ایرانیان جهان

آخرين مطالب

سرمربی ترکیه ای پرسپولیس هم ایرانی شد؛ همه دنیا می‌دانند الهلال به لحاظ اقتصادی چه تیم بزرگی است!/ کارتال مثل موسیمانه؛ روی اشتباهات فردی گل خوردیم! اخبار ایران

سرمربی ترکیه ای پرسپولیس هم ایرانی شد؛ همه دنیا می‌دانند الهلال به لحاظ اقتصادی چه تیم بزرگی است!/ کارتال مثل موسیمانه؛ روی اشتباهات فردی گل خوردیم!
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان -

ایرانیان جهان

به گزارش آفتاب نو، پس از شکست سنگین پرسپولیس مقابل الهلال در نشست خبری این گونه صحبت کرد…
*/ نیمه اول آنطور که می‌خواستیم نتوانستیم سوار بازی شویم. هر توپی که از دست دادیم روی محوطه ما آمد و همین باعث شد گل بخوریم. همین موضوع هم باعث شد تیم از لحاظ روحی و روانی در نیمه اول اُفت کند. البته ما برای این بازی سه چهار بازیکن مصدوم داشتیم و نتوانستیم از وجودشان استفاده کنیم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
*/ باید واقع بین باشیم. همه دنیا می‌دانند الان الهلال چه تیم بزرگی است و به لحاظ اقتصادی چه تیم بزرگی دارد. عمق ترکیب خوبی دارد و از بازیکنان بزرگی در ترکیبش بهره می‌برد.
*/ هدف ما این بود که اینجا بازی خوبی ارائه کنیم و بتوانیم با خراب کردن بازی حریف حداقل یک امتیاز یا حتی سه امتیاز بگیریم و به کشورمان برگردیم.
*/ روی اشتباهات فردی گل خوردیم. در نیمه دوم به سرعت تغییراتی انجام دادیم و سیستم بازی را هم عوض کردیم. در نیمه دوم بازیکنانم با اعتمادبه‌نفس بالاتری بازی کردند.
*/ در نیمه دوم اشتباهات فردی خیلی زیادی هم نداشتیم. ما بازی را هم در اختیار گرفتیم و با پنالتی هم توانستیم یک گل بزنیم.
*/ یک تیم ممکن است شکست بخورد و چیزی نمی‌توانم در این مورد بگویم، ولی می‌توانم این را بگویم؛ یک تیم خوب فوتبال بازی می‌کند و می‌جنگد و ممکن است با این تلاش خوب ببازد.
*/ من به تیم حریف تبریک می‌گویم. در نهایت این تیم ماست و این بازیکنان ما هستند. عملکرد بعضی از بازیکنان‌مان در این بازی خیلی پایین‌تر از چیزی بود که انتظار داشتم. چند بازیکن ما اشتباهات فردی ساده‌ای انجام دادند.
*/ از قدرت تیم حریف باخبر بودیم ولی آمده بودیم اینجا فوتبال خوبی ارائه کنیم. بعضی وقت‌ها توانستیم و موفق بودیم ولی به خاطر گل‌هایی که در پی اشتباهات فردی خوردیم، تیم از لحاظ روحی اُفت کرد!
*/ به تیم الهلال تبریک می‌گویم. آقای ژسوس سرمربی الهلال را خوب می‌شناسم. در یک چهارم نهایی جام یوفا وقتی مربی فنرباغچه بودم، او مربی بنفیکا بود. دو سال قبل هم که مربی فنرباغچه بودم من جای او آمدم. ژسوس مربی بسیار موفق و باتجربه‌ای است. به او تبریک می‌گویم که انرژی بسیار بالایی دارد و با وجود اینکه سن بالایی دارد، تشنه موفقیت و پیروزی است.
*/ امروز دهمین روزی است که من کنار پرسپولیس هستم و این دومین مسابقه‌ای است که هدایت این تیم را برعهده دارم. ما فقط توانستیم با توجه به فشردگی مسابقات یک تمرین خوب داشته باشیم. فردا باید ریکاوری کنیم و سه روز دیگر هم بازی داریم؛ اصلاً با این شرایط فرصت تمرین نداریم.
*/ حالت نرمال و استاندارد که حداقل یک ماه کنار تیم باشم و تمرین دهم را نداشتم. در نهایت این تیم ماست و این بازیکنان ما هستند. این بازی نمی‌تواند معیاری برای سنجش تیم ما باشد. من به بازیکنانم اعتماد کامل دارم و شک نکنید در لیگ ایران تمام تلاش‌مان را برای موفقیت انجام می‌دهیم.
*/ باید اول واقع‌بین باشیم. ظرفیت تیم ما مشخص است، کیفیت و قدرت ما هم مشخص. قدرت تیمی که امروز با آن بازی کردیم و همینطور النصر هم مشخص است. ما قرار نیست، چون آنها بازیکنان خوبی دارند پا پس بکشیم و کارمان را می‌کنیم.
*/ تمام سعی‌مان را می‌کنیم که سه امتیاز را بگیریم. این بازیکنانی که در اختیار داریم برای ما بهترین بازیکنان ممکن هستند و در نهایت تلاش‌مان را خواهیم کرد که با همین بازیکنان سه امتیاز را بگیریم.
*/ ما فصل قبل در لیگ ایران قهرمان شدیم. برای اینکه در این مسابقات آسیایی بتوانیم درست و خوب رقابت کنیم، باید واقع‌بین باشیم. در این مسابقات باید با اسکواد باکیفیت‌تری حضور داشته باشیم. ما تلاش‌مان را ادامه خواهیم داد و براساس آن در انتهای لیگ براساس جایگاهی که داریم برای سال بعد یک برنامه‌ریزی خواهیم داشت. با مدیریت باشگاه درباره اهداف و برنامه‌ریزی سال بعد صحبت و تصمیم‌گیری می‌کنیم.
اینجا را ببینید: سردارت بین دو نیمه پیراهن خواست؛ کلاهت را بالاتر بگذار آقای کارتال!/ صد رحمت به خریدهای قبلی، فقط فوتبالیست نبودند لااقل آبروی ایران را نمی بردند!
+
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1352716/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بزرگترین تیراندازی‌ها در اروپا

