ایرانیان جهان

آخرين مطالب

نامه انتقادی مشاور بایدن به مجلس نمایندگان آمریکا خواندنی ها

نامه انتقادی مشاور بایدن به مجلس نمایندگان آمریکا
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - فارس / مشاور رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید در نامه‌ای خطاب به اعضای مجلس نمایندگان این کشور از اقدامات جمهوری‌خواهان افراطی جهت اجرایی ساختن طرح «استیضاح» بایدن انتقاد کرده و خواستار توقف ادامه این رویه شده است.
«ریچارد ساوبر» از مشاوران جو بایدن در کاخ سفید، درخواست برای ارائه اسناد و شهادت علیه جو بایدن از سوی جمهوری‌خواهان را «غیرموجه» خواند و تحقیقات استیضاح رئیس جمهور را «غیرقانونی» عنوان کرده است.
به گزارش ‌ان‌بی‌سی نیوز، ساوبر در نامه‌ای به مقابله با اقدامات جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا جهت اجرای طرح استیضاح رئیس‌جمهور این کشور پرداخته و از این که قانون‌گذاران برای رسیدن به اهداف خود در این زمینه احضاریه‌‌هایی را برای اعضای خانواده بایدن و مقامات دولتی کابینه‌اش ارسال می‌کنند، انتقاد کرده است.
بازار
ساوبر به عنوان یکی از مشاوران بایدن در کاخ سفید، درخواست‌های جمهوری‌خواهان برای مصاحبه و کسب اطلاعات از رئیس‌جمهور از طریق خانواده‌اش را «غیرموجه» عنوان کرده و طرح کلی استیضاح بایدن را «غیرقانونی» خوانده و خواستار توقف اقدامات مخالفان جمهوری‌خواه رئیس‌جمهور آمریکا در این زمینه شده است.
نامه مذکور خطاب به «جیمز کامر» رییس کمیته نظارت مجلس نمایندگان و «جیم جوردن»رئیس هیات قضایی مجلس نمایندگان آمریکا نوشته و در آن عنوان شده است: آخرین اقدامات شما به دنبال مجموعه‌ای غیرمسئولانه از احضاریه‌ها و درخواست ‌های مصاحبه‌ای بوده که خطاب به چندین نفر از اعضای خانواده رئیس‌جمهور ارسال کرده‌اید در حالی که همگی آنها شهروند حقیقی بوده و اشخاص حقیقی نزد قانون محسوب نمی‌شوند.
ساوبر در ادامه عنوان کرده است:این درخواست‌های غیرموجه در حالی ارسال شده است که یک سال تحقیق و تفحصتان بی‌نتیجه بوده و تمامی ادعاهای بی‌اساس‌تان در مورد رئیس‌جمهورهم رد شده است.
وی در راستای حمایت از اظهاراتش فهرست بلندبالایی از احضاریه‌ها و درخواست جهت مصاحبه و اسنادی را منتشر کرده است که در آن‌ها بر روی برخی از اعضای خانواده بایدن و همکارانش جهت محکوم کردن وی تمرکز کرده‌اند. در میان درخواست‌های ارائه شده برای اعضای خانواده بایدن، نام «هانتر بایدن» پسر رئیس‌جمهور، «جیمز بایدن» برادر رئیس‌جمهور، «ملیسا کوهن» عروس بایدن، «هالی بایدن» همسر سابق پسر فوت شده بایدن به چشم می‌خورد.
ساوبر اقدامات مجلس نمایندگان در تلاش برای برقراری ارتباط و گفتگو با اعضای خانواده بایدن را به عنوان شهروندان حقیقی، استفاده کنگره از قدرتش برای حمله به یک مخالف سیاسی توصیف کرده و آن را غیرمعمول دانسته است.
اقدام جمهوری‌خواهان برای احضاریه اعضای خانواده بایدن، پس از آن صورت گرفت که نمایندگان هزاران صفحه از اسناد بانکی مرتبط با جیمز بایدن و هانتر بایدن را به دست آورده‌اند و در آن‌ها متوجه دریافت دو وام بدون بهره توسط بایدن برای برادرش در زمان پیش از ریاست‌جمهوری‌اش شده‌اند.
کامر ادعا کرده است که ترتیب اقدامات جهت گرفتن این وام در اصل مربوط به بخشی از یک معامله تجاری مشکوک از سوی جیمزبایدن بوده است. با این حال هیچ گونه مستندات قطعی برای این ادعا ارائه نکرده است. با این حال در نامه ارسالی ساوبر، تحقیقات مذکور برای استیضاح بایدن بی‌ارزش عنوان شده است و وی توقف ادامه این تحقیقات را از مجلس نمایندگان درخواست کرده است.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1088034/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سفر کاری یک‌روزه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان به شهرستان لنگرود

