ایرانیان جهان

آخرين مطالب

جهاد تبیین باید در برابر موج اغواگری‌ها و عملیات روانی دشمن تقویت شود ایالات متحده آمریکا

جهاد تبیین باید در برابر موج اغواگری‌ها و عملیات روانی دشمن تقویت شود
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد لاریجانی ظهر سه شنبه طی سخنان تحلیلی در جمع کارکنان، اساتید و دانش پژوهان مؤسسه امام خمینی (ره) اظهار کرد: دشمن در میدان‌هایی که در آن فعال است، باید با حضور فعال ما مواجه شود؛ چراکه عدم حضور در چنین میدان‌هایی به معنای واگذاری عرصه به دشمن خواهد بود.
رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی با بیان اینکه حضور فعال در عرصه‌های تقابل با دشمن، یک ضرورت است، بیان کرد: میدان‌هایی که دشمن در آن‌ها فعالانه عمل می‌کند، محل بی‌تفاوتی ما نیست و باید در این میدان‌ها حضوری هوشمندانه، مؤثر و جهادی داشته باشیم.
تحلیلگر مسائل سیاسی افزود: امروز سلاح ما در برابر دشمنان، جهاد تبیین است؛ جهادی که پایه‌های آن بصیرت و قول سدید است و بصیرت یعنی شناخت دقیق وضعیت، درک شرایط و آمادگی برای قیام و ایفای مسئولیت.
لاریجانی ادامه داد: قول سدید آن چیزی است که قرآن کریم به آن توصیه می‌کند و اهل‌بیت علیهم‌السلام در روایات متعدد آن را تشریح کرده‌اند. سخن صائب، سخنی است که بر حقیقت استوار باشد ضمن اینکه ما نمی‌توانیم با دروغ از حقیقت دفاع کنیم چراکه حذف یا تحریف واقعیت، راهبرد دشمن است و باید مراقب باشیم تا جهاد تبیین از آلودگی به خطا و انحراف در امان باشد.
رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی با بیان اینکه جهاد تبیین باید در برابر موج اغواگری‌ها و عملیات روانی دشمن تقویت شود، ابراز کرد: امروز دشمن با ابزار رسانه، تحریف واقعیت و وارونه‌نمایی حقایق در پی تضعیف جبهه حق و مقاومت است و ما باید در برابر این هجمه، پاسخ روشنگرانه و بصیرانه ارائه دهیم.
تحلیلگر مسائل سیاسی با اشاره به برخی فضاسازی‌ها درباره مذاکرات با آمریکا، عنوان کرد: برخی می‌گویند مذاکرات ناشی از استیصال است و برخی دیگر نیز با بزرگ‌نمایی قدرت دشمن، سعی دارند راه مقاومت را زیر سوال ببرند و حتی برخی در مواضع رهبری نیز تشکیک ایجاد می‌کنند و می‌گویند رهبر انقلاب مذاکرات را نادرست دانسته‌اند، در حالی که معظم‌له همواره بر حفظ عزت ملی و استقلال کشور تأکید داشته‌اند و در برخی موارد، مذاکره غیرمستقیم را به عنوان راهبردی تاکتیکی مطرح کرده‌اند.
وی گفت: مذاکره با دولت ایالات متحده، آسان نیست؛ بلکه دشوار، هزینه‌بر و حتی زهرآلود است چراکه آمریکا کشوری است که دستانش به خون ملت‌های مظلوم از جمله فلسطینیان، آلوده است و این رژیم جنایتکار را نمی‌توان بازیگری قابل اعتماد دانست و فراموشی ماهیت استکباری و ضدبشری آمریکا، بزرگ‌ترین خطا در عرصه دیپلماسی است.
