ایرانیان جهان

آخرين مطالب

آمادگی شهرداری منطقه 3 برای بارش‌های زمستانی؛ جوانی: در برف‌روبی از 150 دستگاه و 1000 تن شن استفاده می‌کنیم شهرداری تهران

آمادگی شهرداری منطقه 3 برای بارش‌های زمستانی؛ جوانی: در برف‌روبی  از 150 دستگاه و 1000 تن شن استفاده می‌کنیم
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - شهردار منطقه 3 گفت: برای برف‌روبی 150 دستگاه سبک و سنگین داریم که 23 دستگاه تخصصی از طرف سازمان پسماند در اختیار منطقه 3 قرار گرفته است و 84 دستگاه عمومی نیز برای نقاط ویژه در اختیار منطقه است و آمادگی لازم مانند هر سال برای بارش‌های زمستانی در منطقه وجود دارد.

به گزارش خبرنگار شهر ، مانور برف روبی شهرداری منطقه 3 صبح امروز - شنبه 11 آذر 1402- با حضور علیرضا جعفری مدیرکل خدمات شهری شهرداری تهران، حمید جوانی شهردار منطقه 3 و حلیا سادات حسینی مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، رضا رحمانی رئیس سازمان بازرسی شهرداری تهران و رضا محمدی مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تهران برگزار شد.
حمید جوانی شهردار منطقه 3 در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به شرایط آب و هوایی و جغرافیایی و برف گیری این منطقه و لزوم آمادگی در زمان بارش برف، هر ساله آمادگی های لازم را در این زمینه با ادوات و تجهیزات آموزش می دهیم و تمرین می کنیم تا در مواقع مورد نیاز بتوانیم با کیفیت مناسبی به شهروندان خدمات رسانی کنیم. در این زمینه حمایت مناسبی از شهرداری تهران اتفاق افتاده و امکانات لازم دراختیار منطقه قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه تجربه خوبی را سال گذشته در زمینه برف و تعداد دفعات بارش داشتیم و 9 برف سنگین و نسبتا سنگین را تجربه کردیم، افزود: برای امسال با افزایش 300 کارگر خدمات شهری تعداد این نیروها به یکهزار نفر رسیده است. همچنین150 دستگاه سبک و سنگین داریم که 23 دستگاه تخصصی از طرف سازمان پسماند در اختیار منطقه 3 است و 84 دستگاه عمومی نیز برای نقاط ویژه در اختیار منطقه قرار گرفته است و آمادگی لازم مانند هر سال در منطقه برای بارش‌های زمستانی وجود دارد.
جوانی درباره شیوه برف روبی و امکان استفاده از طرح های جدید در این موضوع نیز توضیح داد: با توجه به اینکه هنوز طرح جدیدی جایگزین نشده و با توجه به لغزندگی و شیب معابر منطقه، سعی می کنیم با استفاده از شن مخصوص لغزندگی را به حداقل برسانیم، چرا که این شن آسیب زیست محیطی کمتری دارد.
شهردار منطقه 3 در پایان عنوان کرد: هزار تن شن مخصوص برای امسال تهیه کردیم که در صورت نیاز به میزان آن اضافه خواهیم کرد.
در ادامه علیرضا جعفری مدیرکل خدمات شهری شهرداری تهران نیز در این مراسم در جمع خبرنگاران با بیان اینکه سازمان هواشناسی برای امسال پیش بینی بارش‌های خوبی را داشته، اظهار کرد: با توجه به تاکید شهردار تهران مبنی بر ارائه خدمات مناسب به شهروندان در زمان بارش برف و لزوم آمادگی برای بارش ها، مناطق 22 گانه با همکاری سازمان پسماند و تهیه ماشین آلات تخصصی این آمادگی را دارد در زمان برف خدمات لازم را به شهروندان با استفاده از ماشین آلات تخصصی سازمان پسماند و ماشین آلات مربوط به پیمانکاران آمادگی لازم را ارائه کند.
وی در خصوص استفاده از شیوه جدید در برف روبی برای کمک به حفظ محیط زیست نیز گفت: شیوه جدیدی در دست بررسی است که توسط معاونت خدمات شهری اعلام خواهد شد اما سعی می کنیم از شن پاشی برای برف روبی استفاده کنیم تا آسیب کمتری به لحاظ زیست محیطی داشته باشیم.
مدیر کل خدمات شهری شهرداری تهران در پایان یادآور شد: 380 دستگاه برف روبی تخصصی در کنار ماشین آلات عمومی برف روبی در سطح مناطق 22 گانه در اختیار داریم.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1089494/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مرد سایه اسرائیل کیست؟

