ایرانیان جهان

آخرين مطالب

با تغییر ساعت ادارات در تابستان چه مقدار صرفه‌جویی خواهیم داشت؟ اخبار ایران

با تغییر ساعت ادارات در تابستان چه مقدار صرفه‌جویی خواهیم داشت؟
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایرنا / قائم‌مقام شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ اعلام کرد: با اجرای تغییر ساعت کاری ادارات از 15 خرداد تا 15 شهریور، امکان صرفه‌جویی 150 تا 170 مگاواتی در مصرف برق شهر تهران فراهم می‌شود که به پایداری شبکه برق در ماه‌های گرم سال کمک خواهد کرد.
بنابر اعلام رییس سازمان اداری و استخدامی کشور؛ ساعت کاری ادارات از نیمه خرداد امسال تغییر خواهد کرد، علاء‌الدین رفیع‌زاده گفته بود: ساعت کار ادارات از 15 خرداد تا 15 شهریور تغییر خواهد کرد و ساعت شروع به کار ادارات 6 صبح است.
«ساعات کاری ادارات در سال 1404 تغییر پیدا خواهد کرد و از 15 خرداد 1404 ساعات اداری از 6 صبح تا 13 ظهر خواهد بود و همه ادارات و سازمان‌های دولتی و خصوصی باید طبق این ساعت کار، فعالیت کنند».
حمیدرضا ملکی وش روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: همچنین اجرای پیشنهاد کاهش ساعات کار ادارات در تهران می‌تواند در تامین برق پایدار برای سایر مشترکان، به‌ویژه مشترکان خانگی و تجاری تاثیر چشمگیری داشته باشد.
وی با بیان اینکه کاهش مصرف انرژی در ساعات اداری نیازمند ابلاغ سازمان امور استخدامی کشور است، افزود: بر اساس مصوبه مجلس، دولت اختیار دارد درخصوص تغییر ساعات اداری تصمیم‌گیری کند.
به گفته وی، شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ به همراه شرکت توانیر پیشنهاد داده‌اند از 15 خرداد تا 15 شهریور، ساعات کاری ادارات از ساعت 6 صبح تا 13 بعدازظهر تنظیم شود.
این مقام مسوول در شرکت برق تهران بزرگ در پاسخ به این سوال که سال گذشته هم تجربه کاهش ساعات اداری داشتیم آیا در آن دوره چقدر صرفه جویی انرژی انجام شد؟ بدون اشاره به میزان انرژی صرفه جویی شده، گفت: در زمستان گذشته چنین تجربه‌ای داشتیم البته در مقطعی کوتاه‌تر که با پایان فصل سرما، ساعت کاری هم به روال سابق بازگشت.
وی ادامه داد: در آن مقطع، دلیل اصلی ناترازی انرژی، کمبود سوخت نیروگاه‌ها بود؛ موضوعی که هر ساله تکرار می‌شود به دلیل همین برخی نیروگاه‌ها به تعمیرات اساسی (اورهال) نیاز پیدا کردند و نیروگاه‌های برق‌آبی نیز تنها با 30 درصد ظرفیت فعال بودند تا ذخیره آب برای ماه‌های تیر و مرداد حفظ شود.
ملکی وش اضافه کرد: امسال زودتر از موعد با ناترازی در تولید و مصرف انرژی مواجه هستیم که نیاز است همه مشترکان (خانگی، تجاری، اداری، اصناف و صنعت) در مصرف برق صرفه جویی لازم را برای عبور از این شرایط داشته باشند.
بازار



در سال‌های اخیر کشور به‌ ویژه کلانشهر تهران با چالش ناترازی تولید و مصرف برق در فصل تابستان مواجه بوده است، این ناترازی عمدتا حاصل افزایش مصرف خانگی و تجاری، محدودیت منابع سوختی برای نیروگاه‌ها و کاهش سطح آب مخازن نیروگاه‌های برق‌آبی است.
در سال‌های گذشته تغییر ساعت اداری در فصل تابستان یکی از راهکارهای اصلی دولت برای مدیریت مصرف برق در پایتخت بود که اجرایی شد.
این اقدام در کنار توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر به‌ ویژه در تهران به عنوان یکی از ابزارهای کاهش فشار بر شبکه برق مورد استفاده قرار گرفت.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1429590/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مشترک مورد نظر اجازه صحبت ندارد

