ایرانیان جهان

آخرين مطالب

جایی برای بی‌بی در کاخ سفید نیست! ایالات متحده آمریکا

جایی برای بی‌بی در کاخ سفید نیست!
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - اکو ایران /متن پیش رو در اکو ایران منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
جو بایدن تصمیم گرفته با بنیامین نتانیاهو تنها در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد -و نه در کاخ سفید- دیدار کند.
سه مقام آمریکایی به آکسیوس گفته‌اند که در پی تنش‌های متمادی پیرامون سیاست داخلی و خارجی، جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده، تصمیم گرفته با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل تنها در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد -و نه در کاخ سفید- دیدار کند.
 این داستان از این بابت مهم است که دیدار مورد انتظار آن‌ها در نیویورک طی هفته آینده، اولین دیدار حضوری بین نتانیاهو و بایدن از زمان بازگشت مجدد بی‌بی به سمت نخست وزیری است -که این یک تاخیر بسیار غیرعادی با توجه به اتحاد نزدیک بین ایالات متحده و اسرائیل محسوب می‌شود. چنین وضعیتی برای نتانیاهو که خواهان ملاقات با بایدن در کاخ سفید بود، ناامیدکننده است.
در حال حاضر نتانیاهو درگیر انجام یک سری بازنگری قضایی است که بسیاری از اسرائیلی‌ها، یهودیان آمریکایی، دموکرات‌ها در کنگره و دولت بایدن با آن مخالفت کرده‌اند. نتانیاهو همچنین به گفته بایدن رهبری افراطی‌ترین کابینه تاریخ اسرائیل را بر عهده دارد.
دو مقام اسرائیلی به آکسیوس گفته‌اند نتانیاهو که از دعوت نشدن به کاخ سفید ناامید و خجالت زده بود، مایکل هرتزوگ، سفیر اسرائیل در واشنگتن را تحت فشار قرار داد تا تدارک ملاقات او با بایدن را فراهم کند.
به گفته سه مقام آمریکایی، بحث طولانی در داخل کاخ سفید در مورد چگونگی طراحی این نشست در جریان بوده و برخی از مشاوران بایدن از برگزاری نشستی در کاخ سفید و برخی دیگر از برگزاری نشستی در نیویورک حمایت کردند. اما در نهایت تصمیم گرفته شد که بایدن در سازمان ملل با نتانیاهو دیدار کند. دو تن از مقامات آمریکایی گفتند که سه‌شنبه گذشته، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه، تلفنی با نتانیاهو صحبت و به او اعلام کرده که برنامه بایدن دیدار در نیویورک خواهد دید.
 این سه مقام آمریکایی که مستقیماً از این موضوع مطلع هستند، می گویند عوامل متعددی غیر از برنامه بایدن در این تصمیم نقش داشته است.
یکی از مقامات ارشد آمریکایی گفت که بسیاری در دولت بایدم فکر می‌کنند که نشست در کاخ سفید با نتانیاهو به جایگاه بایدن در حزب دموکرات آسیب می‌رساند.
یکی دیگر از مقامات آمریکایی گفت که چند تن از دستیاران رئیس جمهور نگران سناریویی هستند که در آن هزاران اسرائیلی و یهودی آمریکایی برای اعتراض به این نشست به کاخ سفید بروند. این مقام گفت کاخ سفید نمی‌خواهد بحث‌های سیاسی داخلی اسرائیل را به واشنگتن «وارد» کند.
سومین مقام آمریکایی گفت که برخی از مشاوران بایدن که با نشست در دفتر بیضی شکل رئیس‌جمهور مخالفت کردند، معتقد بودند که این نشست سیگنال اشتباهی درباره نظر رئیس جمهور در مورد بازنگری قضایی و سیاست‌های کابینه نتانیاهو ارسال می‌کند.
مقامات آمریکایی معتقدند که نشستی در نیویورک تعادل درستی را بین ملاحظات مختلف ایجاد خواهد کرد. این به بایدن و نتانیاهو اجازه می دهد که شخصاً با یکدیگر ملاقات کنند و در مورد موضوعات فوری مانند بازنگری قضایی و فشار برای توافق با عربستان سعودی گفتگو کنند -اما به اسرائیلی‌ها نشان می‌دهد که وضعیت طبق معمول همیشگی نیست.
 با این حال، مقامات آمریکایی به آکسیوس گفتند که کاخ سفید به دستیاران نتانیاهو گفته که نخست وزیر اسرائیل در نوبت دیگری در سال جاری به واشنگتن دعوت خواهد شد.یک مقام ارشد آمریکایی گفت کاخ سفید می‌خواهد ببیند که وضعیت مربوط به بازنگری قضایی در چند هفته آینده چگونه پیش می‌رود.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1065591/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مولدسازی دارایی‌های دولت آغاز یک تحول اقتصادی در برنامه هفتم خواهد بود

