ایرانیان جهان

آخرين مطالب

اسرائیل از تصمیم آمریکا درباره یمن شوکه شد خواندنی ها

اسرائیل از تصمیم آمریکا درباره یمن شوکه شد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایرنا / شبکه العین امارات گفت: اسرائیل از اعلام «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا مبنی بر توقف حملات به حوثی‌ها ( انصارالله ) در یمن به شدت شوکه شد.
شبکه العین امارات در گزارشی به پیامدهای اعلامیه ترامپ مبنی بر آتش بس با انصارالله یمن اشاره کرد و افزود: اعلامیه ترامپ سوالات زیادی را در اسرائیل ایجاد کرد که برجسته‌ترین آن‌ها این بود: آیا آتش‌بس شامل اسرائیل نیز می‌شود؟ این به حملاتی اشاره دارد که اسرائیل علیه اهداف انصارالله در یمن انجام می‌دهد.
شبکه العین اضافه کرد: از قضا، اعلامیه ترامپ اندکی پس از آن صادر شد که اسرائیل یکی از بزرگترین حملات خود را علیه حوثی‌ها (انصارالله) را انجام داد و فرودگاه صنعا و چندین نقطه در مجاورت آن را هدف قرار داد.
بازار


آتش بس با انصارالله بدون اطلاع قبلی به رژیم اسرائیل
این شبکه تلویزیونی امارات افزود: برخلاف حملات قبلی اسرائیل به حوثی‌ها که معمولاً با حملات آمریکا همزمان بود، حمله روز سه شنبه به یمن کاملاً اسرائیلی بود.
شبکه خبری 12 [رژیم] اسرائیل گزارش داد: تل آویو از قبل از اعلام ترامپ در مورد آتش بس با حوثی‌ها مطلع نشده بود و این موجب گلایه مقامات اسرائیل شد.
شبکه العین ادامه داد: چنین شکایتی از سوی مقامات اسرائیل در مورد روابطش با ایالات متحده آمریکا که تل‌آویو آن را تنها متحد خود می‌داند، منحصر به فرد است.
بر اساس این گزارش، «عمیت سیگال» تحلیلگر شبکه 12 رژیم اسرائیل و از نزدیکان «نتانیاهو» در حساب شخصی خود در تلگرام نوشت: اعلامیه ترامپ پیامی قدرتمند برای کل منطقه است.
مقامات رژیم اسرائیل به سازمان رادیو و تلویزیون این رژیم گفتند که ما از بیانیه ترامپ مبنی بر اینکه آمریکا جنگ علیه حوثی‌ها را متوقف خواهد کرد، شگفت‌زده شدیم.
توافق یا بمب؟
سازمان رادیو و تلویزیون رژیم اسرائیل گفت: مقامات اسرائیلی شوکه شدند زیرا ترامپ در اظهارات خود بار دیگر ثابت کرد که توافق را به بمب ترجیح می‌دهد.
«مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا اشاره کرد که هدف از حملات علیه حوثی‌ها (انصارالله یمن)، متوقف کردن تهدید علیه کشتیرانی جهانی بود و چنانچه حملات به کشتی‌ها متوقف شود، ما می‌توانیم حملات خود علیه حوثی‌ها را متوقف کنیم.
اسرائیل در مقابل حوثی‌ها تنها شد
به گزارش شبکه العین یک منبع آگاه رژیم صهیونیستی به روزنامه «جروزالم پست» گفته است که «اسرائیل از قبل از اعلامیه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا، در مورد آتش بس با حوثی‌ها مطلع نشده است.»
این روزنامه افزود: «در جریان حمله روز سه شنبه اسرائیل به حوثی‌ها، دولت و ارتش آمریکا با این منطق که اگر مشکلی پیش بیاید، به تل آویو کمک می‌کنند، از آن‌ها حمایت کردند.»
شبکه 24 رژیم اسرائیل گزارش داد: اکنون پس از اعلامیه دونالد ترامپ مبنی بر آتش بس با حوثی ها، ظاهراً این بدان معناست که اسرائیل در مبارزه علیه حوثی‌ها تنهاست و تل آویو باید پس از هر موشکی که از یمن شلیک می‌شود، تصمیم بگیرد که آیا به حوثی‌ها حمله کند یا خیر؟
روزنامه «اسرائیل هیوم» نیز به اظهارات یک مقام انصارالله یمن مبنی بر اینکه حملات به سرزمین‌های اشغالی فلسطین متوقف نخواهد شد، استناد کرد و نوشت: «ران درمر» وزیر امور راهبردی، از نزدیکان نتانیاهو، روز چهارشنبه برای گفت و گو با مقامات آمریکایی به کاخ سفید خواهد رفت.
این روزنامه به نقل از یک مقام رژیم اسرائیل که با دولت آمریکا در تماس است، نوشت: انتظار می‌رود کاخ سفید ظرف چند ساعت آینده توضیحاتی در مورد آتش‌بس بین آمریکا و انصارالله یمن منتشر کند که طرف اسرائیلی را نیز در بر خواهد گرفت.
این مقام رژیم صهیونیستی که به نام وی اشاره‌ای نشده است، افزود: هنوز مشخص نیست که آیا اسرائیل در توافقی که ترامپ چندی پیش اعلام کرد، گنجانده شده است یا خیر؟
پیشتر دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به خبرنگاران با بیان اینکه «دیشب خبر خوبی دریافت کردیم»، ادعا کرد: «آن‌ها (انصارالله یمن) دیروز به ما گفتند که دیگر نمی‌خواهند بجنگند. ما به آن احترام خواهیم گذاشت. حملات را متوقف خواهیم کرد. آن‌ها تسلیم شده‌اند و مهمتر از آن، ما حرف آن‌ها را مبنی بر اینکه دیگر به کشتی‌ها شلیک نخواهند کرد، خواهیم پذیرفت. این خبری است که اکنون می‌دانیم.»
ترامپ در ادامه ادعاهای خود در مورد حوثی‌ها گفت: «آن‌ها (انصارالله یمن) گفتند، " alt="ایرانیان جهان" width="100%" />