از شریان تا حلقه جلیلی؛ تهران شهر بی‌دفاع

فصل ترمیم کابینه؟

درگیری نیروهای نجباء با هسته‌های خفته تروریستی در حومه بغداد

رسانه عبری: عملیات غزه بعد از سفر ترامپ آغاز می‌شود

تجاوز هوایی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی به الحدیده یمن

سازمان ملل: عملیات نظامی در غزه غیرنظامیان زیادی را به کشتن می‌دهد

اقساط وام مسکن چقدر است؟

پیش‌ بینی بورس سه شنبه 16 اردیبهشت 1404

کمیسیون مسکن دولت تعطیل شد

تشکیل جلسه هماهنگی بزرگداشت شهدای خدمت در بنیاد سمنان

سفر مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان به تهران برای پیگیری ویژه پروژه‌های عمرانی

تهران پایین می‌‏رود؟

حمله جنگنده‌های اسرائیلی به یمن

آلمان در مخالفت با طرح اشغال غزه: نوار غزه متعلق به فلسطینی‌ها است

لیبرمن: حتی ستاد ارتش اسرائیل هم می‌داند این جنگ سیاسی است

مصرف برق در تابستان از 85 هزار مگاوات عبور خواهد کرد

بحران به یک قدمی صندوق‎‌های خالی بازنشستگی رسید

1 میلیارد و 280 میلیون تومان وام مسکن بگیرید، چقدر باید بپردازید؟

هوشمندسازی آرد و نان چرا به تخلف و قاچاق پایان نداد؟

عنصر جولانی خطاب به نتانیاهو: از زیر زمین به سمت شما خواهیم آمد

متحد ترامپ در آستانه روی کار آمدن در رومانی

سقوط سهام وال استریت و کاهش قیمت نفت آمریکا پس از تصمیم اوپک پلاس برای افزایش تولید

نتانیاهو: ما تصمیم گرفتیم عملیاتی قدرتمند در غزه انجام دهیم

پیش بینی قیمت دلار 16 اردیبهشت 1404، دلار به امید مذاکرات، عقب نشست

پیش بینی قیمت طلا و سکه 16 اردیبهشت 1404

اولین نشست اتاق فکر نخبگان شاهد و ایثارگر برگزار شد

چگونه می‌توان بر مساله مهاجرت غلبه کرد؟

پرتاب بمب دودزا به سمت نخست وزیران هلند و لهستان

گفتگوی تلفنی اردوغان و ترامپ درباره سوریه و اوکراین

حمله هوایی آمریکا به جنوب شرقی صنعا

هر 40 دقیقه یک کودک فلسطینی در غزه به شهادت رسیده است

موشک یمنی از 9 لایه دفاعی در فلسطین اشغالی عبور کرد

با تغییر ساعت ادارات در تابستان چه مقدار صرفه‌جویی خواهیم داشت؟

کی گفته خرید بیت کوین سخته؟

رقم قابل توجه حجم کل معاملات بازار ارز تجاری

اگر امروز توافق کنیم بهتر از فرداست

فشار تندروها بر مذاکرات از تهران تا واشنگتن

زاکانی بر لبه تیغ

کابینه بنیامین نتانیاهو کاهش قدرت دادستان کل را تصویب کرد

کاهش یکدست قیمت‌ها در بازار طلا؛ دلار 84 تومان شد

قیمت امروز خودروها؛ یک خودرو 80 میلیون تومان گران شد

خط قرمز حریم خصوصی با پیامک رد شد

توافق ساده است

تحقیر وال استریت ژورنال ازسوی ترامپ!

هند مانور دفاع شهری برگزار می‌کند

دادگاه لاهه شکایت سودان علیه امارات را رد کرد

سه افسر پلیس در حمله مسلحانه در «داغستان» روسیه کشته شدند

تکلیف خودروهایی که در حادثه بندر رجایی بیمه نداشتند چیست؟

دو نشانه غیرقانونی‌بودن معاملات آنلاین طلا را بشناسید