ایرانیان جهان

آخرين مطالب

اظهارات دبیرکل آنروا مُهر تاییدی بر وحشیگری رژیم صهیونیستی است خواندنی ها

اظهارات دبیرکل آنروا مُهر تاییدی بر وحشیگری رژیم صهیونیستی است
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایسنا / حماس اعلام کرد که اظهارات دبیر کل آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی که در آن فاش کرد ارتش صهیونیستی از کارمندان این آژانس به‌عنوان سپر انسانی در جریان بازداشت‌ها استفاده کرده، مهر تاییدی بر وحشیگری این رژیم است.
جنبش مقاومت اسلامی حماس روز سه شنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: تداوم استفاده دولت نتانیاهو از تحمیل گرسنگی به عنوان یک سلاح در نوار غزه، جنایتی جنگی است و در عین حال، بی‌اعتنایی رژیم صهیونیستی به جامعه بین‌المللی و دهن کجی آن به نهادهای قضایی بین‌المللی را نشان می‌دهد.
حماس بیان کرد: ارتش فاشیست صهیونیستی برای شصتمین روز متوالی به محاصره شدید نوار غزه ادامه می‌دهد و تمام راه‌های دسترسی به مایحتاج ضروری از جمله غذا، آب، دارو و سوخت را بسته است. در همین حال، با تمام شدن ذخایر غذایی و هدف قرار گرفتن آن‌ها در جریان بمباران‌ها، بر شدت قحطی و گرسنگی افزوده می‌شود و این بخشی از جنگ وحشیانه و نابودگرانه‌ای است که (رژیم صهیونیستی) علیه نوار غزه به راه انداخته و تلاش‌های هدفمندی برای نابودی تمام عرصه‌های زندگی انجام می‌دهد.
این جنبش افزود: تداوم استفاده دولت تروریستی رژیم صهیونیستی از تحمیل گرسنگی به عنوان سلاحی علیه غیرنظامیان بی‌گناه در نوار غزه، نوعی توهین به جامعه بین‌المللی و بی‌توجهی به ارزش‌ها و قوانین بشردوستانه و در عین حال، دهن کجی به نهادهای بین‌المللی، و در درجه اول دیوان بین‌المللی دادگستری است که جلسات استماع خود درباره تعهدات انسانی رژیم صهیونیستی را برگزار می‌کند.
حماس اعلام کرد: اظهارات فیلیپ لازارینی، دبیر کل آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی «آنروا» که در آن فاش کرد ارتش صهیونیستی از کارمندان این آژانس به عنوان سپر انسانی در جریان بازداشت‌ها استفاده کرده است، مهر تاییدی بر وحشیگری این رژیم سرکش و ناقض ارزش‌های انسانی و نیز زیر پا گذاشتن تمامی سطوح جرم و جنایت و حمله عمدی و سازمان یافته به سازمان‌های بشردوستانه فعال در نوار غزه است.
جمبش حماس اشاره کرد: ما از همه کشورهای جهان و نهادهای سازمان ملل متحد، به ویژه شورای امنیت، می‌خواهیم که از ارزش‌های انسانیت و عدالت دفاع کنند و به اشغالگران فشار آورند تا محاصره تحمیلی بر بیش از 2. 250. 000 نفر در نوار غزه را لغو کنند و به جنایت تحمیل گرسنگی هدفمند که در برابر چشم و گوش جهانیان ادامه دارد، پایان دهند.
حماس در پایان بیان کرد: ما همچنین بار دیگر از کشورهای عربی و اسلامی و ملت‌های آن‌ها و از مردم آزاده جهان می‌خواهیم که برای امدادرسانی به مردم ما در نوار غزه، اقدام فوری انجام دهند و در تمام سطوح برای باز کردن گذرگاه‌ها، واردات کمک‌ها و تجهیزات امدادی و حمایت و پشتیبانی از پایداری مردم ما در سرزمینشان، دست به کار شوند.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1425341/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

2 جودوکار قمی در ترکیب تیم ملی برای کاپ آزاد اروپا

پوستر زیبای اینتر برای بازی بارسلونا؛ به یاد افسانه مشترک بین ما / عکس

جزئیات نشست دیپلماتیک ایران با انگلیس، فرانسه و آلمان درباره آینده توافق هسته‌ای | مذاکرات حساس ایران با تروئیکای اروپا

