ایرانیان جهان

آخرين مطالب

چین واردات ال‌ان‌جی از آمریکا را «کاملاً» متوقف کرد آسیا و اقیانوسیه

چین واردات ال‌ان‌جی از آمریکا را «کاملاً» متوقف کرد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - فایننشال تایمز به نقل از داده‌های حمل‌ونقل دریایی اعلام کرد که چین هفته‌هاست که واردات گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) از آمریکا را «به‌طور کامل» متوقف کرده و به این ترتیب، جنگ تجاری با آمریکا را به حوزه همکاری‌های انرژی کشانده است. - اخبار اقتصادی -
به گزارش خبرگزاری تسنیم، فایننشال تایمز روز جمعه به نقل از داده‌های حمل‌ونقل دریایی اعلام کرد که چین بیش از 10 هفته است که واردات گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) از آمریکا را «به‌طور کامل» متوقف کرده و به این ترتیب، جنگ تجاری با آمریکا را به حوزه همکاری‌های انرژی کشانده است.
بر اساس گزارش این روزنامه آمریکاییی، در بحبوحه تشدید تنش‌های تجاری، چین تعرفه‌هایی تا سقف 99 درصد بر هیدروکربن‌های آمریکایی اعمال کرده که عملاً این محصولات را از بازار چین خارج کرده است.
این رویارویی با چین در چارچوب کارزار گسترده‌تر آمریکا علیه شماری از کشورها قرار دارد. در حالی که برای بیشتر تعرفه‌ها توقف 90 روزه در نظر گرفته شده، چین از این تعلیق مستثنی شده و اکنون با تعرفه‌هایی تا 145 درصد مواجه است.
تحقیق ترامپ درباره مواد معدنی در واکنش به چینضربه سنگین چین به صنایع حساس آمریکا در پاسخ، پکن نیز تعرفه‌هایی تا 125 درصد برای واردات کالاهای آمریکایی وضع کرده و صادرات برخی مواد معدنی پیشرفته کلیدی را محدود کرده است.
فایننشال تایمز به نقل از تاجران حوزه انرژی در چین، اعلام کرد که از ماه فوریه، زمانی که یک نفتکش حامل 69 هزار تُن گاز مایع از بندر کورپس کریستی ایالت تگزاس وارد استان فوجیان چین شد، دیگر هیچ محموله‌ای از گاز طبیعی مایع آمریکا وارد چین نشده که این موضوع نشان‌دهنده فروپاشی شدید تجارت انرژی میان دو کشور است.
دومین نفتکش نیز که قرار بود قبل از اعمال تعرفه 15 درصدی در 10 فوریه به چین برسد، به دلیل تأخیر، مسیر خود را به سمت بنگلادش تغییر داد.
این تعرفه از آن زمان به 49 درصد افزایش یافته و گاز آمریکایی را برای خریداران چینی بسیار گران کرده است.
این روزنامه به نقل از آنه-سوفی کوربو، متخصص صنعت گاز در مرکز سیاست جهانی انرژی دانشگاه کلمبیا نوشت: این موضوع پیامدهای بلندمدتی خواهد داشت. من فکر نمی‌کنم واردکنندگان چینی دیگر هیچ قرارداد جدیدی برای خرید ال‌ان‌جی از آمریکا امضا کنند.
بر اساس داده‌های شرکت اطلاعات انرژی کپلر، شرکت‌های چینی مانند پتروچاینا و ساینوپک 13 قرارداد بلندمدت برای خرید گاز مایع از پایانه‌های آمریکایی امضا کرده‌اند که برخی از آن‌ها تا سال 2049 ادامه دارند.
این قراردادها برای آغاز پروژه‌های بزرگ صادرات گاز آمریکا حیاتی بوده‌اند، اما اکنون گفته می‌شود به دلیل تورم و هزینه‌های ناشی از تعرفه‌ها، شرکت‌های توسعه‌دهنده آمریکایی در حوزه گاز طبیعی مایع به‌دنبال بازنگری در شرایط قراردادها هستند.
به گزارش این رسانه، پکن همچنین خرید نفت خام آمریکا را در جریان جنگ تعرفه‌ای تا 90 درصد کاهش داده است.
این بن‌بست با آمریکا می‌تواند باعث تقویت بیش از پیش روابط انرژی چین با روسیه شود و در عین حال، آینده پروژه‌های عظیم توسعه پایانه‌های صادرات گاز در آمریکا و مکزیک را در ابهام قرار دهد.
پیش از این در هفته جاری میلادی، سفیر چین در روسیه اعلام کرد که پکن قصد دارد واردات گاز طبیعی مایع از روسیه را افزایش دهد.
ژانگ هانهویی به خبرنگاران گفت: من کاملاً مطمئنم که خریداران زیادی وجود دارند. خریداران زیادی از سفارت می‌خواهند که به برقراری ارتباط با تأمین‌کنندگان روس کمک کند. فکر می‌کنم قطعاً واردات بیشتری انجام خواهد شد.
وی افزود که دو کشور درباره پروژه پیشنهادی خط لوله «قدرت سیبری 2» از روسیه به چین نیز گفت‌وگو کرده‌اند، اما هنوز مسیر آن نهایی نشده است.
روسیه اکنون پس از استرالیا و قطر، سومین صادرکننده بزرگ گاز طبیعی مایع به چین محسوب می‌شود. سال گذشته، چین بزرگ‌ترین واردکننده ال‌ان‌جی روسیه در آسیا بود و 7 میلیون تُن از این کشور وارد کرد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1412702/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله خراسان/ ضرورت ‌کتاب‌بازی رسانه

