ایرانیان جهان

آخرين مطالب

کانادا: کی‌یف از ما نخواسته که نیروی نظامی به اوکراین اعزام کنیم کانادا

کانادا: کی‌یف از ما نخواسته که نیروی نظامی به اوکراین اعزام کنیم
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - مهر / وزیر دفاع کانادا می‌گوید تصمیم این کشور برای اعزام نیروی نظامی ویژه به اوکراین به درخواست کی‌یف صورت نگرفته است.
به نقل از رویترز، «بیل بِلر» وزیر دفاع کانادا که اخیراً اعلام کرده بود که این کشور قصد دارد نیروی نظامی ویژه به اوکراین اعزام کند در پاسخ به خبرنگاران مدعی شد که این تصمیم دولت کانادا با درخواست کی‌یف صورت نگرفته است.
هفته پیش وزیر دفاع کانادا اعلام کرد که اتاوا آماده است تعداد محدودی نیروی نظامی را به اوکراین اعزام کند، اما وظیفه اصلی این نیروها آموزش سربازان اوکراینی است و نه مشارکت در جبهه‌های نبرد.
چهارشنبه گذشته فایننشال‌تایمز به نقل از «یک مقام آگاه و دفاعی اروپا» اعلام کرد اظهارات اخیر امانوئل ماکرون، رییس جمهور فرانسه درباره استقرار احتمالی نیروهای غربی در اوکراین با هدف ایجاد بازدارندگی و راهبرد ابهام در برابر روسیه بود و همه می دانند که هم‌اکنون نیروهای ویژه غربی در اوکراین حضور دارند.
این مقام دفاعی اروپایی که فایننشال‌تایمز به نام او اشاره‌ای نکرده دراین‌باره گفت: همه می‌دانند که نیروهای ویژه غربی در اوکراین حضور دارند، اما آنها تاکنون به صورت رسمی آن را تأیید نکرده‌اند.»
«اولاف شولتز»، صدراعظم آلمان هم اعلام کرد که نه کشورهای ناتو و نه کشورهای اتحادیه اروپا نیروی زمینی خود را به اوکراین اعزام نخواهند کرد. پیش از این نیز، دبیر کل ناتو احتمال اعزام نیروی نظامی به اوکراین از سوی کشورهای این ائتلاف را رد کرده بود. دبیر کل ناتو گفت که این ائتلاف برنامه‌ای برای اعزام نیروی نظامی به اوکراین ندارد.
«ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو گزارش‌ها مبنی بر اینکه ناتو قصد اعزام پرسنل نظامی به اوکراین را دارد، را رد کرد. دبیر کل ناتو در در مصاحبه با خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت: ناتو به شکل بی سابقه‌ای از اوکراین حمایت می‌کند. ما این کار را از سال 2014 انجام داده ایم و پس از حمله (روسیه)، آن را افزایش داده ایم. اما هیچ برنامه‌ای برای اعزام نیروهای رزمی ناتو به اوکراین مطرح نیست.
پیش از این «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه هم تأکید کرده بود که رهبران اروپایی درباره امکان اعزام نیروهای نظامی به اوکراین گفت‌وگو کردند، اما هنوز اجماعی وجود ندارد.
ساعاتی پیش «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه اعلام کرد که در صورت اعزام نیروهای غربی به اوکراین، درگیری مستقیم بین ناتو و روسیه نه یک احتمال که اجتناب‌ناپذیر خواهد بود.
همچنین وزرای اتحادیه اروپا از تصویب سیزدهمین بسته تحریمی علیه روسیه خبر دادند که در چارچوب آن اقدامات محدودکننده‌ای علیه 106 شخص حقیقی و 88 شخص حقوقی اعمال شد.
در بیانیه‌ای که از سوی شورا منتشر شده، آمده است: «شورای اتحادیه اروپا تصمیم گرفت که اقدامات محدودکننده‌ای علیه 106 فرد و 88 نهاد دیگر که مسئولیت اقداماتی را که تمامیت ارضی، حاکمیت و استقلال اوکراین را تضعیف یا تهدید می‌کند، اعمال کند».

