ایرانیان جهان

آخرين مطالب

آفریقا به روستاهای ایران می‌آید؛ دعوت برای سرمایه‌گذاری در مناطق روستایی اخبار ایران

آفریقا به روستاهای ایران می‌آید؛ دعوت برای سرمایه‌گذاری در مناطق روستایی
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - مهر / معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور از سرمایه‌گذاران قاره آفریقا دعوت کرد تا با حداقل ریسک ممکن در مناطق روستایی ایران سرمایه‌گذاری کنند.
عبدالکریم حسین زاده معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور در سومین اجلاس همکاری‌های ایران و آفریقا با عرض تسلیت به‌دلیل حادثه ناگواری که در بندرعباس رخ داد و سپاسگزاری از همدلی صادقانه و مشفقانه مردم و همه نیروهای دولتی و غیردولتی برای مدیریت این حادثه و کاهش تلفات جانی آن به ارائه فرصت‌های اقتصادی بخش روستایی کشور و تأثیرگذاری آن در تولید ناخالص ملی پرداخت.
وی افزود: شاید برای برخی تعجب‌آور باشد که امروز در این مراسم حضور دارم. اما واقعیت این است که نزدیک به 29 درصد از تولید ناخالص داخلی کشور در مناطق روستایی صورت می‌گیرد. این مناطق دارای ثروت‌های بیکران و ارزشمندی هستند که نیازمند سرمایه‌گذاری اساسی و واقعی‌اند تا ظرفیت‌های بالقوه خود را در توسعه ملی شکوفا سازند.
حسین‌زاده اضافه کرد: کشورهای آفریقایی و دوستان حاضر در این جمع، گام‌های مؤثری در حوزه توسعه روستایی برداشته‌اند و تبدیل به الگوهایی در سطح جهان شده‌اند. اعتقاد دارم که حضور و سرمایه‌گذاری شما در سرزمین ایران می‌تواند بستر مناسبی برای اقدامات مشترک و توسعه‌ای باشد.
وی درباره اقدامات دولت چهاردهم در زمینه سرمایه‌گذاری اظهار داشت: دولت چهاردهم گام‌های مهمی در جهت تسهیل سرمایه‌گذاری برداشته است. یکی از ویژگی‌های اقتصاد کنونی ایران، رقابت محدود در بسیاری از حوزه‌هاست که شاید تاکنون کمتر مورد توجه قرار گرفته است. از این رو تصور می‌کنم اگر سرمایه‌گذاران کشورهای مختلف برای بهره‌برداری از ظرفیت‌های واقعی ایران اقدام کنند، با ریسک بالایی مواجه نخواهند شد.
معاون رئیس جمهور تأکید کرد: دولت آقای پزشکیان تصمیم دارد در پروژه‌های سرمایه‌گذاری مشترک، مشارکت کند و با سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های مورد نیاز، در مسیر توسعه همراه سرمایه‌گذاران باشد. این دولت با عقد قراردادهای بلندمدت و ارائه تسهیلات مناسب، در تلاش است ریسک‌های سیاسی و اقتصادی سرمایه‌گذاران را به حداقل برساند.
حسین‌زاده در ادامه گفت: اجازه بدهید به برخی فرصت‌های سرمایه‌گذاری اشاره کنم؛ یکی از مهم‌ترین حوزه‌های سرمایه‌گذاری، انرژی خورشیدی است. ایران با 300 روز آفتابی در سال و متوسط تابش 5 کیلووات ساعت بر مترمربع در روز، ظرفیت بسیار بالایی در این حوزه دارد. برنامه دولت این است که تا سال 1409، ظرفیت تولید برق خورشیدی کشور را به حدود 130 هزار مگاوات برساند.
وی خاطرنشان کرد: برخی استان‌ها مانند سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان، فارس و اصفهان دارای ظرفیت‌های ویژه‌ای برای سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر هستند. مذاکرات با وزارت اقتصاد و همکاری با وزارت صمت نیز در حال انجام است تا پروژه‌های انرژی تجدیدپذیر در بورس ارائه شود و انرژی تولیدشده به‌صورت تضمین‌شده خریداری شود، تا بازگشت مطمئن سرمایه برای سرمایه‌گذاران تضمین شود.