تشدید تنش هند و پاکستان؛ 32فرودگاه هند تعطیل و آسمان پاکستان کلیر شد

الزام ادارات به تنظیم دمای محیط کار بر روی 27 درجه

کیهان: مذاکراه با آمریکا را متوقف کنید

بازی مالیاتی شرکت های بزرگ با معافیت‌های رسمی

سفر کاری یک‌روزه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان به شهرستان لنگرود

لاپید: نتانیاهو باید ترس از یمنی‌ها را کنار بگذارد

مدودف: عملیات نظامی روسیه در اوکراین ابدی نیست

رویترز: آمریکا و اروپا در حال نهایی‌سازی پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه بین اوکراین و روسیه هستند

آلمان، اوکراین را نا اُمید کرد

شرط عجیب اسراییل برای صدور مجوز ورود کمک‌های غذایی به غزه

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

ارتش پاکستان: پاسخ به هند قطعی و در زمان مشخص از سمت ما خواهد بود

احتمال حذف اسرائیل از معادله توافق هسته‌ای واشنگتن-ریاض

پوتین: مصر شریک کلیدی ما در آفریقا است

فرمانده مقاومت در حمله اسرائیل به شهادت رسید

پیشنهاد آتش‌بس روسیه و اوکراین در حال نهایی شدن است

آلمان، اوکراین را نا اُُمید کرد

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

سفیر روسیه تحریم‌های جدید لندن را «بی‌اثر» خواند

چراغ سبز ترامپ به خزانه‌داری آمریکا برای کاهش تعرفه چین

حمله به نظامیان پاکستان در وزیرستان 9 کشته برجای گذاشت

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

تمدید تعلیق پروازهای سوئیس، آلمان و هند به سرزمین‌های اشغالی

انتقاد رئیس‌جمهوری برزیل از ترامپ در دیدار با پوتین

دستیار پوتین: روسیه دنبال ازسرگیری صادرات گاز به اروپا است

ارتش یمن: به فرودگاه بن‌گوریون حمله موشکی کردیم

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

تصاویری از فرار دسته جمعی شهرک نشینان صهیونیست در پی شلیک موشک یمن

واکنش صهیونیست‌ها به حمله موشکی انصارالله یمن

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

حمله موشکی یمن به فلسطین اشغالی؛ پروازهای فرودگاه تل‌آویو متوقف شد

حماس: حقوق ابتدایی ملت فلسطین قابل مذاکره نیست

پایه‌گذار مفهوم "قدرت نرم"، در 88 سالگی درگذشت

انگلیس: تنش‌ها میان هند و پاکستان نگران‌کننده است

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

آمریکا به اسرائیل: آتش‌بس در غزه را به عملیات نظامی ترجیح می‌دهیم

ترامپ: چین بازارهایش را به روی آمریکا بگشاید

کره شمالی رزمایش موشکی ضدهسته‌ای برگزار کرد

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

روسیه: ایجاد رابطه با طالبان برای منافع ما ضروری است

اسلام‌آباد: هند منبع تأمین مالی ترورها در پاکستان است

شمار شهدای نوار غزه به 52 هزار و 787 نفر رسید

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404

رسانه عبری: تنها در صورت تحقق معامله تبادل اسرا احتمالا ترامپ به اسرائیل سفر می‌کند

توافق روسیه و چین برای کمک به ثبات افغانستان