هشدار نیویورک تایمز: آمریکاییها برای روزهای سخت آماده شوند
خواندنی ها
بزرگنمايي:
ایرانیان جهان - ایرنا / در حالی که سیاستهای تجاری دونالد ترامپ رئیسجمهور سابق آمریکا، بازارهای جهانی را با موجی از عدمقطعیت و التهاب مواجه کرده، روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی از شهروندان آمریکایی خواست که برای روزهای سخت اقتصادی آماده شوند.
در گزارشی تحلیلی از روزنامه نیویورک تایمز، کارشناسان مالی و تحلیلگران اقتصادی نسبت به افزایش ناپایداری اقتصادی در ایالات متحده هشدار دادهاند و بر اهمیت پسانداز اضطراری برای خانوارهای آمریکایی تاکید کردهاند.
این گزارش در حالی منتشر شده که سیاستهای تجاری و تعرفهای دونالد ترامپ رئیسجمهور آمریکا، با ایجاد تنش در بازارهای بینالمللی و افزایش نگرانیها درباره تورم و رکود احتمالی، باعث سردرگمی و نگرانی بسیاری از شهروندان شده است.
در شرایطی که بازار کار همچنان باثبات است و نرخ بیکاری در ماه آوریل (فروردین) به 4.2 درصد رسید، ترس از آینده و نوسانات شدید در بازارهای مالی باعث شده نیاز به یک سپر مالی قویتر بیش از پیش احساس شود.
«هیچکس نمیتواند آینده را پیشبینی کند»؛ این جمله را «رامیت ستی» نویسنده کتابهای مشهور در حوزه مالی شخصی، در گفت وگو با نیویورک تایمز بیان کرده و افزوده است: «امیدوارم همهچیز به خوبی پیش برود، اما اگر چنین نشود، داشتن یک ذخیره نقدی اضطراری میتواند تعیینکننده بقا یا سقوط مالی ما باشد.»
در این گزارش، نیویورک تایمز با استناد به مشاورههای مالی شرکت سرمایهگذاری «ونگارد» توصیه میکند که هر شهروند آمریکایی باید حداقل مبلغی معادل 2000 دلار یا نیمی از هزینههای ماهانه، هرکدام که بیشتر است، برای روزهای سخت کنار بگذارد. این مبلغ به عنوان حداقل سپر در برابر هزینههای غیرمنتظره مانند تعمیر خودرو، قبض درمانی یا تعمیرات خانه پیشنهاد شده است.
«پائولو کوستا»، اقتصاددان رفتاری ارشد در ونگارد، در این گزارش میگوید: «داشتن 2000 دلار، حتی در ابتداییترین شکل، میتواند افراد را از استفاده از کارتهای اعتباری با بهرههای دو رقمی باز دارد. این مبلغ، هرچند کوچک به نظر برسد، میتواند از بسیاری بحرانهای مالی جلوگیری و آرامش روانی ایجاد کند.»
نیویورک تایمز همچنین تاکید میکند که شهروندان، پس از رسیدن به این سطح پایه، باید در ادامه تلاش کنند تا پساندازی معادل سه تا 6 ماه هزینه زندگی برای شرایط بیکاری یا بحرانهای بزرگتر فراهم آورند. چرا که طبق گزارشهای رسمی، میانگین دوره بیکاری در آمریکا نزدیک به 6 ماه برآورد شده است.
استفن رول، از مدیران پژوهشی دانشگاه واشنگتن در گفتوگو با نیویورک تایمز تاکید میکند: «وجود پسانداز اضطراری یکی از بهترین شاخصهای سلامت مالی افراد است. کسانی که چنین ذخیرهای دارند، در زمان بحران، از مسیر مالی خود خارج نمیشوند و کمتر به بدهیهای ویرانگر دچار میگردند.»
در شرایطی که سیاستهای محافظهکارانه و گاه غیرقابل پیشبینی دولت ترامپ همچنان تأثیر خود را بر بازارها و معیشت مردم میگذارد، نیویورک تایمز با رویکردی هشدارآمیز مینویسد که آمادهسازی مالی شهروندان در برابر شوکهای اقتصادی، یکی از راهبردهای کلیدی برای حفظ ثبات خانوارهاست.
این رسانه معتبر آمریکایی، با نگاهی واقعگرایانه، نتیجهگیری میکند: «شما نمیتوانید بازارهای جهانی یا تصمیمات سیاسی را کنترل کنید، اما میتوانید خود را آماده کنید. داشتن حتی یک پسانداز کوچک، در دورانی پر از ابهام اقتصادی، نهتنها شما را از بدهیهای سنگین نجات میدهد، بلکه پایهای برای امنیت بلندمدت مالی شما خواهد بود.»
بازار ![]()
لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1433416/