ایرانیان جهان

آخرين مطالب

عضو شورای شهر: از توان بانوان در ناوگان حمل و نقل عمومی استفاده شود اخبار ایران

عضو شورای شهر: از توان بانوان در ناوگان حمل و نقل عمومی استفاده شود
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - فارس / عضو شورای اسلامی شهر تهران خواستار بهره‌گیری از توان بانوان در ناوگان حمل و نقل عمومی شد.
پرویز سروری عضو شورای اسلامی شهر تهران امروز 16 اردیبهشت‌ماه 1404 در صحن علنی شورای شهر گفت: دو دیدگاه در مورد وضعیت شهر تهران مطرح است. گروه اول معتقد است که شرایط تهران خوب نیست و نیاز به نجات دارد، درحالی‌که گروه دوم بر این باور است که تهران درحال‌رشد و پیشرفت است و هر روز به وجهه‌ای جذاب‌تر تبدیل می‌شود. وی از تجمع و جمع‌آوری معتادان متجاهر و کودکان کار به عنوان نمونه‌هایی از تلاش‌ها برای زیباتر کردن تهران یادکرد و بر این باور بود که این اقدامات باعث شده تا مردم تهران از دیدن این معضلات در زندگی روزمره خود رها شوند.سروری همچنین به تغییرات مثبتی که در نقاط مختلف تهران ایجاد شده، مانند تبدیل دره فرحزاد به یک مرکز تفریحی، اشاره کرد و نارضایتی‌های گذشته را به یاد آورد. اصلاحات در ناوگان حمل‌ونقل عمومی و افزایش تعداد اتوبوس‌ها، تجهیز مساجد به امکانات ورزشی، و ساخت بزرگراه‌های جدید نیز از دیگر دستاوردهای این دوره شورا بود که در راستای بهبود کیفیت زندگی شهروندان تهران معرفی شد. عضو شورای اسلامی شهر تهران در پایان ابراز امیدواری کرد که با همکاری و دوستی میان اعضای شورا و شهرداری، خدمات بهتری به مردم ارائه شود و تهران به یکی از دوست‌داشتنی‌ترین شهرهای دنیا تبدیل گردد.
ادعای تعیین تکلیف باغ‌ها توسط اعضای شورا دروغ است
سید احمد علوی در سیصد و بیست و سومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر لازم الاجرا بودن قانون باغات گفت: اینکه در برخی موارد مربوط به زمین‌های زیر 2 هزار متر، افرادی تماس می‌گیرند و با اطلاع از اینکه پرونده‌شان در کارتابل کدام عضو شوراست، درخواست‌هایی مطرح می‌کنند، جای سوال دارد. وی افزود: دیروز درگیر یکی از این پرونده‌ها بودم؛ این افراد ما را در موضع ضعف قرار می‌دهند. این ادعا که عضو شورا می‌تواند پرونده‌ای که مربوط به باغ است را به دلخواه تعیین تکلیف کند، دروغ است و امکان ندارد. علوی از شهروندان خواست اجازه دهند این موضوع در مسیر قانونی خود پیش برود و از مراجع قضایی نیز تقاضا کرد این مشکلات را برطرف کنند تا با چنین مواردی مواجه نشویم.
عضو شورا: از توان بانوان در ناوگان حمل و نقل عمومی استفاده شود
حبیب کاشانی در ادامه این جلسه با اشاره به دسته‌بندی مشترکین برق به خانگی، صنعتی و کشاورزی گفت: 34 میلیون و 200 هزار مشترک خانگی در کشور وجود دارد و اخیراً متوجه شده‌ایم که شرکت برق مبلغ اضافه‌ای در قبوض لحاظ کرده است. وی افزود: اگر وزیر نیرو به عنوان فردی متدین، از این موضوع مطلع شود، از آن جلوگیری خواهد کرد. اگر این رقم 100 هزار تومانی به هر قبض اضافه شود، عدد قابل توجهی خواهد شد. ظاهراً این مبلغ دریافت و ماه بعد کسر می‌شود. تقاضای ما این است که این موضوع در وزارت نیرو بررسی شود. این اقدام خلاف شرع است و ماندن یک ماهه این پول، رقم بالایی را ایجاد می‌کند. کاشانی در بخش دیگری از سخنانش خواستار بهره‌گیری از توان بانوان در ناوگان حمل و نقل عمومی شد و گفت: از مدیران شهری درخواست می‌کنم که بانوانی که گواهینامه پایه یک دارند را در ناوگان شهری به کار گیرند. واگذاری اتوبوس‌ها و تاکسی‌ها به بانوان اقدام شود و محدودیتی که پیش‌تر در جذب بانوان در این زمینه اعلام شده بود، برطرف شود.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1430324/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دور باطل انتخاب وزیر اقتصاد

اثر شلیک ساده‌سازان به مذاکرات

احتمال تکرار خاطره تلخ؛ بازگشت نفت 50 دلاری؟

روابط سودان و امارات قطع شد

پاکستان: به ما حمله شود، هیچکس زنده نخواهد ماند!

