ایرانیان جهان

آخرين مطالب

احساس خطر شرکت‌های آلمانی در شرایط دشوار اقتصادی آلمان

احساس خطر شرکت‌های آلمانی در شرایط دشوار اقتصادی
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - نتایج یک بررسی نشان می‌دهد که با توجه به وخامت اوضاع اقتصادی در آلمان شمار شرکت‌هایی که موجودیت خود را در معرض خطر می‌بینند افزایش یافته و در این شرایط کمیسیون اروپایی هم درباره بن بست بودجه‌ای ایجاد شده در آلمان ابراز نگرانی کرده است. - اخبار بین الملل -
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، بن بست بودجه‌ای ایجاد شده در دولت آلمان همراه با وخامت اوضاع اقتصادی نگرانی های زیادی را در این کشور و همچنین بین مقام های اروپایی ایجاد کرده است.
در این میان فقدان سفارشات و اقتصاد ضعیف شرکت های آلمانی را بیشتر و بیشتر تهدید می کند. برخی از بخش ها به صورت ویژه در معرض خطر هستند. در اینجا این پرسش مطرح است که آیا شرکت های بیشتری ورشکست می شوند؟
ویرتشافتز ووخه آلمان در گزارشی نوشت: حال و هوای شرکت ها در آلمان به طور فزاینده‌ای ابری می شود. در پی رکود اقتصادی و تداوم خطر رکود، از هر 15 شرکت در آلمان یک شرکت نگران بقای خود است. بر اساس نظرسنجی موسسه مونیخ آیفو در روز سه شنبه، در حال حاضر 6.8 درصد شرکت ها موجودیت اقتصادی خود را در معرض تهدید می بینند. در نظرسنجی قبلی در ژانویه 2023، 4.8 درصد چنین نگرانی داشتند.
کلاوس وولرابه، رئیس این نظر سنجی انجام شده توسط موسسه ایفو گفت: ضعف اقتصادی در افزایش ورشکستگی شرکت‌ها نیز منعکس می‌شود. انجمن حرفه‌ای مدیران و متولیان ورشکستگی در آلمان (VID) هم اخیراً اظهارات مشابهی را ارائه کرده است.
بر اساس نظر سنجی انجام شده توسط موسسه ایفو نسبت شرکت هایی که در صنعت اصلی ساخت و ساز در معرض خطر از کار افتادن هستند از 5.1 به 8.9 درصد افزایش یافته است. این بالاترین ارزش برای ساخت و ساز از زمانی است که این سوال برای اولین بار در ژوئن 2020 پرسیده شد. این بررسی نشان می دهد که ساخت و ساز مسکن در یک بحران عمیق است.
کلاوس وولرابه توضیح داد که این امر برخی از شرکت های ساختمانی را با مشکلاتی مواجه می کند. به دلیل افزایش نرخ بهره و هزینه های ساخت و ساز بالا، تقاضا در حال حاضر به شدت ضعیف شده و سرمایه گذاران پروژه ها را لغو می کنند.
نتایج این بررسی همچنین نشان می دهد که به طور خاص، شرکت های بخش حمل و نقل و لجستیک (14 درصد)، آژانس های پرسنلی (13.9 درصد) و صنایع شیمیایی انرژی بر (12.5 درصد) نگرانی های اقتصادی را گزارش می دهند. خرده فروشی ها نیز به شدت تحت تأثیر قرار می گیرد - 10.3 درصد از این شرکت ها موجودیت اقتصادی خود را در معرض تهدید می بینند. این در حالی است که در ماه ژانویه حدود 8 درصد چنین نگرانی داشتند.
بر این اساس 35 درصد از شرکت‌های در معرض خطر، کمبود تقاضا یا سفارش را دلیلی برای تهدید موجودیت خود عنوان کردند. 27 درصد شرایط سخت اقتصادی، 24 درصد تورم و 14 درصد اقدامات سیاسی فعلی را دلیل این مسئله دانسته‌اند.
