ایرانیان جهان

آخرين مطالب

ترامپ: فکر می‌کنم با ایران توافق می‌کنیم/ مسئول جنگ غزه بایدن است ایالات متحده آمریکا

ترامپ: فکر می‌کنم با ایران توافق می‌کنیم/ مسئول جنگ غزه بایدن است
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش دولت بهار به نقل از ایسنا، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور ایالات متحده گفت: «فکر می‌کنم که با ایران به توافق خواهیم رسید» و افزود که «هیچ‌کس بجز من نمی‌توانست این کار را انجام دهد!»
در مصاحبه خود با مجله تایم به مناسبت صدمین روز آغاز ریاست‌جمهوری‌اش، ترامپ در پاسخ به این پرسش که آیا برای دیدار با «مسعود پزشکیان» یا رهبر انقلاب ایران آمادگی و تمایل دارد، گفت: «حتماً.
» رئیس‌جمهور آمریکا همچنین این ادعا را که مانع از اقدام نظامی رژیم صهیونیستی علیه تاسیسات هسته‌ای ایران شده، تکذیب کرد و گفت: «من جلویشان را نگرفتم، بلکه از تسهیل شرایط خودداری کردم، چون باور داریم می‌توانیم توافق کنیم، امیدوارم که بتوانیم.»
او در پاسخ به این پرسش که آیا ممکن است «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پای آمریکا را به جنگ با ایران باز کند، گفت حتی اگر اسرائیل با ایران وارد جنگ شود، ایالات متحده به این جنگ «کشیده نخواهد شد.»
ترامپ سپس تصریح کرد که منظورش از عدم کشیده شدن به جنگ، درگیری ناخواسته و بدون تمایل است. او گفت: «به جنگ کشیده نمی‌شویم، اما اگر توافق حاصل نشود، ممکن است کاملا مشتاقانه وارد جنگ شویم و رهبری گروه را بر عهده خواهم داشت.»
- از قدرت به‌درستی استفاده می‌کنم
رئیس‌جمهور ایالات متحده قدرت اجرایی فراوانی دارد، اما به نظر می‌رسد که ترامپ سعی دارد اختیارات ریاست‌جمهوری را از این هم بیشتر کند. او در این باره گفت: «فکر نمی‌کنم که قدرت را گسترش داده باشم، بلکه از آن به‌گونه‌ای که در ابتدا هم هدفش بوده، استفاده می‌کنم.»
او در ادامه در مواجهه با این پرسش که آیا اختیارات کنگره در زمینه تجارت و تخصیص بودجه را به خود منتقل کرده و تمرکز قدرت در نهاد ریاست‌جمهوری صورت نگرفته، باز هم این اقدام را انکار کرد و گفت: «نه، فکر نمی‌کنم این‌طور باشد. فکر می‌کنم که از قدرت به‌درستی استفاده می‌کنم و وعده‌های انتخاباتی‌ام را تحقق می‌بخشم.»
ترامپ سیاست‌های تعرفه‌ای مبهمی اتخاذ کرده است که در آن تعرفه‌های گمرکی شدیدی علیه برخی کشورها اعمال کرده و در بعضی موارد آن‌ها را پس از تصویب، به تعویق انداخته یا لغو کرده است؛ امری که سرمایه‌گذاران و شرکای تجاری را نسبت به سرنوشت خود مردد کرده است.
با این حال، او از ابزار تعرفه‌ها دفاع کرد و مکرراً وعده داد که قرار است به‌زودی آمریکای امروز را به ثروتمندترین نسخه خود در تاریخ ایالات متحده تبدیل کند؛ اما از ارائه پاسخ روشن به پرسش‌هایی درباره معافیت شرکت‌های کوچک‌تر که بقای آن‌ها در خطر است، خودداری کرد.
ترامپ که در مصاحبه قبلی خود با نشریه تایم وعده داده بود از تمامی فرامین دیوان عالی ایالات متحده تبعیت کند، در پاسخ به این پرسش که چرا در برخی موارد – به‌ویژه در مسائل مهاجران – دستور دادگاه را رعایت نکرده، اظهار بی‌اطلاعی کرد و گفت که اینگونه موارد را به وکلای خود سپرده است.