پهپاد سبک چینی نارنجک پرتاب می کند

اقدام عجیب در اعزام فوتسال بانوان به چین

واکنش فدراسیون فوتبال به اعزام 3 بازیکن خط‌خوره به چین

پاسخ فدراسیون فوتبال به اقدام عجیب در اعزام تیم ملی فوتسال به چین

حضور سفیر چین در کلاس زبان و ادبیات چینی دانشگاه شهید بهشتی

عکس لو رفته از بابک زنجانی در افغانستان جنجالی شد

دکترین سیاست خارجی ترامپ چیست؟

افزایش شیوع افسردگی در دهه گذشته در آمریکا

بمباران مجدد استان الجوف از سوی جنگنده های آمریکایی

کارنی، مشت آهنین کانادا در برابر رویای امپراتوری ترامپ

ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد

کنایه تند یک نماینده خطاب به ترامپ؛ خدا تو را نگاه داشت تا ...

بخش خصوصی تسهیل گشایش اعتبارات اسنادی را دنبال می‌کند

سنگ‌اندازی فرانسوی‌ها در مذاکرات ایران ـ آمریکا/ مأموریت پاریس برای ایفای نقش پلیس بد؟

آیا جنگی بزرگ در پیش است؟

حمله ارتش رژیم صهیونیستی به خاک سوریه

هشدار گروه مسلح دروزی در سوریه به کابینه الجولانی

دامداران: نرخ شیر بوی زیان می‌دهد

سازمان هواپیمایی کشوری با افزایش غیرمنطقی نرخ بلیت در ایام مناسبتی برخورد می‌کند

وزیر نفت، تکلیف قیمت بنزین سوپر وارداتی را روشن شد/ قیمت نهایی چقدر است؟

توضیحات وزیر نفت درباره قیمت نهایی بنزین سوپر وارداتی

امضای 4 سند مهم همکاری انرژی بین ایران و عراق

امضای 4 سند همکاری مشترک نفتی و گازی با عراق

تکلیف بنزین سوپر وارداتی مشخص شد: قیمت خرید، عوارض و حق گمرک و هزینه حمل و نقل را باید جمع کنیم تا قیمت نهایی را به مردم بگوییم!

سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود

آسیب شناسی عوارض سبز (آلایندگی) واحد های تولیدی، صنعتی، معدنی و خدماتی در کشور و ارائه پیشنهاد های تقنینی

صادرات مدل اشتغال‌زایی بنیاد علوی به آفریقا

واکنش معنادار یک نماینده به طرح ادعایی درباره اموال نمایندگان، قبل و بعد از ورود به مجلس/ کاسبان تحریم بدانند که مذاکرات را تخطئه نکنند

شهرکردباید به شهری با مظاهر دینی، مذهبی، فرهنگی، معرفتی و اقتصادی تبدیل شود

اینتر سخت‌ترین حریف ممکن برای بارسا بود

لائوتارو مارتینز: می‌خواهیم دوباره در فینال لیگ قهرمانان اروپا باشیم

واکنش رنگرز به پیشنهادهای میلیاردی عربستان و چین

واکنش فدراسیون فوتبال به اعزام 3 بازیکن خط‌خوره تیم ملی زنان به چین

توجیه عجیب فدراسیون فوتبال برای سفر بازیکنان خط خورده به چین

صباغیان: به ترامپ امتیازهای بی‌جا ندهیم

تحلیل زیدآبادی از تغییر رویکرد در روابط آمریکا و ویتنام پس از جنگ/ کشورها منافع خود را گروگان گذشته نمی‌کنند

اقدامات تحریک‌آمیز آمریکا، جدیت آنها در مذاکرات را زیر سوال خواهد برد

والتز: همه گزینه‌ها روی میز است؛ ترامپ درباره ایران جدی است | در تلاشیم ایران را غیرهسته‌ای کنیم

مشاور امنیت ملی آمریکا: ترامپ درباره ایران جدی است/ دیگر نمی‌توانیم به متحدان ناتو کمک‌هزینه بدهیم

قانون امنیت Stablecoin در حال بررسی در سنای آمریکا پیش از تاریخ 26 مهر

آیا پرچم آمریکا هنوز روی ماه برافراشته است؟

سرمقاله اطلاعات/ رویدادها و لغزش‌های ناگوار

ترامپ: حالا همه جهان به ما احترام می‌گذارد!

اختلاف نتانیاهو و همسرش بر سر تعداد اسرای صهیونیستی زنده در غزه

آسمان ترکیه برای نتانیاهو باز می‌شود

کارنامه ضعیف تحقق درآمدهای مولدسازی در سال 1403

طرح‌های کیفی‌سازی پالایشگاه‌ها، برای بهبود کیفیت بنزین دنبال می‌شود