ترامپ: متعهد به خرید و مالکیت بر غزه هستم

دیدار پادشاه اردن و ترامپ در کاخ سفید

اولین بیمار سرطانی در جهان متعلق به سه هزار سال قبل از میلاد است

تروریسم و حملات مسلحانه در اروپا

هدیه جنجال برانگیز نخست وزیر ژاپن به ترامپ خبرساز شد +عکس

آلمان: ایده آواره ساختن فلسطینیان از غزه وحشتناک است

نقد و بررسی بودجه 1404/ چه چیزی از لایحه حذف شد و چرا؟

مهاجرانی: 2 نوبت کالابرگ تا شب عید ارائه می شود

آغوش باز اتحادیه عرب برای الجولانی

هشدار ترسناک ترامپ برای حمله به ایران

ترامپ: متعهد به خرید و مالکیت غزه هستم!

گوجه‌فرنگی ایرانی در بصره؛ رقابتی که کشاورزان عراقی را خشمگین کرده است!

اقدامات فولاد مبارکه باعث افزایش سرمایه‌های اجتماعی در منطقه مبارکه شده است

اعلام حضور الجولانی در نشست اتحادیه عرب

پافشاری ترامپ بر خواست خود برای الحاق کانادا به آمریکا

ایران و عراق در آستانه یک توافق استثنایی

نزدیک‌ترین برخورد سوخو 57 روسی با اف 35 آمریکا

بیانیه تشکل‌ها و مراکز فرهنگی و دانشجویی لرستان در پی بیانات اخیر رهبر انقلاب

بیانیه تشکل‌ها و مراکز دانشجویی لرستان در پی بیانات اخیر رهبر انقلاب

ترامپ: به خاطر کانادا سالانه 200 میلیارد دلار ضرر می‌کنیم

اردوغان: هیچکس توانایی آواره کردن فلسطینیان از غزه را ندارد

ارائه دو نوبت کالابرگ تا شب عید

برترین تیم‌های ایرانی در جهان معرفی شدند

دلیل اصلی مشخص شد؛ چرا بایرن مونیخ از کیت اول خود در لیگ قهرمانان استفاده نمی‌کند؟

مذاکره و توافق با آمریکا در کلام شهید حاج قاسم سلیمانی + فیلم

حمایت مجدد نتانیاهو از طرح ترامپ برای کوچاندن اهالی غزه

واکنش جنجالی وزیر نفت به تحریم نفتی ترامپ علیه ایران

ایلان ماسک خواستار تعطیلی رادیوی اروپای آزاد و صدای آمریکا شد

دولت تا عید دو نوبت کالابرگ تخصیص می‌دهد + عکس

جهانگیری: تحقق آزادی، استقلال، عدالت و حاکمیت رأی آزادنه مردم از آرمان‌های انقلاب بود

ایلان ماسک به دنبال تعطیلی رادیو فردا و صدای آمریکا

رییس اتحادیه طلا: قیمت‌ها کاذب بالا رفته/ حباب سکه2برابر شد

دعوت بسیج اساتید برای حضور در راهپیمایی 22 بهمن

سردار جلالی: مذاکرات با آمریکا هیچ‌ نتیجه‌ای جز تحریم نداشت

دلار‌هایی که ترامپ از جیب اپوزیسیون قطع کرد + فیلم

حضور الجولانی به نمایندگی از سوریه در نشست سران عرب

شریعتمداری: آمریکا در همه مذاکرات سقف و محدودیتی تعیین کرده است/ماجرای تماس با همتی در زمان ریاست بانک مرکزی+فیلم

راز مرگ مرموز خبرنگار معروف کشف شد

شریعتمداری: آمریکا در همه مذاکرات محدودیتی را تعیین کرده است/ماجرای تماس با همتی در زمان ریاست بانک مرکزی+فیلم

برداشت عجیب چپ‌ها از یک فرمان درباره ترامپ/ پیام خاص جلایی‌پور به اصلاح‌طلبان درباره مذاکره با آمریکا

ترامپ: کمک به آفریقای جنوبی را قطع کردیم

شریعتمداری: آمریکا نه این دفعه بلکه همه دفعات، سقف مذاکرات را تعیین کرده است/ماجرای تماس با همتی در زمان ریاست بانک مرکزی+فیلم

آکسیوس: ایران قصد دارد هواپیمای ترامپ را ساقط کند

انقلاب به روایت رادیو لندن

وبسایت نزدیک به جلیلی: پروژه «وفاق» موجب هزینه از رهبری شد

ایران و موقعیت ناخوشایند ترامپ

نتانیاهو: ترامپ مصمم به اجرای طرح خود در غزه است

فوری/ با دستور رئیس جمهور؛شارژ 2 نوبت کالابرگ برای یارانه بگیران | خبر خوش شبانه سخنگوی دولت برای یارانه بگیران

سخنگوی دولت: تا شب عید دو نوبت کالابرگ داده می شود