معاون رئیس جمهور در امور روستایی همچنین با اشاره به اهمیت صنایع دستی ایران اظهار داشت: ایران با تمدنی کهن و فرهنگ غنی، یکی از کشورهای پیشرو در تولید صنایع دستی است. سرمایه‌گذاری در این حوزه می‌تواند سودآوری مناسبی برای دو طرف داشته باشد. صنایع دستی حدود 3.5 درصد از تولید ناخالص ملی ایران را تشکیل می‌دهد و ظرفیت صادراتی بالایی دارد.
وی افزود: در حال حاضر بیش از 370 نوع صنایع دستی در سراسر ایران تولید می‌شود و بخش عمده‌ای از این تولیدات در مناطق روستایی انجام می‌شود که فرصتی ویژه برای توسعه اقتصادی این مناطق محسوب می‌شود.
حسین‌زاده همچنین خاطرنشان کرد: ما نگاه استراتژیکی به برخی صنایع از جمله فرش داریم. شاید خودرو صنعت ملی ما نباشد، اما فرش ایران هم صنعت ملی ما و هم بخشی از هویت ملی ایرانیان است. فرش ایرانی نماد هنر، تاریخ و فرهنگ این سرزمین به‌شمار می‌آید.
معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور، در ادامه سخنان خود گفت: مورد آخر که می‌خواهم به آن اشاره کنم، مربوط به حوزه مواد غذایی و خشکبار است. در حال حاضر در کشور ما، سالانه حدود 15 تا 30 درصد از محصولات کشاورزی معادل حدود 15 تا 30 میلیون تُن به دلیل نبود زیرساخت‌های لازم در حوزه فرآوری، به شکلی کاملاً ابتدایی به بازار عرضه می‌شود در حالی که با انجام سرمایه‌گذاری‌های کلان، این محصولات می‌توانند به برندهای معتبر جهانی تبدیل شوند و سودآوری بسیار بالایی به همراه داشته باشند.
معاون رئیس جمهور در ادامه بیان کرد: به باور من، زمانی که افرادی مانند نلسون ماندلا موفق شدند، قاره آفریقا را توسعه دهند و شخصیت‌هایی چون دزموند توتو در حوزه‌های حقوقی این جغرافیا اثرگذار شدند، نقطه اتکای اصلی آنان بر توسعه روستایی بود. امروز نیز شما آثار آن برکات و پیشرفت‌ها را در اقتصاد جهانی مشاهده می‌کنید.
حسین‌زاده تصریح کرد: اقتصاد ایران در حوزه توسعه روستایی، با توجه به ظرفیت‌های بی‌کرانی که در این مناطق وجود دارد، به طور قطع می‌تواند فرصت‌های فراوانی برای فعالیت‌های اقتصادی مشترک میان ایران و کشورهای دوست به وجود آورد.
وی در ادامه برنامه‌های پیش‌رو را تشریح کرد و گفت: در محل نمایشگاه ایران اکسپو 2025 حضور خواهم داشت و به همراه جمعی از همکارانم و دوستان عزیزی از دیگر کشورها که در قالب گروه‌های دوستی و همکاری‌های بین‌المللی حضور یافته‌اند، نشست‌ها و مذاکراتی خواهیم داشت.
معاون رئیس جمهور افزود: از همه عزیزان دعوت می‌کنم که در این نشست‌ها شرکت کنند تا بتوانیم به تفاهم‌نامه‌های مشترکی در زمینه سرمایه‌گذاری در مناطق روستایی ایران دست یابیم.
حسین‌زاده در پایان تأکید کرد: یقین داشته باشید که ما ریسک سرمایه‌گذاری را برای شما به حداقل ممکن خواهیم رساند و بستری پایدار و سودآور برای سرمایه‌گذاری ایجاد خواهیم کرد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1427393/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رونمایی از گزینه احتمالی ترامپ برای سِمت مشاور امنیت ملی آمریکا

