ایرانیان جهان

آخرين مطالب

در آستانه‌ برگزاری دومین اختتامیه بزرگ ورزش شهروندی؛

اوجاقی: اهداف کلان را در "قهرمانِ شهر، شهرِ قهرمان" محقق می‌کنیم شهرداری تهران

اوجاقی: اهداف کلان را در "قهرمانِ شهر، شهرِ قهرمان" محقق می‌کنیم
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران گفت: با مشارکت حدود یک میلیون شهروند پایتخت‌نشین در جریان دومین دوره مسابقات قهرمان‌شهر و برگزاری نخستین دوره رقابت‌های کلانشهرها، اهداف کلان ورزش همگانی و شهروندی را در کشور محقق می‌کنیم.

به گزارش شهر در آستانه‌ برگزاری اختتامیه دومین دوره مسابقات ورزشی قهرمان‌شهر که عصر امروز دوم اسفند ماه جاری در سالن 12 هزار نفری استادیوم آزادی برگزار می شود، مدیرعامل سازمان ورزش از تحقق اهداف کلان ورزش همگانی و شهروندی در کشور سخن گفت و اظهار داشت: یکی از مهم ترین دستاوردهای همگانی کردن ورزش برای تمام اقشار و رده های سنی، ایجاد نشاط و شادابی در جامعه و حفظ و ارتقای سطح سلامت است که خوشبختانه استقبال کم نظیر تهرانی‌ها از دومین دوره مسابقات قهرمان شهر و حضور قهرمانان 16 کلانشهر دیگر در جریان مسابقات کلانشهرها، این نوید را می دهد که راه روشنی در پیش گرفته‌ایم و از این طریق می توانیم اهداف عالی ورزش در ابعاد جسمی و تعالی روحی را محقق کنیم.
از "قهرمانِ شهر، شهرِ قهرمان" ساختیم
اوجاقی در ادامه به رقابت های ورزشی تحت عنوان"قهرمانِ شهر، شهرِ قهرمان" اشاره کرد که در واقع نخستین دوره‌ی مسابقات ورزشی کلانشهرها محسوب و در دو بخش بانوان و آقایان برگزار می شود.
وی گفت: تجربه نیکوی قهرمان شهر (1) در سال گذشته- که مشارکت بیش از نیم میلیون تهرانی را دربرداشت-فرصتی مغتنم برای انتقال این دستاورد بزرگ به سایر نقاط کشورمان بود، لذا با مطرح شدن در جلسه کلانشهرها، برنامه ریزی برای برگزاری رویدادهای مشابه در دیگر شهرها انجام و سپس قهرمانان آن ها برای حضور در مسابقات کلانشهرها، مهمان تهران شدند تا در دو بخش بانوان و آقایان و در رشته های کشتی، بدمینتون، تنیس روی میز، گل کوچک و دارت با یکدیگر به رقابت بپردازند.
اوجاقی افزود: این مسابقات با حضور قهرمانان کلانشهرهای تهران، اصفهان، کرج، شیراز، تبریز، قم، اهواز، کرمانشاه، رشت، زاهدان، همدان، یزد، اردبیل، بندرعباس، زنجان، قزوین و تهران طی دو روز( سی‌اُم بهمن و اول اسفند) در مجموعه شهید شفیع پور برگزار شد و اختتامیه آن نیز همزمان با اختتامیه دومین دوره مسابقات قهرمان شهر، روز چهارشنبه دوم اسفند ماه در سالن 12 هزار نفری استادیوم آزادی به انجام می رسد.
مشارکت یک میلیون تهرانی در مسابقات ورزش شهروندی دستاوردی بزرگ است
مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران تصریح کرد: دومین دوره مسابقات قهرمان شهر را امسال با مشارکت یک میلیون شهروند پایتخت نشین برگزارکردیم؛ رویدادی که بدون تردید فصلی جدید در تاریخ ورزش شهروندی و همگانی این کشور گشود . موجی از نشاط و شادابی را به پایتخت تزریق کرد تا نخستین دستاورد ورزش شهروندی یعنی "حال خوب" برای مردم را به چشم ببینیم.
به گفته اوجاقی این مسابقات از تیر ماه سال جاری در رشته‌های تنیس روی میز، دوومیدانی، کشتی، دارت، ژیمناستیک، داژبال، والیبال، بسکتبال، شنا، گل کوچیک، بدمینتون، آمادگی جسمانی و بومی محلی در دور محله ای آغاز شد، سپس برگزیدگان هر محله به دور منطقه ای راه یافتند و در نهایت قهرمانان مناطق در دور فرامنطقه ای با یکدیگر به رقابت پرداختند تا قهرمان هر رشته ورزشی در پایتخت کشور مشخص شود.
گفتنی است آیین اختتامیه این دوره از مسابقات قهرمان شهر و نیر رقابت های کلانشهرها موسوم به "قهرمانِ شهر، شهرِ قهرمان" با حضور وزیر مقامات ارشد ورزشی و کشوری دوم اسفند ماه در سالن 12 هزار نفری استادیوم آزادی برگزار می شود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1114081/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