تصویر واقعی؛ درباره عکسی از خلوتی نمایشگاه کتاب

رایزنی در جده

اشغالگران از خدمت‌رسانی شهرداری غزه به فلسطینیان جلوگیری می‌کنند

جهاد اسلامی: مقاومت فلسطین بدون برقراری آتش‌بس، اسرای صهیونیست را آزاد نخواهد کرد

بایواتانول در مسیر ورود به جایگاه‌های بنزین؛ سوخت سبز می‌شود

سیر تاریخی تورم؛ از ثبات تا بحران و فشار بی‌سابقه بر رفاه ایرانیان

مهاجرت طراحان و مرمت‌کاران فرش؛ ترکیه و پاکستان مقصد اصلی مهاجرت این صنعت است

بازگشت تریاک افغانستان و پاکستان به پشت مرزهای ایران

نسیم آرامش در شبه‌قاره

نظارت نبود، مهسا در آتش سوخت

بازداشت بیش از 770 کودک زیر 18 سال در کرانه باختری از 7 اکتبر

دیدار وزیر کشور طالبان با نمایندگان چین و پاکستان درباره همکاری‌های منطقه‌ای

کرملین: استقرار صلح‌بانان اروپایی در اوکراین را نمی‌پذیریم

امیدی به احیای بانک آینده نیست؛ مجوز گزیر بدهید

معامله 94 کیلوگرم شمش طلا در 21 اردیبهشت ماه

مرحله دوم سود سهام عدالت چه زمانی واریز می‌شود؟

قیمت ارز‌های دیجیتال در 21 اردیبهشت 1404؛ بیت کوین حدوداً 8.5 میلیارد تومان

شوک قیمتی تخم مرغ: از ایران تا سوئیس

اخبار مثبت از مذاکرات امروز ایران - آمریکا در عمان: این توافق صورت گرفت

پایان دور چهارم مذاکرات هسته‌ای اعلام شد

ان‌بی‌سی: اختلاف بر سر ایران و غزه روابط ترامپ و نتانیاهو را متشنج کرده است

خبر فوری آسوشیتدپرس بعد از پایان دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا

پایان دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا؛ مذاکراتی دشوار اما مفید برای درک بهتر از مواضع یکدیگر

تداوم فضای تعلیق نه به نفع ایران و نه به نفع امریکاست

گروگان‌گیری تروئیکا

دوگانه بهارستانی‌ها در رفتار با پاستور

14 سالمند در غزه از گرسنگی جان دادند

اذعان ارتش هند به انهدام جنگنده‌هایش توسط پاکستان

تلفات نظامیان صهیونیست در عملیات نیروهای مقاومت در غزه

نشست ترکیه، اردن و سوریه در آنکارا برای بررسی تحولات امنیتی منطقه

خبرگزاری فرانسه: هدف حمایت اسرائیل از دروزی‌ها، تضعیف سوریه است

جزئیات تماس تلفنی جولانی با بن‌سلمان

سکه در مسیر افزایش قیمت؛ دلار 83 هزار تومان شد

صلح لرزان

از بندر تا «باغو»؛ بندرعباس 15 روز پس از انفجار

حمایت مادورو از ابتکار پوتین برای مذاکره با اوکراین

آتش‌سوزی گسترده در نزدیکی «اشدود» اشغالی و تخلیه خانه‌های مسکونی «کفار آفیو»

استاد مطالعات خاورمیانه دانشگاه تل‌آویو: اسرائیل در باتلاق سوریه گرفتار خواهد شد

سود هواپیمایی امارات؛ 6.2 میلیارد دلار در سال

قیمت برنج هندی قد کشید؛ این برنج در آستانه میلیونی‌شدن است

زیان 1.5 میلیارد دلاری صنعت گردشگری اسرائیل از جنگ و ناامنی

نماینده کنگره هند: ترامپ نیاز به آموزش دارد

استقبال «اردوغان» از پیشنهاد «پوتین» برای مذاکرات صلح استانبول

روزنامه عبری از 3 اختلاف در روابط تل‌آویو و آمریکا پرده برداشت

دنبال این هستیم که تحریم‌ها برداشته شود و نفع آن به ما برسد

هواپیمایی امارات : سود 6.2 میلیارد دلاری

صفر تا صد هزینه‌های بانکی به صفر می‌رسد؟

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی

ترسناک‌ترین خط آتش اروپا مقابل بهترین گلر دنیا