ایرانیان جهان

آخرين مطالب

سرگردانی مردم در پرتردد‌ترین فرودگاه اروپا به دلیل قطع برق/ پروازهای فرودگاه «هیترو» به صورت محدود از سر گرفته شد اروپا

سرگردانی مردم در پرتردد‌ترین فرودگاه اروپا به دلیل قطع برق/ پروازهای فرودگاه «هیترو» به صورت محدود از سر گرفته شد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - برنا - گروه بین‌الملل؛ ساعت‌ها پس از انفجار یک پست برق در نزدیکی فرودگاه هیترو لندن و بسته شدن آن، منابع خبری اعلام کردند که پروازها به این فرودگاه ‌«به‌طور محدود» از سر گرفته شده است.
پرواز و فرود هواپیما‌ها در فرودگاه بین‌المللی هیترو لندن از شامگاه پنجشنبه 20 به دلیل قطع گسترده برق تعطیل شد و این شرایط تا اواخر شامگاه جمعه ادامه داشت.
اما بامداد شنبه منابع خبری، همچون خبرگزاری آمریکایی «آسوشیتدپرس» اعلام کردند که چندین فروند هواپیمای مسافربری موفق شدند تا در این فرودگاه، فرود بیایند.
آتش‌سوزی در یک پست برق نزدیک به فرودگاه علت وقوع این حادثه بوده است. فرودگاه هیترو لندن پرترددترین فرودگاه اروپا است.
از سر گرفته شدن محدود پرواز‌ها به هیترو درحالی است که، تارنمای رسمی این فرودگاه پیشتر در بیانیه‌ای اعلام کرده بود که فعالیت پروازی حداقل تا نیمه‌شب (به وقت اروپای مرکزی تا ساعت 1 بامداد شنبه 22 مارس) متوقف خواهد بود تا "ایمنی مسافران و کارکنان تضمین شود".
از مسافران نیز خواسته شده بود که اصلاً به فرودگاه مراجعه نکنند و برای اطلاعات بیشتر با شرکت هواپیمایی خود تماس بگیرند.
حدود 1400 پرواز از صبح امروز لغو شده و هزاران مسافر سرگردان شده‌اند.
آتش‌سوزی در پست برق علت اصلی تعطیلی
بر اساس گزارش‌ها، آتش‌سوزی در یک پست برق در منطقه "هایس" که برق فرودگاه را تأمین می‌کرد، علت اصلی قطع برق بوده است.
گزارش‌ها حاکی از آن هستند که آتش‌نشانی لندن با 10 خودروی آتش‌نشانی و حدود 70 آتش‌نشان در محل حاضر شده است و 150 نفر از مناطق اطراف به صورت پیشگیرانه تخلیه شده‌اند.
در همین حال آتش‌نشانی لندن صبح روز جمعه 21 مارس اعلام کرد که آتش تحت کنترل درآمده است، اما تیم‌ها همچنان در محل باقی خواهند ماند تا بررسی‌های لازم توسط کارشناسان انجام گیرد.
بیش از 16 هزار خانوار بدون برق مانده‌اند
بر اساس اعلام شرکت تامین برق، بیش از 16300 خانوار نیز به دلیل این حادثه دچار قطعی برق شده‌اند.
اد میلیبند، وزیر امنیت انرژی بریتانیا، این حادثه را "فاجعه‌بار" توصیف کرد و گفت که ژنراتور اضطراری فرودگاه نیز تحت تأثیر آتش‌سوزی قرار گرفته است. با این حال، سیستم پشتیبان دیگری در دسترس است که شرکت ملی برق بریتانیا در تلاش است آن را برای بازیابی برق به‌کار گیرد.
یک سخنگوی کر استارمر، نخست‌وزیر بریتانیا، نیز روز جمعه گفت که هنوز برای گمانه‌زنی در مورد علت آتش‌سوزی که باعث قطع برق در فرودگاه هیترو شد و مسافران را در سرتاسر جهان گرفتار کرد، خیلی زود است.
او به خبرنگاران گفت: «بسیار زود است که بگوییم علت آتش‌سوزی چه بوده است، و من شما را از گمانه‌زنی باز می‌دارم. زمان مناسب برای انجام یک تحقیقات کامل وجود خواهد داشت.»
او افزود: «سوال‌هایی برای پاسخ دادن وجود دارند، ما انتظار داریم این سوالات پاسخ داده شوند، اما اولویت ما در حال حاضر رسیدگی مناسب به این حادثه است. هنوز آتش خاموش نشده است. "
میلیبند همچنین گفت: «هنوز زود است که علت دقیق آتش‌سوزی را مشخص کنیم، اما بررسی علت و ارزیابی سطح ایمنی برای تاسیساتی به این بزرگی حیاتی است.»
هدایت پرواز‌ها به فرودگاه‌های دیگر
فرودگاه گت‌ویک لندن در بیانیه‌ای اعلام کرد که در صورت نیاز، پرواز‌های هدایت‌شده از هیترو را خواهد پذیرفت و برنامه پرواز‌های گت‌ویک روز جمعه 21 مارس طبق معمول انجام می‌شود.
برخی شرکت‌های هواپیمایی، از جمله هواپیمایی کانتاس استرالیا، پرواز خود از پرت به پاریس را تغییر مسیر دادند و پرواز شرکت یونایتد ایرلانز آمریکا نیز از نیویورک به ایرلند (شانون) هدایت شد. چندین پرواز از آمریکا نیز در میانه مسیر بازگشتند و به مبدا خود برگشتند.
در آلمان نیز برخی پرواز‌های فرودگاه فرانکفورت به دلیل تعطیلی هیترو لغو شدند.
ادامه اختلال‌ها در روز‌های آینده
در همین حال اپراتور فرودگاه هیترو هشدار داده است که احتمال دارد "اختلال‌های قابل توجهی در روز‌های آینده" ادامه یابد.
شرکت هواپیمایی بریتیش ایرویز نیز اعلام کرد که این تعطیلی "تأثیرات قابل توجهی بر عملکرد این شرکت خواهد داشت، زیرا هیترو یکی از مهم‌ترین مراکز عملیاتی آن به شمار می‌رود. "
رسانه‌های انگلیسی می‌گویند این حادثه باعث رسوایی این کشور و تخریب وجهه آن در جهان شده است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1381924/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