رئیس‌جمهور آمریکا همچنین با بیان اینکه در دوران ریاست‌جمهوری «جو بایدن» نرخ جرم و جنایت بسیار افزایش یافته، گفت در حال بررسی ملاحظات قانونی است تا در صورت امکان، مجرمان خطرناک آمریکایی را به زندان‌هایی در السالوادور بفرستد؛ زیرا این کار بسیار کم‌هزینه‌تر از نگهداری آن‌ها در آمریکا بوده و قدرت بازدارندگی این مجازات نیز بیشتر است.
ترامپ که در روزهای رقابت انتخاباتی وعده داده بود عاملان یورش به کنگره آمریکا در 6 ژانویه 2021 را از زندان آزاد خواهد کرد، اخیراً بسیاری از آن‌ها را مورد عفو قرار داد، حتی آن‌هایی که به ارتکاب جرایم خشونت‌آمیز اعتراف کرده بودند یا محکوم شده بودند. این در حالی است که چند روز پیش از عفو آن‌ها، «جی‌دی ونس» معاون ترامپ گفته بود «قطعاً» کسانی که مرتکب خشونت شده‌اند عفو نخواهند شد.
رئیس‌جمهور آمریکا در این باره گفت که افراد بسیاری در پرونده‌های دیگر با جرایم سنگین‌تر، مورد عفو قرار گرفته‌اند و با مجازات سنگینی مواجه نشده‌اند، بنابراین او تشخیص داده که هوادارانش در یورش 6 ژانویه نیز نباید مجازات شوند.
او همچنین از عملکرد «ایلان ماسک» و نهاد تحت امرش، یعنی اداره افزایش بهره‌وری دولت آمریکا دفاع کرد و گفت اطلاعات انبوهی که در اختیار این اداره قرار گرفته، فقط و فقط برای یافتن هزینه‌های اضافی دولت استفاده خواهد شد.
اخراج‌های گسترده ترامپ و تیمش نه‌تنها موجب کاهش نیروها در ادارات فدرال شده، بلکه به شرکت‌هایی که با دولت قرارداد دارند نیز فشار آورده است؛ تا جایی که تنها در ماه میلادی گذشته حدود 280 هزار نفر شغل خود را از دست دادند. با این حال، ترامپ باور دارد که برای افزایش کارآمدی در ایالات متحده، این اقدام ضروری است.
- پایان جنگ اوکراین نزدیک است
او خود را تنها فردی دانست که می‌تواند جنگ اوکراین را به پایان رسانده و جلوی کشته‌شدن 3000 نفر در هفته را بگیرد. او گفت: «فکر می‌کنم که این کار را خواهیم کرد و این مسئله حل خواهد شد.»
ترامپ که در رقابت‌های انتخابات ریاست‌جمهوری 2024 بارها گفته بود جنگ اوکراین را در 24 ساعت اولِ ریاست‌جمهوری‌اش تمام می‌کند، در این باره به مجله تایم گفت: «خب، من آن را به معنای واقعی کلمه نگفتم، منظورم استعاری بود. رسانه‌های جعلی مثل همیشه آن را اشتباه برداشت کردند... اما مردم می‌دانند که وقتی آن حرف را زدم، تا حدی به شوخی گفتم.»
ترامپ پایان جنگ اوکراین را نزدیک دانست و با تکرار دوباره این ادعا که اگر به‌جای بایدن، او رئیس‌جمهور آمریکا بود این جنگ هرگز آغاز نمی‌شد، گفت: «سه سال است که آتش این جنگ شعله‌ور است و من سه ماه است روی کارم. حالا از من می‌پرسید چرا انقدر طول کشیده؟!»
او با تاکید بر اینکه در دوران ریاست‌جمهوری «ولادیمیر پوتین» و «ولودیمیر زلنسکی»، صلح امکان‌پذیر است، مدعی شد که پوتین می‌خواهد تمامی اوکراین را تحت کنترل بگیرد، اما تنها به‌خاطر شخص ترامپ است که تا امروز این کار را نکرده است. او گفت: «گفت‌وگوهای خیلی خوبی داشتیم و به توافق خیلی نزدیک شده‌ایم.»
