ایرانیان جهان

آخرين مطالب

کشف پیجرهای حاوی مواد منفجره در ترکیه خواندنی ها

کشف پیجرهای حاوی مواد منفجره در ترکیه
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - فارس / منابع ترکیه‌ای می‌گویند نیروهای این کشور سال گذشته یک محموله حاوی پیجر را که دارای مواد منفجره بود، کشف و ضبط کرده‌اند.
رسانه‌های ترکیه خبر دادند این محموله حاوی 1300 دستگاه پیجر بوده که قرار بود به لبنان ارسال شود.روزنامه ترکیه‌ای «صباح» امروز (سه‌شنبه) گزارش داد سازمان اطلاعات این کشور در 20 سپتامبر (30 شهریور 1403) پس از دریافت اطلاعاتی درباره ورود دستگاه‌های مشکوکی که در مسیر ارسال به لبنان بودند، بازرسی فرودگاه‌ها و بنادر این کشور را آغاز کرد تا اینکه اطلاعاتی درباره محموله‌ای که از هنگ کنگ با پرواز خطوط هوایی ترکیه به شماره TK6141 به استانبول رسیده بود، به دست آورد.
این روزنامه افزود این محموله که شامل 4 پالت بار و 61 جعبه کارتنی به وزن 850 کیلوگرم بود، از شرکت (SMT Global Lojistik Limited) آمده بود و قرار بود در 27 همان ماه با پرواز شماره TK830 به بیروت ارسال شود.پس از بررسی محموله مشخص شد که شامل دستگاه‌های برش مواد غذایی است. با بازرسی تمام جعبه‌ها، 300 دستگاه پیجر به همراه کابل‌های مربوطه و همچنین 710 شارژر رومیزی با عبارت BC-144N که برای شارژ بی‌سیم و کابل‌ها و باتری‌های همراه آن طراحی شده بودند، کشف شد.
بازار
صباح نوشت نیروهای امنیتی پس از یافتن این اطلاعات، موضوع را به دادستانی کل ارجاع دادند که دستور مصادره محموله و انجام تجزیه و تحلیل‌های لازم بر روی آن صادر شد. این رسانه ترکیه‌ای افزود که در قسمت باتری این دستگاه‌ها، سه گرم ماده منفجره سفیدرنگ یافت شد که با افزایش دمای دستگاه مشتعل می‌شود و با صدور دستور به دستگاه می‌توان دمای باتری را به درجه معینی رساند که منجر به انفجار شود.
این گزارش در حالی منتشر شده است که لبنان در 30 شهریور ماه سال گذشته شاهد انفجارهای تروریستی دستگاه‌های پیجر بود؛ انفجارهایی که رژیم صهیونیستی مستقیما مسئولیت آن را برعهده گرفت. انفجار پیجرها که در بحبوحه جنگ لبنان رخ داد، منجر به زخمی شدن صدها نفر از مردم لبنان شد. این حادثه که ناشی از جاسازی مواد منفجره در دستگاه‌های ارتباطی و فعال‌سازی آن‌ها از راه دور بود، موجی از محکومیت‌های داخلی و بین‌المللی را به همراه داشت و به عنوان نقض آشکار قوانین بین‌المللی و حمله به غیرنظامیان تلقی گردید. رئیس دستگاه جاسوسی موساد «دیوید بارنیاع» پیشتر اذعان کرده بود که این رژیم اولین 500 دستگاه پیجر بی‌سیم را چند هفته قبل از رویدادهای 7 اکتبر 2023 به لبنان وارد کرده است.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1430147/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انقلاب خورشیدی؟

