ایرانیان جهان

آخرين مطالب

اعتراف آمریکا به مشارکت در جنگ غزه خواندنی ها

اعتراف آمریکا به مشارکت در جنگ غزه
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - مهر / وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد که همزمان با آتش‌بس موقت در غزه، پرواز هواپیماهای جاسوسی خود بر فراز این منطقه به منظور جمع‌آوری اطلاعات را متوقف کرده است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، وزارت دفاع آمریکا موسوم به پنتاگون اعلام کرد که همزمان با آتش‌بس موقت در غزه، پرواز هواپیماهای جاسوسی خود بر فراز این منطقه به منظور جمع‌آوری اطلاعات را متوقف کرده است.
در واقع اعلام توقف پرواز جنگنده‌های آمریکا بر فراز نوار غزه اعترافی آشکار به مشارکت آمریکا در این جنگ است.
این در حالی است که آمریکایی‌ها قبلاً منکر هرگونه حضور نظامی در جنگ غزه بودند.
پنتاگون در عین حال افزوده است که نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه از زمان توقف عملیات نظامی در غزه مورد حمله قرار نگرفته‌اند.
وزارت دفاع آمریکا همچنین ادعا کرده است که تمرکز ما با اسرائیلی‌ها بر ضرورت آغاز عملیات نظامی مطابق با قوانین جنگ است.
پیش از این نیز، «ایتمار بن گویر»، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی ادعا کرده است که توقف جنگ در غزه به معنی انحلال و فروپاشی اسرائیل خواهد بود.
هفته گذشته نیز، «ایتمار بن گویر» که از او به عنوان افراطی‌ترین وزیر کابینه بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی یاد می‌شود، در واکنش به توافق آتش‌بس و تبادل اسرا بین اسرائیل و جنبش حماس، آن را یک اشتباه تاریخی و تسلیم شدن تل‌آویو در برابر یحیی السنوار رییس دفتر سیاسی حماس در نوار غزه توصیف کرد.
بر اساس این گزارش، وی که خود و اعضای حزب متبوعش در کابینه به این توافق رأی منفی داده‌اند، این توافق را اتفاقی خطرناک و اشتباهی تاریخی خواند و تصریح کرد که از نظر وی طرحی که باعث آزادی زنان و کودکان در نوار غزه شود، طرح اخلاقی نیست و اقدامی غیر منطقی و غیر قابل تحقق به نظر می‌رسد.
این وزیر افراطی کابینه نتانیاهو کلیات این توافق را برای اسرائیل خطرناک توصیف و تاکید کرد که این رژیم بار دیگر اسیر تکرار اشتباهات گذشته شده و دیکته‌های یحیی السنوار رییس دفتر سیاسی جنبش حماس در نوار غزه را پذیرفت.
وی بدون اشاره به تلفات و خسارات گسترده اقتصادی و انسانی رژیم اسرائیل از جنگ غزه و فشار بی‌سابقه بین‌المللی بر این رژیم مدعی شد که فشارها بر حماس سنگین است و در این شرایط نباید این فشارها متوقف شود، بلکه باید این روند ادامه پیدا کند. بن‌گویر با اشاره به اینکه وزرای حزب وی به این توافق رأی منفی داده‌اند، گفت که رهبران اسرائیل باید تصمیمات سختی بگیرند و بین گزینه‌های بد یکی را انتخاب کنند. در حالی که 35 وزیر کابینه بنیامین نتانیاهو از جمله «اسموتریچ»، وزیر تندرو دارایی کابینه، به توافق آتش‌بس با حماس رأی مثبت دادند، ایتمار بن گویر و دو وزیر دیگر هم حزبی او به این توافق رأی منفی داده بودند.
ساعاتی پیش از این، رسانه‌های عبری زبان اعلام کردند که به نظر می‌رسد در خصوص روزهای هفتم و هشتم آتش‌بس تفاهم وجود دارد و در خصوص تداوم توافق در روزهای نهم و دهم نیز تفاهم اولیه وجود دارد.
از سوی دیگر رسانه‌های عبری زبان اعلام کردند که روند تحویل اسیران صهیونیست به صلیب سرخ در روز پنجم آتش‌بس آغاز شده است.
روزنامه عبری زبان «تایمز آف اسرائیل» اعلام کرد که طبق توافق انجام‌شده میان رژیم صهیونیستی و جنبش حماس، قرار است 50 بانوی اسیر فلسطینی و 20 اسیر صهیونیست نزد حماس طی امروز و فردا مورد تبادل قرار بگیرند.
به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
بازار