اقتصاد آلمان در تابستان سال جاری اندکی و به میزان 0.1 درصد کوچک شد و کارشناسان تصور می کنند که در سه ماهه جاری نیز روند کاهشی وجود خواهد داشت. این باعث می شود که اقتصاد به یک رکود موقت - به اصطلاح فنی - لغزش کند.
در این میان بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع آلمان هم از تحویل تسلیحات جدید به اوکراین خبر داده است. این نمی تواند این واقعیت را پنهان کند که اکنون علامت سوال دیگری پشت این کمک های نظامی وجود دارد.
مدت کوتاهی پس از روی کار آمدن پیستوریوس در ژانویه، تصمیم به تامین تانک برای ارتش اوکراین گرفته شد. با "بسته های" جدید، جمهوری فدرال متعاقباً به دومین حامی بزرگ این کشور مورد تهاجم روسیه تبدیل شد.
اما حالا شرایط اقتصادی موجود تردیدها درباره تداوم کمک های نظامی به اوکراین را افزایش داده است.
اخیرا وزارت دارایی فدرال آلمان با توجه به حکم دادگاه قانون اساسی فدرال برای تعلیق بودجه اعمال شده بر صندوق آب و هوا طرح تعلیق بودجه برای تمام وزارتخانه‌ها را در دستور کار قرار داده و این مسئله منجر به بن بست بودجه ای در دولت فدرال آلمان شده است.
دادگاه قانون اساسی فدرال روز چهارشنبه 60 میلیارد یورو از بودجه دولت فدرال را لغو کرد زیرا به زعم این دادگاه طرح انتقال وام های استفاده نشده کرونا به صندوق آب و هوا خلاف قانون اساسی بود. دولت اکنون فاقد این پول است.
بروکسل هم حالا از این بن بست بودجه ای دولت فدرال آلمان بسیار نگران است. به زعم کمیسیون اروپایی این فقدان سرمایه گذاری می تواند عواقبی برای کل منطقه یورو داشته باشد.
کمیسیون اتحادیه اروپا درباره عواقب منفی اقتصادی برای کل منطقه یورو در صورتی که دولت فدرال آلمان بخواهد سرمایه گذاری های خود را پس از حکم دادگاه قانون اساسی در مورد صندوق آب و هوا کاهش دهد، هشدار داده است.
والدیس دامبروسکیس، نایب رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا در این باره به روزنامه هندلزبلات آلمان گفت: اگر آلمان، به عنوان بزرگترین اقتصاد، دچار مشکلات اقتصادی یا مالی شود، این امر بر سایر کشورهای اتحادیه اروپا تأثیر خواهد گذاشت. بنابراین مهم است که آلمان سرمایه گذاری های عمومی ملی خود را حفظ کند.
سرمایه گذاری در کارخانه های تراشه آلمان شرقی، مزارع بادی آلمان شمالی یا توسعه صنعت هیدروژن در بروکسل به عنوان تصمیمات استراتژیک مهم برای کل اتحادیه اروپا دیده می شود.
دامبروسکیس گفت که دولت فدرال اکنون باید تصمیم بگیرد که این حکم چه پیامدهایی بر بودجه خواهد داشت - و آلمان چگونه می خواهد به اهداف آب و هوایی خود دست یابد.
وزرای دارایی اتحادیه اروپا می خواهند در مورد اصلاح قوانین بدهی تا پایان سال تصمیم گیری کنند. دولت ها باید اجازه داشته باشند که بدهی ها را با انعطاف بیشتری در آینده کاهش دهند. در عوض، باید قابل اعتمادتر شوند . وزرای اروپایی سه شنبه آینده برای یک نشست ویژه در این باره با یکدیگر دیدار خواهند کرد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1086608/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کشف برنج‌های احتکاری 42 میلیارد ریالی در تهران