آتش‌ دست از سر اسرائیلی‌ها بر نمی‌دارد

تلاش ماکرون برای تاثیرگذاری بر انتخاب پاپ جدید

سازمان ملل: عادی‌سازی روابط با طالبان نیازمند روند مشخص است

بلو؛ همان ساعت برناردی که همیشه دنبالش بودی

آیا 200 هزار تن برنج در بندر شهید رجایی سوخت؟

درخواست حماس از کشورهای اسلامی برای توقف کشتار در غزه

لاپید: نتانیاهو، بازگرداندن اسیران اسرائیلی را به تعویق می‌اندازد

حادثه امنیتی سخت برای نیروهای صهیونیست در رفح

دست ردِ زلنسکی به سینه پوتین؛ اوکراین پیشنهاد آتش‌بس روسیه را نپذیرفت

پیش‌فروش اینترنتی محصولات شرکت سایپا دیزل از 15 اردیبهشت

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار: گزارشگری مالی شفاف کلید توسعه بازار سرمایه و رشد اقتصادی است

سرمقاله اطلاعات/ آتش در میانه جنگ و جشن

لحظهٔ بمباران فرودگاه نظامی حماه در سوریه توسط جنگنده‌های رژیم اشغالگر

«هند» ورود کالاهای پاکستانی را ممنوع کرد

20 درصد سهمیه وام ازدواج و فرزندآوری بانک‌ها «غیرحضوری» پرداخت می‌شود

سرمقاله وطن امروز/ 2 دریا فکر و یک آیین گفتار

چگونه چین برای فتح جهان آماده می‌شود؟

پاکستان: کانال‌های دیپلماتیک با هند همچنان فعال هستند

حمله موشکی یمن به یافای اشغالی

پایین کشیدن پرچم اسرائیل توسط کودکان حریدی

مراسم هندوها با حداقل 7 کشته و 80 زخمی

استقرار ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه

ساخت 200 هزار مسکن برای معلمان در دستورکار

وعده پرداخت وام اجاره از هفته آینده

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «غلامی»

سرمقاله جوان/ مذاکرات از «سه» گذشت و بازی شروع شد!

جبران ناترازی انرژی با نصب چراغ‌های ال ‌ای دی

سرمقاله ابتکار/ آقای پزشکیان، لطفاً مواظب «نان قرض‌بده‌ها» باش!

تصرف شهر منگوچر در پاکستان توسط جدایی‌طلبان بلوچ

چین: در حال ارزیابی گفت‌وگوهای تعرفه‌ای با آمریکا هستیم

بازار شیرینی تلخ شد

کاهش شکایت از طلافروشی‌های آنلاین

علت طولانی شدن صف دریافت وام ازدواج

جانباز سرافراز «ابوالفضل درمانلو» به خیل همرزمان شهیدش پیوست

سرمقاله شرق/ بر لبه پرتگاه ایستاده‌ایم

حماس: اسرائیل با سرکوب خبرنگاران نمی‌تواند روایت فلسطین را خاموش کند

واکنش وزارت خارجه یمن به حمله پهپادی اسرائیل به ناوگان آزادی

رصد میدانی تخلفات کالابرگی؛ فروش پنیر پیتزا، به جای فروش انواع گوشت!

دانش آموزان عزیز با خواندن وصیتنامه شهدا با سبک زندگی آن‌ها آشنا شوند

سرمقاله همشهری/ زمزمه‌ای در بیات اصفهان

رسانه عبری: آتش‌بس موقت در غزه با شکست مواجه شده است

صعود میلیونی قیمت‌ سکه در بازار؛ دلار به کانال 86 میلیون تومان رسید

شاخص بورس 61 هزار واحد ریخت

سرگیجه در واشنگتن

سرمقاله کیهان/ از این واضح‌تر؟!

هشدار وزارت خارجه یمن نسبت به تداوم جنایات رژیم صهیونیستی در غزه

زلنسکی: اوکراین توسعه برنامه موشکی بالستیک خود را تسریع می‌بخشد

انفجار مرگبار در دومین شهر بزرگ یونان

تلویزیون الجزایر، امارات را «کشورک جعلی» خواند