رئیس‌جمهور ایالات متحده بار دیگر آب پاکی را روی دست کی‌یف ریخت و با صراحت گفت که اوکراین نمی‌تواند در ائتلاف نظامی ناتو عضو شود. او گفت: «فکر نمی‌کنم اوکراین هرگز عضو ناتو شود و این از روز اول روشن بود. به‌نظرم همین بحث پیوستن به ناتو بود که باعث شروع جنگ شد. اگر اصلاً این موضوع مطرح نمی‌شد، احتمال خیلی بیشتری وجود داشت که این جنگ از اساس آغاز نشود.»
او همچنین با قاطعیت گفت که شبه‌جزیره کریمه دیگر بخشی از خاک روسیه محسوب می‌شود و پس‌گرفتن آن امکان‌پذیر نیست. ترامپ با اشاره به اینکه مردم این منطقه بیشتر روسی صحبت می‌کنند و روسیه نیز زیردریایی‌های خود را به این منطقه فرستاده، گفت: «کریمه در دست روسیه باقی خواهند ماند.»
- درباره کنترل بر کانال پاناما، جزیره گرینلند و تبدیل کانادا به ایالت پنجاه و یکم آمریکا، شوخی نمی‌کنم
ترامپ در این مصاحبه گفت که درباره کنترل بر کانال پاناما، جزیره گرینلند و تبدیل کانادا به ایالت پنجاه و یکم آمریکا، کاملاً جدی است و شوخی ندارد.
او سلطه ایالات متحده بر پاناما و گرینلند را برای امنیت ملی آمریکا و امنیت بین‌المللی الزامی دانست و گفت آمریکا در سال 200 تا 250 میلیارد دلار برای حفاظت از کانادا هزینه پرداخت می‌کند تا به‌عنوان یک کشور به حیات خود ادامه دهد.
- مسئول جنگ غزه بایدن است
نشریه تایم با اشاره به گزارش یونیسف که بر اساس آن بیش از 300 کودک از زمان شکست آتش‌بس در غزه کشته شده‌اند و بیش از 600 کودک مجروح هستند، این پرسش را مطرح کرد که مسئول این مرگ‌ها کیست.
ترامپ در پاسخ گفت که مسئولیت آن‌ها بیش از همه بر گردن «جو بایدن» است، زیرا به ادعای ترامپ، بایدن با کاهش تحریم‌ها علیه ایران موجب تامین مالی جنبش مقاومت شد و عملیات طوفان الاقصی، جنگ غزه را به راه انداخت!
- عربستان سعودی به پیمان ابراهیم وارد خواهد شد
ترامپ با بیان اینکه عربستان سعودی به پیمان ابراهیم وارد خواهد شد، گفت این اتفاق چندان طول نخواهد کشید. او همچنین با ستایش پیمان ابراهیم به عنوان دستاورد سیاست خارجه خود، گفت بایدن از پیگیری این توافق خودداری کرد و آن را رها کرد.
خبرنگار مجله تایم با اشاره به لغو ویزای 300 دانشجو به دلیل شرکت در اعتراضات دانشگاهی و حمایت از فلسطین، آن را مصداق نقض آزادی بیان دانست و از ترامپ پرسید: «چرا صدها نفر را به خاطر ابراز نظراتشان اخراج می‌کنید؟»
ترامپ در پاسخ مدعی شد که در این تظاهرات‌ها «یهودستیزی» صورت گرفته و به آشوب کشیده شده است. او تخریب دانشگاه و ایجاد آشوب را بهانه‌ای کرد تا سرکوب اعتراضات دانشجویان در آمریکا علیه رژیم صهیونیستی را توجیه کند.
ترامپ همچنین با بیان اینکه راهکارهای قانونی زیادی برای دور سوم ریاست‌جمهوری وی وجود دارد، گفت در حال حاضر حتی به این گزینه فکر هم نمی‌کند و نمی‌خواهد درباره آن صحبت کند.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1421649/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