انفجار بمب در پاکستان منجر به کشته شدن 7 نظامی شد

50 هزار شیبا رایگان بدون قرعه کشی فقط با ثبت نام بگیر ( فرصت محدود )

برگزاری همایش آموزشی بیمه دی با هدف توسعه دانش فنی شبکه فروش شرق کشور

تغییر خط مقدم از غزه به صنعا

آب‌ها را بدون آگاهی اقلیمی جابه‌جا کردیم

کمیته‌های مقاومت فلسطین در مورد حمله رژیم صهیونیستی به یمن بیانیه دادند

احتمال سفر ترامپ به فلسطین اشغالی طی هفته آینده

درخواست دولت آمریکا برای لغو وضعیت اقامت مهاجران رد شد

صنعت برق چرا درگیر بحران است؟

شیب سبک کاهش قیمت سکه و طلا ادامه پیدا کرد؛ دلار 82 هزار تومان

مدیرعامل بیمه دی: بیمه هوشمند با کارکنان خلاق و با دانش، محقق می شود

انقلاب خورشیدی؟

کنایه‌های عراقچی به ترامپ

قالیباف قربانی انتقام تندروها می شود؟

چشم‏‌های سـوخته کارگران بندر

لاوروف: تقریباً تمام اروپا علیه روسیه می‌جنگند و از زلنسکی حمایت می‌کنند

توافق پارلمان اروپا و چین برای لغو کامل محدودیت‌ تبادلات

«مرتس» در دومین دور رأی‌گیری صدراعظم آلمان شد

قیمت عمده فروشی انواع میوه و صیفی اعلام شد

رشد قابل توجه 37 درصدی تقاضای مصرف برق در کشور

تورم ترکیه در پایین‌ترین سطح سه سال اخیر قرار گرفت

تشدید بحران مسکن با تراکم فروشی؛ کلانشهرها جایی برای نفس کشیدن ندارند

انتقاد نخست‌وزیر مجارستان از طرح عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا

کاهش 20 درصدی مقامات عالی رتبه ارتش آمریکا

مخفیگاه 21 تریلیون دلاری آمریکا مخصوص ثروتمندان

عضو شورای شهر: از توان بانوان در ناوگان حمل و نقل عمومی استفاده شود

نخستین گواهی سپرده خودرو به زودی در بورس رونمایی می‌شود

شماره جدید ماهنامه «شاهد یاران»؛ یادمان «مرد هزارسنگر» سردار شهید سیدمحمد صنیع خانی

تبادل 410 اسیر جنگی میان روسیه و اوکراین

افشای دو طرح رژیم صهیونیستی درباره غزه

مقاومت فلسطین، پهپاد اسرائیلی را سرنگون کرد

نتایج یک نظرسنجی: احتمال وقوع جنگ جهانی سوم در 5 تا 10 سال آینده

اولین واکنش انصارالله یمن به حمله رژیم صهیونیستی به فرودگاه صنعا

حمله رژیم صهیونیستی به فرودگاه صنعا

واکنش منفی بازارهای سهام آلمان به شکست مرتس در انتخابات

قطع سرمایه‌گذاری صندوق نروژ در شرکت‌های حامی رژیم صهیونیستی

واکنش حماس به اظهارات ترامپ

تبادل 205 اسیر بین روسیه و اوکراین

رژیم صهیونیستی، فرودگاه یمن را بمباران کرد

برداشت از خودپرداز هم پولی شد!

هشدار وزیر ارتباطات از شکل‌گیری بازار زیرزمینی رمزارزها

پشت پرده انتقاد مقامات روسی از هندوانه‌های ایرانی چه بود؟

حماس: اظهارات ترامپ تکرار دروغ‌های نتانیاهو است

کاتالین پردویو نخست وزیر موقت رومانی شد

پیام رسان دردسرساز مشاور سابق ترامپ غیرفعال شد