ایرانیان جهان

آخرين مطالب

خون کودکان یمن بر دستان ترامپ خاورمیانه‌

خون کودکان یمن بر دستان ترامپ
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ترامپ که خود را رئیس‌جمهوری مخالف جنگ‌ها معرفی می‌کرد، اکنون با بمب‌های آمریکایی، کودکان یمنی را به خاک و خون کشیده است. این جنایت نه‌تنها نقاب از چهره فریبکارانه او برداشت، بلکه نشان داد که سیاست‌های کاخ سفید همیشه در خدمت جنگ و ویرانی بوده است.
به گزارش خبرگزاری ایمنا
کودکانی که خواب شیرین را به امید فردایی بهتر در آغوش کشیده بودند، با آتش بمب‌های آمریکایی از خواب بیدار شدند؛ اما دیگر فردایی برایشان نبود. این همان "پایان جنگی" است که ترامپ وعده داده بود؟ یا آغاز فاجعه‌ای دیگر؟
از کاخ سفید تا ویرانه‌های یمن؛ پایان جنگ یا آغاز جنایت؟
دونالد ترامپ، مردی که با شعار پایان دادن به جنگ‌ها پا به کاخ سفید گذاشت، حالا با خون کودکان یمنی، برگ دیگری از کتاب ریاکاری آمریکایی را می‌نویسد. شب گذشته، در حمله‌ای وحشیانه که بسیاری آن را نه "ضربه نظامی"، بلکه "کشتار کودکان" می‌نامند، یمن بار دیگر هدف حملات آمریکا قرار گرفت. این حمله، پرسش‌های بسیاری را در فضای مجازی برانگیخته است: آیا ترامپ، که مدعی بود جنگ‌ها را به پایان می‌رساند، صرفاً نقابی برای ماشین جنگی آمریکا بود؟ آیا این پایان جنگ است یا آغاز نسل‌کشی‌ای خاموش، به نام صلح و به کام صهیونیسم؟
فعالان مجازی، با انتشار تصاویر کودکان زخمی یمنی، جنایت اخیر آمریکا را محکوم کرده‌اند. یکی از کاربران نوشته است: «ترامپ، همان مردی که قول پایان جنگ را داد، حالا با خون کودکان مسلمان، در حال نوشتن تاریخ دیگری برای کاخ سفید است؛ تاریخی که چیزی جز خیانت و فریب در آن نیست.»
در میان این موج اعتراضات، یک حقیقت آشکارتر از همیشه است: آمریکا صلح را نمی‌آورد، بلکه هر جا قدم بگذارد، خاکستر جنگ را بر سر کودکان بی‌گناه فرو می‌ریزد. این همان حقیقتی است که مردم یمن، با جان و خون خود، هر روز به جهان یادآوری می‌کنند.
فعالان مجازی غربی با انتشار تصاویری از کودکان زخمی و آسیب‌دیده یمنی، اقدام اخیر رئیس‌جمهور ایالات متحده دونالد ترامپ را زیر سؤال برده و تصریح کرده‌اند که «او همان کسی است که قرار بود به جنگ‌ها پایان دهد».کاربری در این زمینه نوشته که ادعای ترامپ برای پایان دادن به جنگ‌ها یک دروغ برای گول‌زدن مردم آمریکا بوده. این کاربر تأکید کرده که ترامپ صهیونیست است.

ایرانیان جهان

ایرانیان جهان

ایرانیان جهان

فعالان رسانه‌ای غربی از پشتیبانی واشنگتن از تل‌آویو انتقاد کرده و ترامپ را وسیله‌ای برای دستیابی بنیامین نتانیاهو به خواسته‌هایش توصیف کرده‌اند.

ایرانیان جهان

ایرانیان جهان

به‌شهادت‌رسیدن شمار زیادی از کودکان و مردم غیرنظامی نکته مهم دیگری بوده است که از چشم غربی‌ها دور نمانده است. بسیاری از فعالان مجازی غربی به این موضوع اشاره کرده‌اند که آمریکا حالا کودکانی را که با سختی تمام از گرسنگی در امان مانده بودند؛ با بمب‌های خود از بین می‌برد.

ایرانیان جهان

ایرانیان جهان

تعدادی دیگر از فعالان مجازی هم به اقدامات یمن در تحت‌فشار قرار دادن رژیم صهیونیستی اشاره کرده و این کشور را مورد تمجید قرار داده‌اند.

ایرانیان جهان

یمن دشمن ما نیست فعالان رسانه‌ای آمریکایی تأکید کرده‌اند که یمن دشمن ما نیست. یکی از این فعالان تصویری را منتشر کرده است که در آن، یمن در مقابل گروهی از کفتارها در حال مقاومت است.
مهم نیست به کی رأی بدهی؛ بمب‌ها متوقف نمی‌شوند بخشی از کاربران هم در شبکه اجتماعی ایکس تأکید کرده‌اند که آمریکایی‌ها به هر کسی هم که رأی بدهند؛ باز سیاست این کشور به راه انداختن جنگ و خونریزی است.

ایرانیان جهان

این کارها جواب نمی‌دهد نکته دیگری که کاربران مجازی به آن اشاره کرده‌اند این است که یمن بارها ثابت کرده است که با این اقدامات از هدف خود دست برنمی‌دارد. آن‌ها ابراز تعجب کرده‌اند که چطور آمریکا هنوز این مسئله را متوجه نشده است!