لاپید: نتانیاهو باید ترس از یمنی‌ها را کنار بگذارد

مدودف: عملیات نظامی روسیه در اوکراین ابدی نیست

رویترز: آمریکا و اروپا در حال نهایی‌سازی پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه بین اوکراین و روسیه هستند

آلمان، اوکراین را نا اُمید کرد

شرط عجیب اسراییل برای صدور مجوز ورود کمک‌های غذایی به غزه

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

ارتش پاکستان: پاسخ به هند قطعی و در زمان مشخص از سمت ما خواهد بود

احتمال حذف اسرائیل از معادله توافق هسته‌ای واشنگتن-ریاض

پوتین: مصر شریک کلیدی ما در آفریقا است

فرمانده مقاومت در حمله اسرائیل به شهادت رسید

پیشنهاد آتش‌بس روسیه و اوکراین در حال نهایی شدن است

آلمان، اوکراین را نا اُُمید کرد

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

سفیر روسیه تحریم‌های جدید لندن را «بی‌اثر» خواند

چراغ سبز ترامپ به خزانه‌داری آمریکا برای کاهش تعرفه چین

حمله به نظامیان پاکستان در وزیرستان 9 کشته برجای گذاشت

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

تمدید تعلیق پروازهای سوئیس، آلمان و هند به سرزمین‌های اشغالی

انتقاد رئیس‌جمهوری برزیل از ترامپ در دیدار با پوتین

دستیار پوتین: روسیه دنبال ازسرگیری صادرات گاز به اروپا است

ارتش یمن: به فرودگاه بن‌گوریون حمله موشکی کردیم

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

تصاویری از فرار دسته جمعی شهرک نشینان صهیونیست در پی شلیک موشک یمن

واکنش صهیونیست‌ها به حمله موشکی انصارالله یمن

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

حمله موشکی یمن به فلسطین اشغالی؛ پروازهای فرودگاه تل‌آویو متوقف شد

حماس: حقوق ابتدایی ملت فلسطین قابل مذاکره نیست

پایه‌گذار مفهوم "قدرت نرم"، در 88 سالگی درگذشت

انگلیس: تنش‌ها میان هند و پاکستان نگران‌کننده است

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

آمریکا به اسرائیل: آتش‌بس در غزه را به عملیات نظامی ترجیح می‌دهیم

ترامپ: چین بازارهایش را به روی آمریکا بگشاید

کره شمالی رزمایش موشکی ضدهسته‌ای برگزار کرد

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

روسیه: ایجاد رابطه با طالبان برای منافع ما ضروری است

اسلام‌آباد: هند منبع تأمین مالی ترورها در پاکستان است

شمار شهدای نوار غزه به 52 هزار و 787 نفر رسید

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404

رسانه عبری: تنها در صورت تحقق معامله تبادل اسرا احتمالا ترامپ به اسرائیل سفر می‌کند

توافق روسیه و چین برای کمک به ثبات افغانستان

350 میلیون متر مکعب ناترازی گاز در زمستان گذشته

آمریکا: قصد مداخله در مناقشه هند و پاکستان را نداریم

ترامپ مجری «فاکس نیوز» را به عنوان دادستان فدرال پایتخت آمریکا معرفی کرد

لهستان به دنبال پیمان دفاع مشترک با فرانسه

نماینده مجلس: باید قواعد بازی مدیریت منابع آبی را اصلاح و به روز کنیم

تلاش خاموش هند و پاکستان برای تنش زدایی در میانه‌ی موشک‌پراکنی