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1088625/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رویترز: آمریکا و اروپا در حال نهایی‌سازی پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه بین اوکراین و روسیه هستند

آلمان، اوکراین را نا اُمید کرد

شرط عجیب اسراییل برای صدور مجوز ورود کمک‌های غذایی به غزه

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

ارتش پاکستان: پاسخ به هند قطعی و در زمان مشخص از سمت ما خواهد بود

احتمال حذف اسرائیل از معادله توافق هسته‌ای واشنگتن-ریاض

پوتین: مصر شریک کلیدی ما در آفریقا است

فرمانده مقاومت در حمله اسرائیل به شهادت رسید

پیشنهاد آتش‌بس روسیه و اوکراین در حال نهایی شدن است

آلمان، اوکراین را نا اُُمید کرد

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

سفیر روسیه تحریم‌های جدید لندن را «بی‌اثر» خواند

چراغ سبز ترامپ به خزانه‌داری آمریکا برای کاهش تعرفه چین

حمله به نظامیان پاکستان در وزیرستان 9 کشته برجای گذاشت

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

تمدید تعلیق پروازهای سوئیس، آلمان و هند به سرزمین‌های اشغالی

انتقاد رئیس‌جمهوری برزیل از ترامپ در دیدار با پوتین

دستیار پوتین: روسیه دنبال ازسرگیری صادرات گاز به اروپا است

ارتش یمن: به فرودگاه بن‌گوریون حمله موشکی کردیم

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

تصاویری از فرار دسته جمعی شهرک نشینان صهیونیست در پی شلیک موشک یمن

واکنش صهیونیست‌ها به حمله موشکی انصارالله یمن

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

حمله موشکی یمن به فلسطین اشغالی؛ پروازهای فرودگاه تل‌آویو متوقف شد

حماس: حقوق ابتدایی ملت فلسطین قابل مذاکره نیست

پایه‌گذار مفهوم "قدرت نرم"، در 88 سالگی درگذشت

انگلیس: تنش‌ها میان هند و پاکستان نگران‌کننده است

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

آمریکا به اسرائیل: آتش‌بس در غزه را به عملیات نظامی ترجیح می‌دهیم

ترامپ: چین بازارهایش را به روی آمریکا بگشاید

کره شمالی رزمایش موشکی ضدهسته‌ای برگزار کرد

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

روسیه: ایجاد رابطه با طالبان برای منافع ما ضروری است

اسلام‌آباد: هند منبع تأمین مالی ترورها در پاکستان است

شمار شهدای نوار غزه به 52 هزار و 787 نفر رسید

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404

رسانه عبری: تنها در صورت تحقق معامله تبادل اسرا احتمالا ترامپ به اسرائیل سفر می‌کند

توافق روسیه و چین برای کمک به ثبات افغانستان

350 میلیون متر مکعب ناترازی گاز در زمستان گذشته

آمریکا: قصد مداخله در مناقشه هند و پاکستان را نداریم

ترامپ مجری «فاکس نیوز» را به عنوان دادستان فدرال پایتخت آمریکا معرفی کرد

لهستان به دنبال پیمان دفاع مشترک با فرانسه

نماینده مجلس: باید قواعد بازی مدیریت منابع آبی را اصلاح و به روز کنیم

تلاش خاموش هند و پاکستان برای تنش زدایی در میانه‌ی موشک‌پراکنی

انتقاد «بیل گیتس» از «ایلان ماسک»

رسانه های عبری: سفر وزیر دفاع آمریکا به اسرائیل لغو شد