ایرانیان جهان

آخرين مطالب

احساس خطر شرکت‌های آلمانی در شرایط دشوار اقتصادی آلمان

احساس خطر شرکت‌های آلمانی در شرایط دشوار اقتصادی
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - نتایج یک بررسی نشان می‌دهد که با توجه به وخامت اوضاع اقتصادی در آلمان شمار شرکت‌هایی که موجودیت خود را در معرض خطر می‌بینند افزایش یافته و در این شرایط کمیسیون اروپایی هم درباره بن بست بودجه‌ای ایجاد شده در آلمان ابراز نگرانی کرده است. - اخبار بین الملل -
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، بن بست بودجه‌ای ایجاد شده در دولت آلمان همراه با وخامت اوضاع اقتصادی نگرانی های زیادی را در این کشور و همچنین بین مقام های اروپایی ایجاد کرده است.
در این میان فقدان سفارشات و اقتصاد ضعیف شرکت های آلمانی را بیشتر و بیشتر تهدید می کند. برخی از بخش ها به صورت ویژه در معرض خطر هستند. در اینجا این پرسش مطرح است که آیا شرکت های بیشتری ورشکست می شوند؟
ویرتشافتز ووخه آلمان در گزارشی نوشت: حال و هوای شرکت ها در آلمان به طور فزاینده‌ای ابری می شود. در پی رکود اقتصادی و تداوم خطر رکود، از هر 15 شرکت در آلمان یک شرکت نگران بقای خود است. بر اساس نظرسنجی موسسه مونیخ آیفو در روز سه شنبه، در حال حاضر 6.8 درصد شرکت ها موجودیت اقتصادی خود را در معرض تهدید می بینند. در نظرسنجی قبلی در ژانویه 2023، 4.8 درصد چنین نگرانی داشتند.
کلاوس وولرابه، رئیس این نظر سنجی انجام شده توسط موسسه ایفو گفت: ضعف اقتصادی در افزایش ورشکستگی شرکت‌ها نیز منعکس می‌شود. انجمن حرفه‌ای مدیران و متولیان ورشکستگی در آلمان (VID) هم اخیراً اظهارات مشابهی را ارائه کرده است.
بر اساس نظر سنجی انجام شده توسط موسسه ایفو نسبت شرکت هایی که در صنعت اصلی ساخت و ساز در معرض خطر از کار افتادن هستند از 5.1 به 8.9 درصد افزایش یافته است. این بالاترین ارزش برای ساخت و ساز از زمانی است که این سوال برای اولین بار در ژوئن 2020 پرسیده شد. این بررسی نشان می دهد که ساخت و ساز مسکن در یک بحران عمیق است.
کلاوس وولرابه توضیح داد که این امر برخی از شرکت های ساختمانی را با مشکلاتی مواجه می کند. به دلیل افزایش نرخ بهره و هزینه های ساخت و ساز بالا، تقاضا در حال حاضر به شدت ضعیف شده و سرمایه گذاران پروژه ها را لغو می کنند.
نتایج این بررسی همچنین نشان می دهد که به طور خاص، شرکت های بخش حمل و نقل و لجستیک (14 درصد)، آژانس های پرسنلی (13.9 درصد) و صنایع شیمیایی انرژی بر (12.5 درصد) نگرانی های اقتصادی را گزارش می دهند. خرده فروشی ها نیز به شدت تحت تأثیر قرار می گیرد - 10.3 درصد از این شرکت ها موجودیت اقتصادی خود را در معرض تهدید می بینند. این در حالی است که در ماه ژانویه حدود 8 درصد چنین نگرانی داشتند.
بر این اساس 35 درصد از شرکت‌های در معرض خطر، کمبود تقاضا یا سفارش را دلیلی برای تهدید موجودیت خود عنوان کردند. 27 درصد شرایط سخت اقتصادی، 24 درصد تورم و 14 درصد اقدامات سیاسی فعلی را دلیل این مسئله دانسته‌اند.
