دوشنبه ۹ تير ۱۴۰۴
عراق

بی‌دفاع بودن آسمان عراق برابر جولان جنگنده‌های اسرائیلی

بی‌دفاع بودن آسمان عراق برابر جولان جنگنده‌های اسرائیلی
ایرانیان جهان - ایرنا /دو تن از نمایندگان پارلمان عراق قاطعانه نقض مکرر حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا را مورد انتقاد قرار داده و خواستار اقدام عملی برای ممانعت از عبور ...
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایرنا /دو تن از نمایندگان پارلمان عراق قاطعانه نقض مکرر حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا را مورد انتقاد قرار داده و خواستار اقدام عملی برای ممانعت از عبور جنگنده‌های اسرائیلی از حریم هوایی عراق شدند.
به گزارش المعلومه، «یاسر اسکندر وتوت» عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق اظهار داشت: کمیسیون امنیت و دفاع به طور قاطع نقض مکرر حریم هوایی عراق و استفاده از آن برای انجام حملات به کشورهای همسایه را محکوم .
وی افزود: تنها راه تجهیز نیروهای مسلح عراق به توان و امکانات نظامی به ویژه سامانه‌های دفاع هوایی است. آمریکا دخالت گسترده‌ای انجام می‌دهد که امنیت و استقلال دفاعی عراق را تحت تاثیر قرار می دهد.
بازار
این نماینده پارلمان عراق گفت: عراق در کنار همسایه خود ایران و مردم آن در سایه حملات متوالی صهیونیستی قرار دارد و بر حق ایران در دفاع از خود و حاکمیت ملی اش تاکید دارد.
از سوی دیگر «علی البنداوی» عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق، آمریکا را متهم به سیطره کامل بر حریم هوایی عراق و ممانعت از دستیابی بغداد به سامانه دفاعی پیشرفته کرد و افزود: این موضوع باعث شده تا حریم هوایی عراق برابر تجاوز خارجی به ویژه رژیم صهیونیستی بی دفاع باشد.
البنداوی تاکید کرد: آمریکا به شدت مخالف در اختیار داشتن سامانه های دفاعی پیشرفته از سوی عراق و خرید این سامانه ها از دیگر کشورها با وجود نیاز مبرم به آن برای حمایت از حاکمیتش است؛ حاکمیتی که به طور مکرر نقض می شود.
وی تصریح کرد: واشنگتن تمایلی برای خروج عراق از دایره نفوذش ندارد و مایل است که تصمیمات نظامی و حاکمیتی عراق در کنترلش باشد. عبور جنگنده های اسرائیلی از حریم هوایی عراق یا مناطق تحت کنترل آمریکا برای انجام حملات علیه اهدافی در ایران به مثابه نقض آشکار قانون اساسی عراق است.
وی از دولت این کشور خواست که اقدامات قاطعی در قبال این دخالت ها که تهدید کننده امنیت ملی عراق است، به عمل آورده و به طوری جدی به فکر سامانه دفاع هوایی کاملی باشد که حامی حریم عراق باشد.
به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی جمعه گذشته با نقض آشکار قوانین بین‌المللی و حاکمیت ملی ایران، مناطقی در تهران و برخی شهرهای دیگر را هدف حمله نظامی قرار داد. در جریان این حمله تروریستی، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و شهروندان غیرنظامی به شهادت رسیدند.
در پی این اقدام، نیروهای نظامی ایران عملیات وعده صادق -3 را علیه این رژیم آغاز کردند.


نظرات شما