لاپید: نتانیاهو باید ترس از یمنی‌ها را کنار بگذارد

مدودف: عملیات نظامی روسیه در اوکراین ابدی نیست

رویترز: آمریکا و اروپا در حال نهایی‌سازی پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه بین اوکراین و روسیه هستند

آلمان، اوکراین را نا اُمید کرد

شرط عجیب اسراییل برای صدور مجوز ورود کمک‌های غذایی به غزه

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

ارتش پاکستان: پاسخ به هند قطعی و در زمان مشخص از سمت ما خواهد بود

احتمال حذف اسرائیل از معادله توافق هسته‌ای واشنگتن-ریاض

پوتین: مصر شریک کلیدی ما در آفریقا است

فرمانده مقاومت در حمله اسرائیل به شهادت رسید

پیشنهاد آتش‌بس روسیه و اوکراین در حال نهایی شدن است

آلمان، اوکراین را نا اُُمید کرد

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

سفیر روسیه تحریم‌های جدید لندن را «بی‌اثر» خواند

چراغ سبز ترامپ به خزانه‌داری آمریکا برای کاهش تعرفه چین

حمله به نظامیان پاکستان در وزیرستان 9 کشته برجای گذاشت

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

تمدید تعلیق پروازهای سوئیس، آلمان و هند به سرزمین‌های اشغالی

انتقاد رئیس‌جمهوری برزیل از ترامپ در دیدار با پوتین

دستیار پوتین: روسیه دنبال ازسرگیری صادرات گاز به اروپا است

ارتش یمن: به فرودگاه بن‌گوریون حمله موشکی کردیم

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

تصاویری از فرار دسته جمعی شهرک نشینان صهیونیست در پی شلیک موشک یمن

واکنش صهیونیست‌ها به حمله موشکی انصارالله یمن

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

حمله موشکی یمن به فلسطین اشغالی؛ پروازهای فرودگاه تل‌آویو متوقف شد

حماس: حقوق ابتدایی ملت فلسطین قابل مذاکره نیست

پایه‌گذار مفهوم "قدرت نرم"، در 88 سالگی درگذشت

انگلیس: تنش‌ها میان هند و پاکستان نگران‌کننده است

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

آمریکا به اسرائیل: آتش‌بس در غزه را به عملیات نظامی ترجیح می‌دهیم

ترامپ: چین بازارهایش را به روی آمریکا بگشاید

کره شمالی رزمایش موشکی ضدهسته‌ای برگزار کرد

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

روسیه: ایجاد رابطه با طالبان برای منافع ما ضروری است

اسلام‌آباد: هند منبع تأمین مالی ترورها در پاکستان است

شمار شهدای نوار غزه به 52 هزار و 787 نفر رسید

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404

رسانه عبری: تنها در صورت تحقق معامله تبادل اسرا احتمالا ترامپ به اسرائیل سفر می‌کند

توافق روسیه و چین برای کمک به ثبات افغانستان

350 میلیون متر مکعب ناترازی گاز در زمستان گذشته

آمریکا: قصد مداخله در مناقشه هند و پاکستان را نداریم

ترامپ مجری «فاکس نیوز» را به عنوان دادستان فدرال پایتخت آمریکا معرفی کرد

لهستان به دنبال پیمان دفاع مشترک با فرانسه

نماینده مجلس: باید قواعد بازی مدیریت منابع آبی را اصلاح و به روز کنیم