اقتصاد آلمان در تابستان سال جاری اندکی و به میزان 0.1 درصد کوچک شد و کارشناسان تصور می کنند که در سه ماهه جاری نیز روند کاهشی وجود خواهد داشت. این باعث می شود که اقتصاد به یک رکود موقت - به اصطلاح فنی - لغزش کند.
در این میان بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع آلمان هم از تحویل تسلیحات جدید به اوکراین خبر داده است. این نمی تواند این واقعیت را پنهان کند که اکنون علامت سوال دیگری پشت این کمک های نظامی وجود دارد.
مدت کوتاهی پس از روی کار آمدن پیستوریوس در ژانویه، تصمیم به تامین تانک برای ارتش اوکراین گرفته شد. با "بسته های" جدید، جمهوری فدرال متعاقباً به دومین حامی بزرگ این کشور مورد تهاجم روسیه تبدیل شد.
اما حالا شرایط اقتصادی موجود تردیدها درباره تداوم کمک های نظامی به اوکراین را افزایش داده است.
اخیرا وزارت دارایی فدرال آلمان با توجه به حکم دادگاه قانون اساسی فدرال برای تعلیق بودجه اعمال شده بر صندوق آب و هوا طرح تعلیق بودجه برای تمام وزارتخانه‌ها را در دستور کار قرار داده و این مسئله منجر به بن بست بودجه ای در دولت فدرال آلمان شده است.
دادگاه قانون اساسی فدرال روز چهارشنبه 60 میلیارد یورو از بودجه دولت فدرال را لغو کرد زیرا به زعم این دادگاه طرح انتقال وام های استفاده نشده کرونا به صندوق آب و هوا خلاف قانون اساسی بود. دولت اکنون فاقد این پول است.
بروکسل هم حالا از این بن بست بودجه ای دولت فدرال آلمان بسیار نگران است. به زعم کمیسیون اروپایی این فقدان سرمایه گذاری می تواند عواقبی برای کل منطقه یورو داشته باشد.
کمیسیون اتحادیه اروپا درباره عواقب منفی اقتصادی برای کل منطقه یورو در صورتی که دولت فدرال آلمان بخواهد سرمایه گذاری های خود را پس از حکم دادگاه قانون اساسی در مورد صندوق آب و هوا کاهش دهد، هشدار داده است.
والدیس دامبروسکیس، نایب رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا در این باره به روزنامه هندلزبلات آلمان گفت: اگر آلمان، به عنوان بزرگترین اقتصاد، دچار مشکلات اقتصادی یا مالی شود، این امر بر سایر کشورهای اتحادیه اروپا تأثیر خواهد گذاشت. بنابراین مهم است که آلمان سرمایه گذاری های عمومی ملی خود را حفظ کند.
سرمایه گذاری در کارخانه های تراشه آلمان شرقی، مزارع بادی آلمان شمالی یا توسعه صنعت هیدروژن در بروکسل به عنوان تصمیمات استراتژیک مهم برای کل اتحادیه اروپا دیده می شود.
دامبروسکیس گفت که دولت فدرال اکنون باید تصمیم بگیرد که این حکم چه پیامدهایی بر بودجه خواهد داشت - و آلمان چگونه می خواهد به اهداف آب و هوایی خود دست یابد.
وزرای دارایی اتحادیه اروپا می خواهند در مورد اصلاح قوانین بدهی تا پایان سال تصمیم گیری کنند. دولت ها باید اجازه داشته باشند که بدهی ها را با انعطاف بیشتری در آینده کاهش دهند. در عوض، باید قابل اعتمادتر شوند . وزرای اروپایی سه شنبه آینده برای یک نشست ویژه در این باره با یکدیگر دیدار خواهند کرد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1086608/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله خراسان/ کار ناتمام «انتخاب» را فردا تمام کنید