چگونه عقود صوری بانک‌ها تورم زا شده‌اند؟

چگونه عقود صوری بانک‌ها تورم‌زا شده‌اند؟

عقود صوری بانک‌ها چگونه تورم‌زا شده‌اند؟

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به مازندران سفر می‌کند

تامین مالی طرح‌های زیرساختی ایران به دور از سیاست‌زدگی

دستغیب تاکید کرد: لزوم ساماندهی اقتصادی اتباع خارجی

روایت مورخ برجسته بریتانیایی از «سه قدرت برتر آینده جهان»

کریدورهای بین ‏المللی منتظر ایران نمی‏‌مانند

جنگ کریدوری ابرقدرت‌ها در خاورمیانه

روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه 4 مهر

پشت پرده کریدور هند-خاورمیانه-اروپا

تصویب طرحی جنجالی در انگلیس برای مدیریت فضای مجازی

خبری درباره حقوق بازنشستگان از زبان نماینده مجلس

فارسی در افغانستان از دولت‌ها زخم‌ها خورده

کشته شدن دو نظامی بحرینی در مرز عربستان و یمن

ظهر‌ه‌وند: طرح احداث کریدور هند و غرب آسیا به اروپا تبلیغاتی است

آلمان به دنبال کاهش حمایت از پناهجویان به دلیل مشکلات اقتصادی

بورس؛ برنده تقابل بازارها

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به پایگاه‌های مقاومت در غزه

حملات هوایی تل‌آویو به شرق غزه

هشدار رسانه‌های عبری درباره پیش‌شرط‌های هسته‌ای عربستان

باکو: فرانسه به دنبال استعمارگرایی جدید در قفقاز جنوبی است

الهام علی‌اف: هرگز حمایت‌های گسترده ترکیه را فراموش نمی‌کنیم

تصمیمی جدید برای حل مشکل صادرات سوخت ایران و افغانستان

پایان مأموریت «نعمت‌الله ترکی» در صندوق بازنشستگی کشوری/ «مهدی مسکنی» سرپرست شد

دستور فرزین برای تشکیل کارگروه رفع موانع تامین مالی نهضت مسکن

بلینکن: اوکراین یک شکست تاریخی برای پوتین خواهد بود

میــراث‌‏خـواران جنـگ

تورم تغییر دکوراسیون داد

پایان ماموریت «نعمت‌الله ترکی» در صندوق بازنشستگی کشوری/ «مهدی مسکنی» سرپرست شد

تقویت کادر فنی؛ اولویت کشتی آزاد

تصاویری از اعتراضات در ارمنستان

چراغ سبز ناتو به صربستان درباره کوزوو

نظارت بر توزیع آرد و کیفیت نان در کهگیلویه و بویر احمد جدی است

قیمت نفت از 93 دلار عبور کرد

علی دایی نخواست یا نتوانست؟

ویدئویی از پوتین با ظاهری متفاوت

پروژه عجیب مکعب در عربستان

ماجرای گرانی بازار مسکن

زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری مصر اعلام شد

ماجرای تغییر سیاست ارزی دولت در بورس چه بود؟

ماهی و لبنیات صدرنشین تورم خوراکی ها در شهریور؛ گوشت قرمز همچنان می‌تازد

دستور رئیس‌جمهور برای تعیین آمار متقاضیان و میزان تسهیلات پرداختی در حوزه مسکن

بانک مرکزی اروپا: شرایط اقتصادی در منطقه یورو ضعیف است

تکلیف وزارت اقتصاد برای ارائه سالانه برنامه تامین مالی رشد اقتصادی کشور

دام بزرگ کلاهبرداران پیچیده در غرب کشور

غلبه‏‌ی حاشیه بر متن

رئیس جمهور: مدیران بانک‌های متخلف در پرداخت تسهیلات مسکن مواخذه شوند

بررسی دلایل گرانی «لوازم خانگی» در بازار