ایرانیان جهان

آخرين مطالب

ممنوعیت ورود خودروهای چینی به پایگاه‌های نظامی انگلیس آسیا و اقیانوسیه

ممنوعیت ورود خودروهای چینی به پایگاه‌های نظامی انگلیس
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، وزارت دفاع انگلیس ورود خودروهای برقی دارای قطعات ساخت چین به برخی پایگاه‌های نظامی این کشور را به‌دلیل ملاحظات امنیتی ممنوع اعلام کرده و کارکنان این مراکز موظف شده‌اند خودروهای خود را در فاصله دست‌کم 3 کیلومتری از تأسیسات کلیدی پارک کنند.
این اقدام به‌طور خاص در پایگاه نظامی «آراف وایتون» در منطقه کمبریج‌شر که یکی از مهم‌ترین مراکز اطلاعاتی ارتش انگلیس محسوب می‌شود و میزبان تحلیل‌گران اطلاعاتی کشورهای عضو پیمان «فایو آیز» است، اعمال شده است.
منابع آگاه به نشریه «آی» گفته‌اند که در این پایگاه و برخی مراکز آموزشی مانند دشت سالزبری، محدودیت‌هایی برای تردد خودروهای برقی که از فناوری‌های ساخت چین بهره می‌برند وضع شده است. خبر مرتبط

ایرانیان جهان

بر اساس این گزارش، نگرانی‌ها درباره احتمال ردیابی خودروها یا استفاده از تجهیزات درون آن‌ها برای جمع‌آوری داده‌های حساس موجب شده که مقام‌های امنیتی وزارت دفاع تدابیر احتیاطی را افزایش دهند. هنوز مشخص نیست که این دستورالعمل در سراسر پایگاه‌های نظامی انگلیس اجرا می‌شود یا تنها به برخی مراکز حساس محدود است.
هم‌زمان، وزارت دفاع انگلیس در پاسخ به پرسش نمایندگان مجلس اعیان گفته است که «سیاست متمرکز» و یکپارچه‌ای در این زمینه وجود ندارد، اما برخی پایگاه‌ها بنا به ملاحظات خاص خود ممکن است مقررات سخت‌گیرانه‌تری را اجرا کنند.
طبق گزارش‌ها، خودروی برقی به‌دلیل برخورداری از فناوری‌های پیشرفته از جمله دوربین، حسگر، اتصال اینترنتی و حتی میکروفن داخلی، می‌تواند به‌طور بالقوه داده‌هایی را به شرکت‌های سازنده منتقل کند. برخی کارشناسان امنیت سایبری نیز هشدار داده‌اند که این اطلاعات در صورت دسترسی نهادهای ثالث، می‌تواند تهدید بالقوه‌ای برای اماکن حساس باشد.
جیمز بور، کارشناس امنیت سایبری در انگلیس به نشریه «‌آی» گفت: «تقریباً تمام خودروهای برقی به‌طور مداوم داده‌هایی مانند وضعیت باتری، موقعیت مکانی و دیگر اطلاعات فنی را به شرکت‌های تولیدکننده مخابره می‌کنند. این امر در موقعیت‌های عادی اهمیت خاصی ندارد، اما در اماکن حساس ممکن است مورد سوءاستفاده قرار گیرد.»
این در حالی است که بسیاری از برندهای خودروسازی فعال در حوزه خودروهای برقی از جمله ولوو، جگوار، بی‌ام‌و و فولکس‌واگن از قطعات ساخت چین استفاده می‌کنند و برندهایی مانند «بی‌وای‌دی» و «ام‌جی» به‌طور کامل در چین تولید می‌شوند. وزارت دفاع انگلیس نیز در سال‌های اخیر برای تحقق اهداف زیست‌محیطی و کاهش آلایندگی، صدها دستگاه خودروی برقی به ناوگان خود اضافه کرده است.
بر اساس این گزارش، برخی نهادهای امنیتی در انگلیس دستور داده‌اند که مکالمات حساس در داخل خودروهای برقی انجام نشود، زیرا ممکن است از طریق میکروفن‌های داخلی ضبط شده و انتقال یابد. این درحالی است که پارسال هم یک رسانه انگلیسی از کشف دستگاه ردیاب ساخت چین در یکی از خودروهای مورد استفاده دولت انگلیس خبر داده بود.
در حالی‌که استفاده از فناوری‌های پیشرفته در صنعت خودرو امری رایج است، موضوع انتقال داده و ارتباطات دیجیتال میان خودرو و سرورهای خارجی به یکی از دغدغه‌های امنیتی کشورهای مختلف در سال‌های اخیر تبدیل شده است. مقام‌های وزارت دفاع انگلیس از ارائه جزئیات بیشتر درباره دامنه اجرای این محدودیت‌ها خودداری کرده‌اند اما به نظر می‌رسد که این تصمیم با تنش‌ها در سال‌های اخیر، میان لندن و پکن بی‌ارتباط نیست.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1409867/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