در واکنش به اظهارات ترامپ، «یانیر کوزین» خبرنگار شبکه 13 رژیم صهیونیستی این سوال را مطرح کرد که معنی عبارت «آن‌ها به ما گفتند که دیگر نمی‌خواهند بجنگند» چیست؟ با چه کسی؟ و یعنی چه؟ »
این خبرنگار شبکه 13 رژیم صهیونیستی افزود: «آیا آن‌ها ( انصارالله یمن، متعهد به توقف حملات به اسرائیل شده‌اند؟ زیرا این در اظهارات ترامپ ذکر نشده است، و اگر نه، این به چه معناست که ایالات متحده در این زمینه اسرائیل را رها کرده است؟»
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در کاخ سفید در دیدار با نخست وزیر کانادا مدعی شد: «حوثی‌ها نمی‌خواهند بجنگند» و بمباران‌های آمریکا متوقف خواهد شد.
ترامپ ادعا کرد که انصار الله یمن به دولت او گفته‌اند که دیگر نمی‌خواهند «بجنگند» و حملات به خطوط کشتیرانی دریای سرخ را متوقف خواهند کرد.
رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد: «حوثی‌ها اعلام کرده‌اند که دیگر نمی‌خواهند بجنگند. آن‌ها نمی‌خواهند بجنگند و ما به این موضوع احترام خواهیم گذاشت و بمباران‌ها را متوقف خواهیم کرد و آن‌ها تسلیم شده‌اند، اما مهمتر از آن، ما حرف آن‌ها را که می‌گویند دیگر کشتی‌ها را منفجر نخواهند کرد، خواهیم پذیرفت.»
ترامپ در ادامه ادعاهایش افزود: «ما تازه از این موضوع مطلع شدیم. بنابراین فکر می‌کنم این امر خیلی مثبت است. من حرف آن‌ها را می‌پذیرم و ما بمباران را متوقف خواهیم کرد که بلافاصله لازم‌الاجرا خواهد بود.»
مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا و مشاور موقت امنیت ملی ترامپ نیز که در این دیدار حضور داشت، گفت: حوثی‌ها گروهی هستند با سلاح‌های پیشرفته که کشتیرانی جهانی را تهدید می‌کردند، و هدف ما این بود که این تهدید متوقف شود. اگر قرار است این تهدید متوقف شود، ما هم می‌توانیم عملیات را متوقف کنیم. بنابراین فکر می‌کنم این تحول مهمی است.
ساعتی پیش از سخنان رئیس‌جمهوری آمریکا، اسرائیل صنعا، پایتخت یمن، و فرودگاه بین‌المللی آن را هدف حملات هوایی قرار داد.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1430721/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چرا ترامپ تغییر نام خلیج فارس را مطرح کرد؟

توافقِ در سایه آمریکا و یمن با تسهیل‌گری ایران

فرزندآوری معکوس؛ بررسی رشد منفی موالید در سال 1403

پیشنهادهای بی‌شرمانه!