ارتش پاکستان: پاسخ به هند قطعی و در زمان مشخص از سمت ما خواهد بود

احتمال حذف اسرائیل از معادله توافق هسته‌ای واشنگتن-ریاض

پوتین: مصر شریک کلیدی ما در آفریقا است

فرمانده مقاومت در حمله اسرائیل به شهادت رسید

پیشنهاد آتش‌بس روسیه و اوکراین در حال نهایی شدن است

آلمان، اوکراین را نا اُُمید کرد

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

سفیر روسیه تحریم‌های جدید لندن را «بی‌اثر» خواند

چراغ سبز ترامپ به خزانه‌داری آمریکا برای کاهش تعرفه چین

حمله به نظامیان پاکستان در وزیرستان 9 کشته برجای گذاشت

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

تمدید تعلیق پروازهای سوئیس، آلمان و هند به سرزمین‌های اشغالی

انتقاد رئیس‌جمهوری برزیل از ترامپ در دیدار با پوتین

دستیار پوتین: روسیه دنبال ازسرگیری صادرات گاز به اروپا است

ارتش یمن: به فرودگاه بن‌گوریون حمله موشکی کردیم

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

تصاویری از فرار دسته جمعی شهرک نشینان صهیونیست در پی شلیک موشک یمن

واکنش صهیونیست‌ها به حمله موشکی انصارالله یمن

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

حمله موشکی یمن به فلسطین اشغالی؛ پروازهای فرودگاه تل‌آویو متوقف شد

حماس: حقوق ابتدایی ملت فلسطین قابل مذاکره نیست

پایه‌گذار مفهوم "قدرت نرم"، در 88 سالگی درگذشت

انگلیس: تنش‌ها میان هند و پاکستان نگران‌کننده است

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

آمریکا به اسرائیل: آتش‌بس در غزه را به عملیات نظامی ترجیح می‌دهیم

ترامپ: چین بازارهایش را به روی آمریکا بگشاید

کره شمالی رزمایش موشکی ضدهسته‌ای برگزار کرد

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

روسیه: ایجاد رابطه با طالبان برای منافع ما ضروری است

اسلام‌آباد: هند منبع تأمین مالی ترورها در پاکستان است

شمار شهدای نوار غزه به 52 هزار و 787 نفر رسید

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404

رسانه عبری: تنها در صورت تحقق معامله تبادل اسرا احتمالا ترامپ به اسرائیل سفر می‌کند

توافق روسیه و چین برای کمک به ثبات افغانستان

350 میلیون متر مکعب ناترازی گاز در زمستان گذشته

آمریکا: قصد مداخله در مناقشه هند و پاکستان را نداریم

ترامپ مجری «فاکس نیوز» را به عنوان دادستان فدرال پایتخت آمریکا معرفی کرد

لهستان به دنبال پیمان دفاع مشترک با فرانسه

نماینده مجلس: باید قواعد بازی مدیریت منابع آبی را اصلاح و به روز کنیم

تلاش خاموش هند و پاکستان برای تنش زدایی در میانه‌ی موشک‌پراکنی

انتقاد «بیل گیتس» از «ایلان ماسک»

رسانه های عبری: سفر وزیر دفاع آمریکا به اسرائیل لغو شد

فشار شدید دولت آمریکا بر تل آویو برای رسیدن به توافق با حماس

دستیار ویژه ریگان: آیا ترامپ به جنگ با ایران «نه» می‏‌گوید؟

انگلیس سنگین‌ترین بسته تحریمی علیه روسیه را اعمال کرد

استقبال چین از انتخاب پاپ جدید