ایرانیان جهان

آخرين مطالب

با دست پس زدن و با پا پیش کشیدن آمریکا در قبال چین خواندنی ها

با دست پس زدن و با پا پیش کشیدن آمریکا در قبال چین
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایرنا / اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری ایالات متحده آمریکا گفت که انتظار نمی‌رود در دیدار او و جیمیسون گریر، نماینده تجاری ایالات متحده، با مقامات چینی در اواخر این هفته میلادی، انتظار یک توافق تجاری بزرگ را داشت.
اسکات بسنت وزیر خزانه داری آمریکا سه شنبه شب به فاکس نیوز گفت:«احساس من این است که این موضوع در مورد کاهش تنش خواهد بود، نه در مورد توافق تجاری بزرگ اما ما باید قبل از اینکه بتوانیم به جلو حرکت کنیم، تنش‌زدایی کنیم.»
اظهارات بسنت در حالی مطرح می‌شود که ایالات متحده و چین - دو اقتصاد بزرگ جهان - به عنوان بخشی از یک جنگ تجاری جهانی بزرگتر که توسط دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده، آغاز شده است، تعرفه‌های فزاینده‌ای را علیه یکدیگر اعمال کرده‌اند.
بسنت گفت که ترامپ از «عدم قطعیت استراتژیک» برای «دستیابی به بهترین توافق‌های تجاری ممکن» استفاده می‌کند.
گفت و گوی قریب‌الوقوع میان این دو ابرقدرت می‌تواند نشان‌دهنده ذوب شدن یخ روابط تجاری سردی باشد که تاکنون در دوره دوم ریاست جمهوری ترامپ وجود داشته است. وزیر خزانه داری آمریکا تاکید کرد که ایالات متحده نمی‌خواهد از چین «جدا» شود.
او گفت: «جهان برای توافق به سمت ایالات متحده آمده است و چین قطعه گمشده آن بوده است. ما نمی‌خواهیم جدا شویم؛ چیزی که ما می‌خواهیم تجارت عادلانه است.»
دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه مقامات چین «می‌خواهند» در مورد تجارت با آمریکا دیدار کنند، دوباره تاکید کرد که دو کشور «در زمان مناسب» با یکدیگر دیدار و مذاکره خواهند کرد.
 این اظهارات رئیس‌جمهوری آمریکا در پاسخ به سؤالی در مورد اظهارات اسکات بسنت وزیر خزانه‌داری آمریکا در کنگره مبنی بر اینکه چین «تاکنون» در مورد تجارت با آمریکا «مذاکره» نکرده است، مطرح شد.
با این حال، ترامپ تا پیش از این گفته بود که آمریکا در حال مذاکره با چین در مورد تجارت است، در حالی که پکن انجام گفت و گوها را انکار کرده است.
ترامپ روز سه شنبه به وقت محلی در دفتر کاخ سفید در کنار مارک کارنی نخست‌وزیر کانادا گفت: «آنها می‌خواهند مذاکره کنند و می‌خواهند جلسه‌ای داشته باشند و ما در زمان مناسب با آنها دیدار خواهیم کرد.»
ترامپ در پاسخ به خبرنگاری گفت که هنوز با هیچ‌ مقامی از چین دیدار نکرده است، اما ادعا کرد که اقتصاد پکن به دلیل عدم تجارت با آمریکا «به شدت آسیب دیده است.»
بازار

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1430754/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چرا ترامپ تغییر نام خلیج فارس را مطرح کرد؟

توافقِ در سایه آمریکا و یمن با تسهیل‌گری ایران

فرزندآوری معکوس؛ بررسی رشد منفی موالید در سال 1403

پیشنهادهای بی‌شرمانه!

اشغالگری در روز روشن

ارتش یمن: ضربات سختی به اهداف آمریکایی و صهیونیستی وارد کردیم

پاکستان: هند در حمله دیروز زنان و کودکان بی گناه را هدف گرفت

هند جنگ به پا کرد

روایت پاکستان از سرنگون ساختن جنگنده‌های هندی (زیرنویس فارسی)

نظامیان زن صهیونیست در یک پایگاه به جان هم افتادند

ایرلند ادامه حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه را بشدت محکوم کرد

سازمان بورس درباره عملکرد صندوق های سرمایه گذاری شفاف سازی کرد

وعده‌های سرخرمن یک خودروساز مونتاژی

هندوانه بخوریم یا نه؟!

سوگند اعدام

رویکرد ترامپ در سیاست خارجی و پیامدهای آن برای خاورمیانه و ایران

لق‌لقه دهان ترامپ

تصاویری از کمین «ابواب الجحیم» در شرق رفح

مجروحیت 4 شهرک‌نشین صهیونیست در عملیات تیراندازی در نزدیکی جنین

رسانه عبری: روابط تل‌آویو-واشنگتن در شرایطی بغرنج قرار دارد

افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان

سخنگوی نیروهای مسلح یمن: فرودگاه اسرائیلی «رامون» را هدف قرار داد

14 مگاپروژه وزارت نیرو در حد انشا و بیانیه باقی ماندند!

اگر قرار است خودمان دیزل ژنراتور بخریم وزارت نیرو را تعطیل کنید

سناریوهای پیش روی قیمت دلار؛ آیا 60 هزار تومان می‌شود؟

افت و خیز طرح کالابرگ

خاموشی‌های طبقاتی!

فعال اصلاح طلب: پیشرفت گفت‌وگوها در دور چهارم هم ادامه خواهد داشت

آیا بحران داخلی در رژیم صهیونیستی منجر به تکرار حادثه نوامبر 1995 خواهد شد؟

وزیر دفاع پاکستان: آماده یک جنگ تمام‌عیار هستیم

دو ضربه مقاومت به اشغالگران در کرانه باختری

درخواست حماس از کشورهای عربی و اسلامی درباره غزه

پیش بینی قیمت دلار 18 اردیبهشت 1404

اقتصاد وابسته به نفت پیامدهای اجتماعی و محیط‌زیستی دارد؟

بازدهی بورس در هفته سوم اردیبهشت 1404

پیشبرد مذاکرات با حفظ اصول

فعال اصلاح طلب: ایران باید جنگ افروزان را منزوی کند

چرا قیمت دلار پایین آمد

جنگ‌طلبان از کاخ سفید طرد می‌شوند

نجات سیاسی به بهای خون؛ نتانیاهو به جای توافق، جنگ را برگزید

استقبال عربستان از بیانیه عمان درباره آتش‌بس یمن و آمریکا

بیانیه هشدارآمیز 6 کشور اروپایی به طرح رژیم صهیونیستی برای حضور نظامی در غزه

استفاده از بخش خصوصی مشکل ناترازی‌ها را حل می‌کند

قیمت محصولات سایپا امروز 17 اردیبهشت 1404

تسهیلات فرهنگیان؛ وام بدون ضامن 300 میلیون تومانی به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟

مستأجران باز هم در صف ضامن و سامانه معطل می‌شوند؟

ثبت لحظه‌به‌لحظه مسیر؛ با دوربین خودرو همیشه یک شاهد مطمئن دارید

دبیر سندیکای صنعت برق: مردم بادبزن و آفتابه تهیه کنند!

چرا ایالات متحده توان ورود به جنگ بزرگ را ندارد؟

عارضه خفت‌گیری