ایرانیان جهان

ما در کنار یمن ایستاده‌ایم ما همه یمنی هستیم این جمله نیز از جمله جملات پرتکرار کاربران غربی بود. این کاربران یمن را به‌خاطر حمایت از فلسطین و ایستادگی در مقابل اسرائیل ستایش کرده و تأکید کرده‌اند که آن‌ها نیز در کنار یمن ایستاده‌اند.
کاربری با به اشتراک گذاشتن فیلم رقص تفنگ مردم یمن درحالی‌که پرچم رژیم صهیونیستی را زیر پا له می‌کنند؛ نوشته که یمن بار دیگر سرپا می‌شود و این چنین می‌رقصد.

ایرانیان جهان

ایرانیان جهان

ایرانیان جهان

جنگی که پایان نیافت
این حملات، لکه ننگی بر تاریخ آمریکا و جنایتی آشکار علیه مردم بی‌دفاع یمن است. ترامپ که شعار «پایان جنگ‌ها» را سر می‌داد، نه‌تنها به این وعده خیانت کرد، بلکه خون کودکان یمنی را به بهای خوش‌خدمتی برای صهیونیسم ریخت. اما تاریخ فراموش نخواهد کرد، و وجدان‌های بیدار جهان این ظلم را بی‌پاسخ نخواهند گذاشت. یمن، با تمام زخم‌هایش، ایستاده است؛ و این خون‌های به‌ناحق ریخته‌شده، آتشی خواهد شد که روزی دامان ستمگران را خواهد گرفت.
کد خبر 849587

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1377156/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

لاپید: نتانیاهو باید ترس از یمنی‌ها را کنار بگذارد

مدودف: عملیات نظامی روسیه در اوکراین ابدی نیست

رویترز: آمریکا و اروپا در حال نهایی‌سازی پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه بین اوکراین و روسیه هستند

آلمان، اوکراین را نا اُمید کرد

شرط عجیب اسراییل برای صدور مجوز ورود کمک‌های غذایی به غزه

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

ارتش پاکستان: پاسخ به هند قطعی و در زمان مشخص از سمت ما خواهد بود

احتمال حذف اسرائیل از معادله توافق هسته‌ای واشنگتن-ریاض

پوتین: مصر شریک کلیدی ما در آفریقا است

فرمانده مقاومت در حمله اسرائیل به شهادت رسید

پیشنهاد آتش‌بس روسیه و اوکراین در حال نهایی شدن است

آلمان، اوکراین را نا اُُمید کرد

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

سفیر روسیه تحریم‌های جدید لندن را «بی‌اثر» خواند

چراغ سبز ترامپ به خزانه‌داری آمریکا برای کاهش تعرفه چین

حمله به نظامیان پاکستان در وزیرستان 9 کشته برجای گذاشت

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

تمدید تعلیق پروازهای سوئیس، آلمان و هند به سرزمین‌های اشغالی

انتقاد رئیس‌جمهوری برزیل از ترامپ در دیدار با پوتین

دستیار پوتین: روسیه دنبال ازسرگیری صادرات گاز به اروپا است

ارتش یمن: به فرودگاه بن‌گوریون حمله موشکی کردیم

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

تصاویری از فرار دسته جمعی شهرک نشینان صهیونیست در پی شلیک موشک یمن

واکنش صهیونیست‌ها به حمله موشکی انصارالله یمن

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

حمله موشکی یمن به فلسطین اشغالی؛ پروازهای فرودگاه تل‌آویو متوقف شد

حماس: حقوق ابتدایی ملت فلسطین قابل مذاکره نیست

پایه‌گذار مفهوم "قدرت نرم"، در 88 سالگی درگذشت

انگلیس: تنش‌ها میان هند و پاکستان نگران‌کننده است

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

آمریکا به اسرائیل: آتش‌بس در غزه را به عملیات نظامی ترجیح می‌دهیم

ترامپ: چین بازارهایش را به روی آمریکا بگشاید

کره شمالی رزمایش موشکی ضدهسته‌ای برگزار کرد

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

روسیه: ایجاد رابطه با طالبان برای منافع ما ضروری است

اسلام‌آباد: هند منبع تأمین مالی ترورها در پاکستان است

شمار شهدای نوار غزه به 52 هزار و 787 نفر رسید

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404

رسانه عبری: تنها در صورت تحقق معامله تبادل اسرا احتمالا ترامپ به اسرائیل سفر می‌کند

توافق روسیه و چین برای کمک به ثبات افغانستان

350 میلیون متر مکعب ناترازی گاز در زمستان گذشته

آمریکا: قصد مداخله در مناقشه هند و پاکستان را نداریم

ترامپ مجری «فاکس نیوز» را به عنوان دادستان فدرال پایتخت آمریکا معرفی کرد

لهستان به دنبال پیمان دفاع مشترک با فرانسه

نماینده مجلس: باید قواعد بازی مدیریت منابع آبی را اصلاح و به روز کنیم

تلاش خاموش هند و پاکستان برای تنش زدایی در میانه‌ی موشک‌پراکنی