کنایه‌های عراقچی به ترامپ

قالیباف قربانی انتقام تندروها می شود؟

چشم‏‌های سـوخته کارگران بندر

لاوروف: تقریباً تمام اروپا علیه روسیه می‌جنگند و از زلنسکی حمایت می‌کنند

توافق پارلمان اروپا و چین برای لغو کامل محدودیت‌ تبادلات

«مرتس» در دومین دور رأی‌گیری صدراعظم آلمان شد

قیمت عمده فروشی انواع میوه و صیفی اعلام شد

رشد قابل توجه 37 درصدی تقاضای مصرف برق در کشور

تورم ترکیه در پایین‌ترین سطح سه سال اخیر قرار گرفت

تشدید بحران مسکن با تراکم فروشی؛ کلانشهرها جایی برای نفس کشیدن ندارند

انتقاد نخست‌وزیر مجارستان از طرح عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا

کاهش 20 درصدی مقامات عالی رتبه ارتش آمریکا

مخفیگاه 21 تریلیون دلاری آمریکا مخصوص ثروتمندان

عضو شورای شهر: از توان بانوان در ناوگان حمل و نقل عمومی استفاده شود

نخستین گواهی سپرده خودرو به زودی در بورس رونمایی می‌شود

شماره جدید ماهنامه «شاهد یاران»؛ یادمان «مرد هزارسنگر» سردار شهید سیدمحمد صنیع خانی

تبادل 410 اسیر جنگی میان روسیه و اوکراین

افشای دو طرح رژیم صهیونیستی درباره غزه

مقاومت فلسطین، پهپاد اسرائیلی را سرنگون کرد

نتایج یک نظرسنجی: احتمال وقوع جنگ جهانی سوم در 5 تا 10 سال آینده

اولین واکنش انصارالله یمن به حمله رژیم صهیونیستی به فرودگاه صنعا

حمله رژیم صهیونیستی به فرودگاه صنعا

واکنش منفی بازارهای سهام آلمان به شکست مرتس در انتخابات

قطع سرمایه‌گذاری صندوق نروژ در شرکت‌های حامی رژیم صهیونیستی

واکنش حماس به اظهارات ترامپ

تبادل 205 اسیر بین روسیه و اوکراین

رژیم صهیونیستی، فرودگاه یمن را بمباران کرد

برداشت از خودپرداز هم پولی شد!

هشدار وزیر ارتباطات از شکل‌گیری بازار زیرزمینی رمزارزها

پشت پرده انتقاد مقامات روسی از هندوانه‌های ایرانی چه بود؟

حماس: اظهارات ترامپ تکرار دروغ‌های نتانیاهو است

کاتالین پردویو نخست وزیر موقت رومانی شد

پیام رسان دردسرساز مشاور سابق ترامپ غیرفعال شد

رژیم صهیونیستی در تدارک یک حمله تروریستی دیگر علیه یمن

امیدآفرینی و ایجاد نشاط به پیشرفت کشور کمک خواهد کرد

سرمقاله سازندگی/ اتهام‌زنی به ایران

این‌ها عدد نیستند، انسان‌اند؛ شمار شهدای غزه به 52 هزار و 615 نفر رسید

الحشدالشعبی به وزارتخانه تبدیل می‌شود؟

ناگفته‌های یک تصمیم جسورانه؛ چرا رونیکس وارد دنیای 40 ولت شد؟

هشدار درباره خریدآنلاین طلا؛ توجه به جزئیات قانونی ضروری است

نشست شورای اطلاع رسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

تشریح برنامه‌های «نشر شاهد» در سی و ششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

سیاست‌گذاری‌ها و راهبردهای اطلاع رسانی در بنیاد شهید و امور ایثارگران باید خاص باشد

وقتی نزدیکان ترامپ، زیرپای مشاور جنگ‌طلب او را خالی کردند

کارنامه نفرِ دوم ترامپ؛ دعوا با اروپا و سفر به گرینلند

آتش‌بس هند و پاکستان خاکستر شد

قسط وام جدید مسکن؛ 25 میلیون و 700 هزار تومان!

بسته ویژه بانک مرکزی برای جذب سرمایه‌گذاری در تولید اعلام شد

سرمقاله اطلاعات/ با این یارانه‌ها نمی‌شود