افزایش 17 درصدی ارزش ریالی کالای قاچاق در ایلام

تقویت همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان با تمرکز بر مناطق آزاد

کرمانشاه آماده جهش اقتصادی است

پیشنهاد تأسیس دفتر همکاری‌های اقتصادی زنان ایران و آفریقا

منطقه آزاد مشترک بین ایران و پاکستان ایجاد می‌شود.

2 جودوکار قمی در ترکیب تیم ملی برای کاپ آزاد اروپا

پوستر زیبای اینتر برای بازی بارسلونا؛ به یاد افسانه مشترک بین ما / عکس

جزئیات نشست دیپلماتیک ایران با انگلیس، فرانسه و آلمان درباره آینده توافق هسته‌ای | مذاکرات حساس ایران با تروئیکای اروپا

پهپاد سبک چینی نارنجک پرتاب می کند

اقدام عجیب در اعزام فوتسال بانوان به چین

واکنش فدراسیون فوتبال به اعزام 3 بازیکن خط‌خوره به چین

پاسخ فدراسیون فوتبال به اقدام عجیب در اعزام تیم ملی فوتسال به چین

حضور سفیر چین در کلاس زبان و ادبیات چینی دانشگاه شهید بهشتی

عکس لو رفته از بابک زنجانی در افغانستان جنجالی شد

دکترین سیاست خارجی ترامپ چیست؟

افزایش شیوع افسردگی در دهه گذشته در آمریکا

بمباران مجدد استان الجوف از سوی جنگنده های آمریکایی

کارنی، مشت آهنین کانادا در برابر رویای امپراتوری ترامپ

ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد

کنایه تند یک نماینده خطاب به ترامپ؛ خدا تو را نگاه داشت تا ...

بخش خصوصی تسهیل گشایش اعتبارات اسنادی را دنبال می‌کند

سنگ‌اندازی فرانسوی‌ها در مذاکرات ایران ـ آمریکا/ مأموریت پاریس برای ایفای نقش پلیس بد؟

آیا جنگی بزرگ در پیش است؟

حمله ارتش رژیم صهیونیستی به خاک سوریه

هشدار گروه مسلح دروزی در سوریه به کابینه الجولانی

دامداران: نرخ شیر بوی زیان می‌دهد

سازمان هواپیمایی کشوری با افزایش غیرمنطقی نرخ بلیت در ایام مناسبتی برخورد می‌کند

وزیر نفت، تکلیف قیمت بنزین سوپر وارداتی را روشن شد/ قیمت نهایی چقدر است؟

توضیحات وزیر نفت درباره قیمت نهایی بنزین سوپر وارداتی

امضای 4 سند مهم همکاری انرژی بین ایران و عراق

امضای 4 سند همکاری مشترک نفتی و گازی با عراق

تکلیف بنزین سوپر وارداتی مشخص شد: قیمت خرید، عوارض و حق گمرک و هزینه حمل و نقل را باید جمع کنیم تا قیمت نهایی را به مردم بگوییم!

سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود

آسیب شناسی عوارض سبز (آلایندگی) واحد های تولیدی، صنعتی، معدنی و خدماتی در کشور و ارائه پیشنهاد های تقنینی

صادرات مدل اشتغال‌زایی بنیاد علوی به آفریقا

واکنش معنادار یک نماینده به طرح ادعایی درباره اموال نمایندگان، قبل و بعد از ورود به مجلس/ کاسبان تحریم بدانند که مذاکرات را تخطئه نکنند

شهرکردباید به شهری با مظاهر دینی، مذهبی، فرهنگی، معرفتی و اقتصادی تبدیل شود

اینتر سخت‌ترین حریف ممکن برای بارسا بود

لائوتارو مارتینز: می‌خواهیم دوباره در فینال لیگ قهرمانان اروپا باشیم

واکنش رنگرز به پیشنهادهای میلیاردی عربستان و چین

واکنش فدراسیون فوتبال به اعزام 3 بازیکن خط‌خوره تیم ملی زنان به چین

توجیه عجیب فدراسیون فوتبال برای سفر بازیکنان خط خورده به چین

صباغیان: به ترامپ امتیازهای بی‌جا ندهیم

تحلیل زیدآبادی از تغییر رویکرد در روابط آمریکا و ویتنام پس از جنگ/ کشورها منافع خود را گروگان گذشته نمی‌کنند

اقدامات تحریک‌آمیز آمریکا، جدیت آنها در مذاکرات را زیر سوال خواهد برد

والتز: همه گزینه‌ها روی میز است؛ ترامپ درباره ایران جدی است | در تلاشیم ایران را غیرهسته‌ای کنیم

مشاور امنیت ملی آمریکا: ترامپ درباره ایران جدی است/ دیگر نمی‌توانیم به متحدان ناتو کمک‌هزینه بدهیم

قانون امنیت Stablecoin در حال بررسی در سنای آمریکا پیش از تاریخ 26 مهر

آیا پرچم آمریکا هنوز روی ماه برافراشته است؟