تحلیلگر مسائل سیاسی تأکید کرد: ما به‌دنبال اعتمادسازی با آمریکا و حل مشکلات از مسیر گفت‌وگو با این رژیم نیستیم و هیچ مشکل اساسی‌ای از سوی آمریکا برای ما حل نخواهد شد چراکه ما مستأصل نیستیم و راه‌حل‌ها را باید درون‌زا، مستقل و متکی بر توان داخلی جست‌وجو کرد.
رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی افزود: اقتصاد ایران به دلار وابسته نیست؛ این یک تصویر دروغین است که دشمن می‌خواهد القا کند ضمن اینکه اقتصاد کشور ما به تولید گره خورده و متأسفانه تولید داخلی با چالش‌های جدی روبروست و رهبر معظم انقلاب بارها بر اهمیت تقویت تولید تأکید کرده‌اند.
مقاومت نشانه قدرت است نه ضعف
لاریجانی با رد برخی القائات درباره مقاومت، گفت: مقاومت نشانه ضعف نیست، بلکه نشان از بلوغ فکری و استراتژیک یک ملت دارد ضمن اینکه مسیر تحول و پیشرفت، از راه مقاومت عبور می‌کند.
وی ادامه داد: دکترین مقاومت بر دو اصل کلیدی استوار است: نخست آنکه یک ملت برای پیشرفت و آزادی، باید از سلطه بیگانگان رهایی یابد؛ دوم اینکه از دشمنان نهراسد. دشمنان، تنها جلوه‌ای پوشالی از قدرت دارند و در واقع، فاقد توان واقعی‌اند.
آمریکا اوباش سیاسی جهان است
رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی، آمریکا را «اوباش سیاسی» توصیف کرد و گفت: آمریکا کشوری است که با زور، تهدید و تحریم، می‌خواهد اهدافش را پیش ببرد و حتی خودشان هم اذعان دارند که سیاستشان بر مبنای بی‌قانونی و قلدری است، اما امروز، با شکست‌های پیاپی مواجه شده‌اند.
وی ادامه داد: رژیم صهیونیستی نیز دچار یأس و تزلزل شده است ضمن اینکه دشمن تلاش می‌کند با تبلیغات گسترده، روحیه محور مقاومت را تضعیف کند، اما موفق نخواهد شد.
تحلیلگر مسائل سیاسی با اشاره به سابقه مذاکرات هسته‌ای و توافق برجام، گفت: یکی از اشتباهات در برجام این بود که تنها به حفظ اصل غنی‌سازی اکتفا شد، در حالی که توانمندی هسته‌ای باید در بستر وسیع‌تری حفظ می‌شد و آمریکا تلاش دارد با بهانه‌گیری درباره بمب اتم، پیشرفت‌های علمی ایران را متوقف کند؛ در حالی که جمهوری اسلامی ایران، یکی از پیشرفته‌ترین دانش‌های هسته‌ای جهان اسلام را در اختیار دارد.
لاریجانی در پایان سخنان خود تأکید کرد: رهبر انقلاب بارها هشدار داده‌اند که نباید اشتباهات تلخ گذشته تکرار شود و اعتماد به دشمن، بدون تضمین و حساسیت، یکی از خطاهای بزرگ برجام بود و امروز باید با حداکثر دقت، مسیر تعامل را طی کرد و فریب وعده‌های پوشالی را نخورد.
کد خبر 6451087