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1116890/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بالا آمدن آب سد سیمره کابوس کشاورزان عرب رودبار استان ایلام

ثروتمندترین شاهزاده عرب در فهرست میلیاردرهای جهان در سال 2025

مجارستان، بالاخره مقابل اوکراین کوتاه آمد؟

انریکه: می‌توانیم به فینال صعود کنیم/ در بازی برگشت هم اذیت می‌شویم

تأمین سریع دارو در حادثه بندرعباس حتی از چین

اعزام هیأتی از طالبان به کازان

قیمت جهانی طلا چند شد؟

همه همدردی کردند جز این 4 دولت خبیث!

نخستین دیدار وزیر خارجه سوریه با مقامات ارشد آمریکا در نیویورک

وسوسه‌های مالی آمریکا برای کشاندن روسیه و اوکراین به صلح

خطوط قرمز در مذاکرات با آمریکا؛ اقدامات عملی مهم‌تر از توافقات روی کاغذ

ترامپ: دوست دارم پاپ شوم! + فیلم

دلار، خرید طلا را گران کرد

دیپلماسی انفجار

یمن فریاد می‌زند: آمریکا از سلاح‌های ممنوعه استفاده کرده است

سقوط آزاد قیمت طلا در بازار امروز 10 اردیبهشت ماه

اصرار عجیب برای وجاهت بخشیدن به کارگروه مافیایی FATF

با دروغ سرمایه‌گذاری هزار میلیاردی، آمریکا را کعبه آمال جا نزنید!

سرمقاله اعتماد/ اهداف انقلاب اسلامی از نگاه بنیان‌گذار (12)

عصبانیت زن آمریکایی از مردی که کلاه ترامپ بر سر دارد

وداع تلخ پدر فلسطینی با فرزندانش در پی حملات هوایی به غزه

اظهارات نصیری اقدم درخصوص دستمزدها

کود اضافه داری؟ ابزارآلات کشاورزیت بلااستفاده‌ست؟ تو باغبون مشتریش منتظرته

تاکید بر همکاری ‌های دو جانبه بنیاد مازندران با دانشگاه علوم کشاورزی

استاندار فارس: حجم مبادلات اقتصادی ایران و عمان افزایش یابد

سفر مقامات اقتصادی سئول به واشنگتن برای گفت‌وگو درباره تعرفه‌ها

تحقق رشد اقتصادی امسال نیازمند 7900 همت منابع مالی است

فرمول اقتصادی تنش‌زدایی

سرمقاله هم میهن/ ریشه ناکارآمدی اداری

تیراندازی مرگبار در سوئد

دریافت 35 هزار میلیارد تومان مالیات از خودرو در 1403

بانک جهانی: قیمت انرژی و مواد غذایی کاهش می‌یابد

چراغ قوه 8 کاره، پاور بانک، چراغ قوه، شیشه شکن و ...

پایان مهلت 50 روزه صمت درباره مجوز سامانه‌های فروش برخط طلا

قیمت جهانی طلا امروز 10 اردیبهشت ماه؛ اونس به 3309 دلار رسید

ترامپ: فکر کردن به چین خواب را از من گرفته است

از تاثیر طالب‌زاده روی پنتاگون تا نقش هوش مصنوعی در آینده جهان

حمله هماهنگ انگلیس و آمریکا به یمن

استفاده از خطرناک‌ترین سلاح‌های ممنوعه از سوی آمریکا علیه یمن – آفتاب نو | اخبار ورزشی

حمله موفق ارتش یمن به ناو هری ترومن از فاصله 900 کیلومتری / دومین گل به خودی عجیب نیروی دریایی آمریکا در ماه‌های اخیر +تصاویر

قیمت جهانی طلا 10 اردیبهشت 1404 | اونس طلا 3309 دلار و 30 سنت

قیمت جهانی نفت 10 اردیبهشت 1404 | برنت 63 دلار و 80 سنت

قیمت جهانی نفت امروز 10 اردیبهشت؛ برنت 63 دلار و 80 سنت شد

ترامپ برای مقابله با ایران نقش «پلیس بد» را به اروپا سپرده است

سرمقاله آرمان ملی/ اروپا و ورود به مذاکرات مسقط

ترامپ: من دوست دارم پاپ باشم

واکنش نمایندگان عراق به حضور الجولانی در نشست اتحادیه عرب

رگبار باران و رعد و برق در 12 استان طی امروز و فردا | ورود توده غلیظ گرد و خاک از عراق به کشور

تولد نخستین گوساله‌های گوزن زرد ایرانی

انقلاب «قهوه» در ایران!