2 جودوکار قمی در ترکیب تیم ملی برای کاپ آزاد اروپا

پوستر زیبای اینتر برای بازی بارسلونا؛ به یاد افسانه مشترک بین ما / عکس

جزئیات نشست دیپلماتیک ایران با انگلیس، فرانسه و آلمان درباره آینده توافق هسته‌ای | مذاکرات حساس ایران با تروئیکای اروپا

پهپاد سبک چینی نارنجک پرتاب می کند

اقدام عجیب در اعزام فوتسال بانوان به چین

واکنش فدراسیون فوتبال به اعزام 3 بازیکن خط‌خوره به چین

پاسخ فدراسیون فوتبال به اقدام عجیب در اعزام تیم ملی فوتسال به چین

حضور سفیر چین در کلاس زبان و ادبیات چینی دانشگاه شهید بهشتی

عکس لو رفته از بابک زنجانی در افغانستان جنجالی شد

دکترین سیاست خارجی ترامپ چیست؟

افزایش شیوع افسردگی در دهه گذشته در آمریکا

بمباران مجدد استان الجوف از سوی جنگنده های آمریکایی

کارنی، مشت آهنین کانادا در برابر رویای امپراتوری ترامپ

ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد

کنایه تند یک نماینده خطاب به ترامپ؛ خدا تو را نگاه داشت تا ...

بخش خصوصی تسهیل گشایش اعتبارات اسنادی را دنبال می‌کند

سنگ‌اندازی فرانسوی‌ها در مذاکرات ایران ـ آمریکا/ مأموریت پاریس برای ایفای نقش پلیس بد؟

آیا جنگی بزرگ در پیش است؟

حمله ارتش رژیم صهیونیستی به خاک سوریه

هشدار گروه مسلح دروزی در سوریه به کابینه الجولانی

دامداران: نرخ شیر بوی زیان می‌دهد

سازمان هواپیمایی کشوری با افزایش غیرمنطقی نرخ بلیت در ایام مناسبتی برخورد می‌کند

وزیر نفت، تکلیف قیمت بنزین سوپر وارداتی را روشن شد/ قیمت نهایی چقدر است؟

توضیحات وزیر نفت درباره قیمت نهایی بنزین سوپر وارداتی

امضای 4 سند مهم همکاری انرژی بین ایران و عراق

امضای 4 سند همکاری مشترک نفتی و گازی با عراق

تکلیف بنزین سوپر وارداتی مشخص شد: قیمت خرید، عوارض و حق گمرک و هزینه حمل و نقل را باید جمع کنیم تا قیمت نهایی را به مردم بگوییم!

سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود

آسیب شناسی عوارض سبز (آلایندگی) واحد های تولیدی، صنعتی، معدنی و خدماتی در کشور و ارائه پیشنهاد های تقنینی

صادرات مدل اشتغال‌زایی بنیاد علوی به آفریقا

واکنش معنادار یک نماینده به طرح ادعایی درباره اموال نمایندگان، قبل و بعد از ورود به مجلس/ کاسبان تحریم بدانند که مذاکرات را تخطئه نکنند

شهرکردباید به شهری با مظاهر دینی، مذهبی، فرهنگی، معرفتی و اقتصادی تبدیل شود

اینتر سخت‌ترین حریف ممکن برای بارسا بود

لائوتارو مارتینز: می‌خواهیم دوباره در فینال لیگ قهرمانان اروپا باشیم

واکنش رنگرز به پیشنهادهای میلیاردی عربستان و چین

واکنش فدراسیون فوتبال به اعزام 3 بازیکن خط‌خوره تیم ملی زنان به چین

توجیه عجیب فدراسیون فوتبال برای سفر بازیکنان خط خورده به چین

صباغیان: به ترامپ امتیازهای بی‌جا ندهیم

تحلیل زیدآبادی از تغییر رویکرد در روابط آمریکا و ویتنام پس از جنگ/ کشورها منافع خود را گروگان گذشته نمی‌کنند

اقدامات تحریک‌آمیز آمریکا، جدیت آنها در مذاکرات را زیر سوال خواهد برد

والتز: همه گزینه‌ها روی میز است؛ ترامپ درباره ایران جدی است | در تلاشیم ایران را غیرهسته‌ای کنیم

مشاور امنیت ملی آمریکا: ترامپ درباره ایران جدی است/ دیگر نمی‌توانیم به متحدان ناتو کمک‌هزینه بدهیم

قانون امنیت Stablecoin در حال بررسی در سنای آمریکا پیش از تاریخ 26 مهر

آیا پرچم آمریکا هنوز روی ماه برافراشته است؟

سرمقاله اطلاعات/ رویدادها و لغزش‌های ناگوار

ترامپ: حالا همه جهان به ما احترام می‌گذارد!

اختلاف نتانیاهو و همسرش بر سر تعداد اسرای صهیونیستی زنده در غزه

آسمان ترکیه برای نتانیاهو باز می‌شود

کارنامه ضعیف تحقق درآمدهای مولدسازی در سال 1403

طرح‌های کیفی‌سازی پالایشگاه‌ها، برای بهبود کیفیت بنزین دنبال می‌شود