اشغالگری در روز روشن

ارتش یمن: ضربات سختی به اهداف آمریکایی و صهیونیستی وارد کردیم

پاکستان: هند در حمله دیروز زنان و کودکان بی گناه را هدف گرفت

هند جنگ به پا کرد

روایت پاکستان از سرنگون ساختن جنگنده‌های هندی (زیرنویس فارسی)

نظامیان زن صهیونیست در یک پایگاه به جان هم افتادند

ایرلند ادامه حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه را بشدت محکوم کرد

سازمان بورس درباره عملکرد صندوق های سرمایه گذاری شفاف سازی کرد

وعده‌های سرخرمن یک خودروساز مونتاژی

هندوانه بخوریم یا نه؟!

سوگند اعدام

رویکرد ترامپ در سیاست خارجی و پیامدهای آن برای خاورمیانه و ایران

لق‌لقه دهان ترامپ

تصاویری از کمین «ابواب الجحیم» در شرق رفح

مجروحیت 4 شهرک‌نشین صهیونیست در عملیات تیراندازی در نزدیکی جنین

رسانه عبری: روابط تل‌آویو-واشنگتن در شرایطی بغرنج قرار دارد

افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان

سخنگوی نیروهای مسلح یمن: فرودگاه اسرائیلی «رامون» را هدف قرار داد

14 مگاپروژه وزارت نیرو در حد انشا و بیانیه باقی ماندند!

اگر قرار است خودمان دیزل ژنراتور بخریم وزارت نیرو را تعطیل کنید

سناریوهای پیش روی قیمت دلار؛ آیا 60 هزار تومان می‌شود؟

افت و خیز طرح کالابرگ

خاموشی‌های طبقاتی!

فعال اصلاح طلب: پیشرفت گفت‌وگوها در دور چهارم هم ادامه خواهد داشت

آیا بحران داخلی در رژیم صهیونیستی منجر به تکرار حادثه نوامبر 1995 خواهد شد؟

وزیر دفاع پاکستان: آماده یک جنگ تمام‌عیار هستیم

دو ضربه مقاومت به اشغالگران در کرانه باختری

درخواست حماس از کشورهای عربی و اسلامی درباره غزه

پیش بینی قیمت دلار 18 اردیبهشت 1404

اقتصاد وابسته به نفت پیامدهای اجتماعی و محیط‌زیستی دارد؟

بازدهی بورس در هفته سوم اردیبهشت 1404

پیشبرد مذاکرات با حفظ اصول

فعال اصلاح طلب: ایران باید جنگ افروزان را منزوی کند

چرا قیمت دلار پایین آمد

جنگ‌طلبان از کاخ سفید طرد می‌شوند

نجات سیاسی به بهای خون؛ نتانیاهو به جای توافق، جنگ را برگزید

استقبال عربستان از بیانیه عمان درباره آتش‌بس یمن و آمریکا

بیانیه هشدارآمیز 6 کشور اروپایی به طرح رژیم صهیونیستی برای حضور نظامی در غزه

استفاده از بخش خصوصی مشکل ناترازی‌ها را حل می‌کند

قیمت محصولات سایپا امروز 17 اردیبهشت 1404

تسهیلات فرهنگیان؛ وام بدون ضامن 300 میلیون تومانی به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟

مستأجران باز هم در صف ضامن و سامانه معطل می‌شوند؟

ثبت لحظه‌به‌لحظه مسیر؛ با دوربین خودرو همیشه یک شاهد مطمئن دارید

دبیر سندیکای صنعت برق: مردم بادبزن و آفتابه تهیه کنند!

چرا ایالات متحده توان ورود به جنگ بزرگ را ندارد؟

عارضه خفت‌گیری