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1425095/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ساعت بازی بارسلونا – اینتر / نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا / طارمی به میدان می‌رود؟ | اخبار ورزشی

5 مهاجم با بهترین نرخ گلزنی در پنج لیگ برتر اروپا در فصل 25-2024؛ فقط یک نفر بالاتر از لواندوفسکی

افزایش برداشت گاز قطر از پارس جنوبی

توافق مواد معدنی اوکراین ممکن است امشب امضا شود

تداوم افزایش عرضه ال‌ان‌جی آمریکا به اروپا

ترامپ: اوکراین به‌زودی در هم شکسته خواهد شد

اوکراین به‌زودی درهم‌ خواهد شکست؛ روسیه یک ماشین جنگی عظیم است

بازارهای مالی آمریکا شاهد بدترین آغاز برای یک دوره ریاست‌جمهوری در نیم قرن اخیر بوده‌اند

اوکراین به‌زودی درهم‌ خواهد شکست

اسرائیل در موقعیتی نیست که مذاکرات ایران و آمریکا را برهم بزند

نحوه تبدیل «بنجل» به «بمب نقل ‌وانتقالاتی» توسط دلالان

زیباکلام: تنها کسی که سعی کرد مانند فرد دوم نظام عمل کند احمدی‌نژاد بود

جنگ روایت‌ها در میانه آتش

ارتش پاکستان در خط کنترل مرزی موضع جنگی گرفت

درگیری‌های شدید در دمشق؛ وضعیت امنیتی بحرانی شد

تجاوزات جدید اسرائیل، دادِ «نبیه بری» را هم درآورد

با حقوق یک سال یک کارگر چه چیزهایی می‌توان خرید؟

45 درصد از جمعیت ایران در فقر یا حتی زیر خط فقر زندگی می‌کنند

امضای 4 سند همکاری نفتی با عراق

شهرداری گرگان و بنیاد شهید گلستان برای خدمت به ایثارگران هم‌عهد شدند

طلا جهانی افتاد؛ قیمت سکه مقاومت کرد/ قیمت درهم و دلار روی مرز حساس

زمین‌های خروسی اهواز به‌زودی صاحب سند می‌شوند

کارگران ستون اقتصاد کشور هستند

توسعه همکاری‌های آذربایجان‌غربی با جمهوری آذربایجان

نمایشگاه صنعت مالی؛ حلقه اتصال سرمایه و تولید

کشف 25 هزار لیتر گازوئیل قاچاق در «چهاردنگه»

پروژه های بزرگ بن سلمان به خطر افتادند؟

خراسان جنوبی ویترین فرصت‌های سرمایه‌گذاری خارجی

اِوَز کجاست که پایتخت کتاب ایران شد؟

کیش میزبان خوانندگان مطرح ترکیه و لبنان

برترین گلزنان تاریخ پاری سن ژرمن در لیگ قهرمانان اروپا با حضور کیلیان امباپه و نیمار / عکس

ارنستو والورده: 4 بازیکن منچستریونایتد می‌توانند برای ما دردسرساز شوند

ساعت بازی بارسلونا – اینتر / نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا / طارمی به میدان می‌رود؟

رشد 20 درصدی مبادلات تجاری با قاره آفریقا طی برنامه 5 ساله / هدف گذاری تجارت 10 میلیارد دلاری با تامین زیرساخت‌های حمل ونقلی

رشد 20 درصدی مبادلات تجاری با قاره آفریقا طی برنامه 5 ساله /رشد صادرات با دستان بسته؛ عبور صادرکنندگان از تحریم و رکود

اجلاس ایران و آفریقا مسیر جدید تجارت و سرمایه‌گذاری را باز کرد

توافق احتمالی ایران و آمریکا، موضع تهران در مذاکره با اروپا را تقویت کرده است/ فرصت خوبی برای حل مسائل با اروپا فراهم شده است

هم‌صدایی وزیر اسرائیلی با ادعاهای واهی آمریکا

واکنش کرملین به تهدید زلنسکی علیه رژه روز پیروزی

اوکراین ممکن است امروز توافق معدنی با آمریکا را امضا کند

توافق احتمالی ایران و آمریکا، موضع ایران را در مذاکره با اروپا تقویت کرده است

استیضاح راه؛ انفجار بندر «فرزانه صادق» را حذف می کند؟

امارات مدعی کشف و مصادره محموله مهمات نظامی برای ارتش سودان شد

خارطوم: امارات در کشتار مردم سودان دست دارد

تنش‌های هند و پاکستان؛ دو قدرت هسته‌ای به کدام سو می‌روند؟

پاکستان از گشت‌زنی جنگنده‌های هندی خبر داد

رویترز: اوکراین احتمالا امروز توافق معدنی با آمریکا را امضا می‌کند

روزهای سخت طلای سیاه؛ کاهش قیمت نفت رکورد زد

رکورد عجیب عربستان همه را غافلگیر کرد!

فتاح: باید بساط قراردادهای کوتاه مدت با کارگران برچیده شود