کشور قدم برداشته است؟ آنها اکنون به آمریکا تکیه دارند در حالی آمریکا آنها را در مقابل ترکیه تنها گذاشته است. این در حالی است که این کردهای سوریه، که وابستگی سازمانی به پ.ک.ک دارند، با دولت سوریه نیز اختلاف دارند.
 لازم به ذکر است کردهای سوریه اخیراً چندین دور مذاکره با دمشق انجام داده است. در حالی که نیروهای دموکراتیک سوریه نتوانسته­‌اند برای حفظ خودمختاری به توافق دست یابند، از جهت اشغال سوریه توسط ترکیه با دولت بشار اسد مشابهت دارند.
در گذشته، دو طرف علیه حضور ترکیه در سوریه هماهنگ شده بودند. مظلوم عبدی، فرمانده نیروهای دموکراتیک سوریه در ماه آوریل آمادگی خود را برای ادغام احتمالی نیروهایش با ارتش سوریه در مقطعی در آینده اعلام کرد.
شرایط در حال حاضر به‌گونه‌ای است که کردهای سوریه به دلیل عدم قطع ارتباط خود با پ.ک.ک، هم مورد تهاجم ترکیه قرار گرفته‌اند و آمریکا نیز از آن‌ها حمایت نمی‌کند.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1061711/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله هم میهن/ ساعت به وقت بی‌نظمی

جنگ شدید هند و پاکستان در شبکه‌های اجتماعی

حزب الله: موضع‌گیری اخیر «ماکرون» مشکوک است

وزیر خارجه ترکیه: اقدامات پیشدستانه در سوریه را اتخاذ خواهیم کرد

سخنگوی کرملین: اوکراین آماده مذاکره نیست؛ ارتش روسیه در حال پیشروی است

توجه رسانه‌ها به نام عملیات نظامی پاکستان علیه هند

اجرای کمینی پیچیده علیه نظامیان صهیونیست

تصاویر حمله پهپادهای پاکستانی به یک بتکده در شهر «جامو» در هند

امارات همکاری با سازوکار جدید کمک‌رسانی رژیم صهیونیستی به غزه را رد کرد

حمله بامدادی هند به نزدیکی پایتخت پاکستان

رشد پرشتاب بیت‌کوین و اتریوم ادامه دارد

آشفتگی در بازار پروتئین؛ تخم‌مرغ، جانشین گوشت شد!

سرمقاله دنیای اقتصاد/ پیچیدگی مذاکرات ناشی از چیست؟

تب تنش میان اسلام آباد و دهلی‌نو بالا گرفت؛ حمله تلافی‌جویانه پاکستان به هند

جزئیات مبنای محاسبه گمرکی کالاها در گمرکات

جزئیات جدید تسهیلات مشاغل خانگی در 1404

سازمان ملل در آستانه فروپاشی مالی

دیدار سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با خانواده شهدای عشایر

سرمقاله خراسان/ ضرورت ‌کتاب‌بازی رسانه

تشدید تنش هند و پاکستان؛ 32فرودگاه هند تعطیل و آسمان پاکستان کلیر شد

الزام ادارات به تنظیم دمای محیط کار بر روی 27 درجه

کیهان: مذاکراه با آمریکا را متوقف کنید

بازی مالیاتی شرکت های بزرگ با معافیت‌های رسمی

سفر کاری یک‌روزه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان به شهرستان لنگرود

لاپید: نتانیاهو باید ترس از یمنی‌ها را کنار بگذارد

مدودف: عملیات نظامی روسیه در اوکراین ابدی نیست

رویترز: آمریکا و اروپا در حال نهایی‌سازی پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه بین اوکراین و روسیه هستند

آلمان، اوکراین را نا اُمید کرد

شرط عجیب اسراییل برای صدور مجوز ورود کمک‌های غذایی به غزه

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

ارتش پاکستان: پاسخ به هند قطعی و در زمان مشخص از سمت ما خواهد بود

احتمال حذف اسرائیل از معادله توافق هسته‌ای واشنگتن-ریاض

پوتین: مصر شریک کلیدی ما در آفریقا است

فرمانده مقاومت در حمله اسرائیل به شهادت رسید

پیشنهاد آتش‌بس روسیه و اوکراین در حال نهایی شدن است

آلمان، اوکراین را نا اُُمید کرد

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

سفیر روسیه تحریم‌های جدید لندن را «بی‌اثر» خواند

چراغ سبز ترامپ به خزانه‌داری آمریکا برای کاهش تعرفه چین

حمله به نظامیان پاکستان در وزیرستان 9 کشته برجای گذاشت

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

تمدید تعلیق پروازهای سوئیس، آلمان و هند به سرزمین‌های اشغالی

انتقاد رئیس‌جمهوری برزیل از ترامپ در دیدار با پوتین

دستیار پوتین: روسیه دنبال ازسرگیری صادرات گاز به اروپا است

ارتش یمن: به فرودگاه بن‌گوریون حمله موشکی کردیم

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

تصاویری از فرار دسته جمعی شهرک نشینان صهیونیست در پی شلیک موشک یمن