سرمقاله کیهان/  تشکر از دادستان محترم و یک پرسش!

سرمقاله وطن امروز/ جنگ صهیونیست‌ها علیه کودکان و مادران

سرمقاله فرهیختگان/ در رثای کار

سرمقاله شرق/ غرق‌شدگی

سرمقاله اعتماد/ فرصتی برای توسعه عادلانه و پایدار

سرمقاله ایران/ از نمایشگاه 1981 فرانکفورت تا نمایشگاه 1403 تهران

سرمقاله رسالت/ فصل پیروزی ملت

سرمقاله دنیای اقتصاد/ دانش ناقص یا منافع بازیگران؟

سرمقاله تعادل/ خط لوله برد- بردی به نام صلح

تجمع اعتراضی 100 کارمند اتحادیه اروپا علیه جنایات اسرائیل در غزه

طرح فیبر نوری استان قم با حضور رئیس‌جمهور به بهره‌برداری رسید

تکرار در تأخیر پرداخت مطالبات گندم‌کاران

تجارت آمریکا و ایران 2 برابر شد

تمدید مصوبه کمیته مداخلات ارزی بانک مرکزی

پوتین در دیدار با پاشینیان: روابط در حال پیشرفت است

آخرین تحولات غزه، محور رایزنی اسماعیل هنیه و هادی العامری

سنگ تمامِ کیم‌جونگ برای پوتین: از آرمان مقدس روسیه حمایت می‌کنم

حمله تروریستی در پاکستان، 7 کُشته برجای گذاشت

منطقه معاملاتی امن دلار شکل گرفت؟

خبر جدید وزیر کار برای یارانه‌بگیران

جزییات تازه درباره رقم و زمان واریز مرحله سوم سود سهام‌ عدالت

پوتین و پاشینیان دیدار کردند

اندیشکده مطالعات جنگ بررسی کرد؛ حضور ایران در آفریقا، آمریکا را ترسانده است

گروسی دلواپسِ رزمایش هسته‌ای روسیه شد

خط و نشان بایدن برای نتانیاهو: به رفح حمله شود، به اسرائیل سلاح نمی‌دهیم

هشدار پزشکان بدون مرز درباره وضعیت وخیم غزه

اردوغان پشت روسیه درآمد

حماس، هدف اسرائیل برای مذاکرات را فاش کرد؛ پوششی برای حمله به رفح است

آمارهای رئیسی با واقعیت های اقتصادی کشور نمی خواند /اتفاقات عجیب و غریبی در بودجه افتاده /افزایش فهرست اعتبارات نهاد ریاست‌جمهوری

مشکل اشتغال همچنان به قوت خود باقی است آقای وزیر!طرحی برای استیضاح دیپلماسی اقتصادی/چند نکته درباره یک سکانس جنجالی

برگزاری کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و ترکیه ماه آینده

دیدار سفیر ایران در بلاروس با امیرعبداللهیان

مزیت پروژه محوری در حوزه دریا، رشد اقتصادی، اشتغال و رونق معیشت مردم است

شاه‌بیت مأموریت‌های پلیس/ ممنوعیت‌های جدید یک حوزه جنجالی/ اولین انتصاب در سازمان تازه تأسیس

گام‌های جدید در رفع موانع تولید با کمک اتحادیه‌ها و اصناف

عصر ایران: به جای سرک کشیدن به «بستر» دیگران ، حواس تان به «سفره» مردم خودمان باشد

آمریکا و اسرائیل به نقطه شکست رسیدند؟

همایش‌ها در استان بوشهر روستامحور برگزار می‌شوند

خطر بزرگ‌ در بازار کار/ تا سال 1407 چه اتفاقی می‌افتد؟

ترور یک اسرائیلی در مصر همزمان با آغاز یورش به رفح

آمریکا: حمله به رفح را تایید نکرده‌ایم

لحظه موشکباران مواضع نظامیان صهیونیست

لایحه اعزام زندانیان به میدان جنگ در پارلمان اوکراین تصویب شد

آمریکا: به سرباز بازداشت شده در روسیه دسترسی کنسولی نداریم

تقویت روابط تجاری ایران و کره جنوبی

خطر بزرگ‌ترش روی بازار کار/تا سال 1407 چه اتفاقی می‌افتد؟

افشاگری‌های هاشمی

هشدار درباره حریم مدارس

هدف نتانیاهو از تسلط بر گذرگاه رفح چه بود؟