لاپید: نتانیاهو باید ترس از یمنی‌ها را کنار بگذارد

مدودف: عملیات نظامی روسیه در اوکراین ابدی نیست

رویترز: آمریکا و اروپا در حال نهایی‌سازی پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه بین اوکراین و روسیه هستند

آلمان، اوکراین را نا اُمید کرد

شرط عجیب اسراییل برای صدور مجوز ورود کمک‌های غذایی به غزه

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

ارتش پاکستان: پاسخ به هند قطعی و در زمان مشخص از سمت ما خواهد بود

احتمال حذف اسرائیل از معادله توافق هسته‌ای واشنگتن-ریاض

پوتین: مصر شریک کلیدی ما در آفریقا است

فرمانده مقاومت در حمله اسرائیل به شهادت رسید

پیشنهاد آتش‌بس روسیه و اوکراین در حال نهایی شدن است

آلمان، اوکراین را نا اُُمید کرد

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

سفیر روسیه تحریم‌های جدید لندن را «بی‌اثر» خواند

چراغ سبز ترامپ به خزانه‌داری آمریکا برای کاهش تعرفه چین

حمله به نظامیان پاکستان در وزیرستان 9 کشته برجای گذاشت

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

تمدید تعلیق پروازهای سوئیس، آلمان و هند به سرزمین‌های اشغالی

انتقاد رئیس‌جمهوری برزیل از ترامپ در دیدار با پوتین

دستیار پوتین: روسیه دنبال ازسرگیری صادرات گاز به اروپا است

ارتش یمن: به فرودگاه بن‌گوریون حمله موشکی کردیم

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

تصاویری از فرار دسته جمعی شهرک نشینان صهیونیست در پی شلیک موشک یمن

واکنش صهیونیست‌ها به حمله موشکی انصارالله یمن

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

حمله موشکی یمن به فلسطین اشغالی؛ پروازهای فرودگاه تل‌آویو متوقف شد

حماس: حقوق ابتدایی ملت فلسطین قابل مذاکره نیست

پایه‌گذار مفهوم "قدرت نرم"، در 88 سالگی درگذشت

انگلیس: تنش‌ها میان هند و پاکستان نگران‌کننده است

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

آمریکا به اسرائیل: آتش‌بس در غزه را به عملیات نظامی ترجیح می‌دهیم

ترامپ: چین بازارهایش را به روی آمریکا بگشاید

کره شمالی رزمایش موشکی ضدهسته‌ای برگزار کرد

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

روسیه: ایجاد رابطه با طالبان برای منافع ما ضروری است

اسلام‌آباد: هند منبع تأمین مالی ترورها در پاکستان است

شمار شهدای نوار غزه به 52 هزار و 787 نفر رسید

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404

رسانه عبری: تنها در صورت تحقق معامله تبادل اسرا احتمالا ترامپ به اسرائیل سفر می‌کند

توافق روسیه و چین برای کمک به ثبات افغانستان

350 میلیون متر مکعب ناترازی گاز در زمستان گذشته

آمریکا: قصد مداخله در مناقشه هند و پاکستان را نداریم

ترامپ مجری «فاکس نیوز» را به عنوان دادستان فدرال پایتخت آمریکا معرفی کرد

لهستان به دنبال پیمان دفاع مشترک با فرانسه

نماینده مجلس: باید قواعد بازی مدیریت منابع آبی را اصلاح و به روز کنیم

تلاش خاموش هند و پاکستان برای تنش زدایی در میانه‌ی موشک‌پراکنی