پهپاد اسرائیلی در جنوب لبنان سرنگون شد
خواندنی ها
بزرگنمايي:
ایرانیان جهان - فارس / منابع لبنانی عصر امروز پنجشنبه از سرنگونی یک پهپاد جاسوسی ارتش اشغالگر اسرائیل در جنوب لبنان خبر دادند.
در ادامه نقض مکرر آتشبس و حریم هوایی لبنان، یک پهپاد جاسوسی اسرائیلی از نوع «اسکای لارک» در اطراف روستای «علمان» در منطقه «مرجعیون» سقوط کرد. پهپاد مذکور به کنترل ارتش لبنان در آمده است.ارتش اشغالگر اسرائیل به طور معمول پیش از هر حمله یا تروری پهپادهای شناسایی خود را به پرواز در میآورد.
بازار


بامداد امروز نیز شبکه «المنار» گزارش داد که شهرک حولا در جنوب لبنان سه مرتبه مورد اصابت موشکهای رژیم صهیونیستی قرار گرفته است. روز گذشته اما جنوب لبنان شاهد چندین مورد ترور و حملات هوایی ارتش اشغالگر اسرائیل بود، در آن حملات پهپاد رژیم اسرائیل با شلیک دو راکت خودرویی را در راه قعقیه - الجسر در وادی الحجیر واقع در جنوب لبنان هدف قرار داد. همچنین یک دستگاه موتور سیکلت نیز هدف حمله قرار گرفت و راکب آن به شدت مجروح شد. در این حملات حتی نیروهای حافظ صلح سازمان ملل متحد در لبنان (یونیفل) نیز در امان نیستند. یونیفل اعلام کرده است که نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی روز سهشنبه به اطراف یکی از مواضع این نیروها در جنوب روستای کفرشوبا واقع در جنوب لبنان آتش گشودهاند. در این راستا دولت لبنان بارها از تلآویو به شورای امنیت سازمان ملل متحد شکایت کرده و خواستار پایان حملات رژیم صهیونیستی شده است.
لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1438052/